Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ολα στο φώς

...αρκεί να είναι κρίματα των άλλων.
Από κοντά και ο γλύφτης ο Καρατζαφέρης, που διακινεί την θεωρία για την συνύπαρξη στο ΔΣ της Λάμψα, ο Νίκος Παπανδρέου και ο Χριστοφοράκος.
Από κοντά και οι αστέρες του Κουρή, Παπαγιάννης, Σπίνος, Καψαμπέλης και όλα τα φασιστόσκυλα των διαφόρων μπλόγκς.
Ψάχνουν να βρούν ευκαιρία να χτυπήσουν τον ΓΑΠ.
Τίποτε δεν ενδιαφέρει τα ορφανά του Χουντόδουλου, πέρα από το να πληγεί ο ΓΑΠ και η πιθανότητα να χάσουν την εύνοια της εξουσίας.
Ρεμάλια, ανίκανοι αλήτες, που γνωρίζουν καλά ότι μόνο σε μια ελλάδα της μίζας και της διαπλοκής είναι χρήσιμο το πηλοφόρι τους.
Τους πειράζει που ο ΓΑΠ εννοεί την δικαστική και κοινοβουλευτική κάθαρση.
Τους ενοχλεί το ότι δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τους.
Ε όχι ρε παληκάρια, υπάρχουν και έντιμοι ανθρώποι, που δεν έχουν τις δικές σας "αξίες" ως αξίες. Υπάρχουν και ανθρωποι, που εννοούν την ταυτότητα του δημοκράτη.

Ο Καρατζαφέρης βρήκε την ευκαιρία, να βγάλει στην σέντρα τον Λιάπη και στην συνέχεια να το παίξει και υποστηρικτής της Δεξιάς, διακινώντας τα σενάρια εμπλοκής του Νίκου Παπανδρέου. Υπογράφει υποθήκες για το μέλλον του, νομίζει, αλλά πλανάται ο ανόητος. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ περισσότερα απ'όσα νομίζουν. Σ'αυτές ακριβώς τις συμπεριφορές του, βλέπει τα χαρακτηριστικά του φασίστα, που την μια μέρα κομπορυμονεί ότι θα τινάξει στον αέρα την βουλή με τις αποκαλύψεις του και την άλλη μέρα τα κάνει όλα γαργάρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δίνετε μεγάλη αξία στα σκατά .
Δεν είναι τίποτα άλλο από σκατά ένας άνθρωπος που λατρεύει συγχρόνως :

- τον Χουντόδουλο και την
- την οικογένεια Γκλύξμπουργκ

είναι ρατσιστής και βάζει στα ψηφοδέλτιά του ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν έγινε ποτέ το Ολοκαύτωμα .

τρελένεται δε από την χαρά του όταν χέζει στο κεφάλι του μια δεκαοχτούρα .

''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

πατάτα η θεωρία σου... ο γαπ δεν έχει ανάγκη προσκομμάτων από αντιπάλους, εσωκομματικούς και κυβερνητικούς, τα κάνει μόνος του σκατά μιά χαρά