Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Από το σκάνδαλο της ΖΗΜΕΝΣ, στο σκάνδαλο της συγκάλυψης και της μεροληπτικής χρήσης του.

1. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, Άρθρο 1 και μοναδικό στην πολιτική ζωή.
2. Ο κόσμος όταν ξέρει, ξέρει και να συγχωρεί, αλλά όταν δεν ξέρει καλύπτει τα κενά με θεωρίες συνωμοσίας.
3. Ο κόσμος θέλει, να καταλάβει και αν καταλάβει ότι τα πράγματα είναι όπως τα ξέρει, γιατί τα ξέρει πάρα πολύ καλά, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια, αλλά αν προσπαθήσεις να τον κοροϊδέψεις, να τον πιάσεις μ...α, τότε εξαγριώνεται.
4. Ο κόσμος ξέρει ότι οι υπουργού του ΠΑΣΟΚ, τα πιάναν και έχει προεξοφλήσει το αδίκημά τους με την καθαίρεση του από την εξουσία.
5. Ο κόσμος ξέρει ότι ο ΓΑΠ κάνει προσπάθεια να "ξεφορτωθεί" το βρώμικο παρελθόν. Δεν είναι σίγουρος αν το κάνει από ανάγκη ή το κάνει από διάθεση, αλλά είναι σίγουρος πως είτε επειδή εκφράζει το ΠΑΣΟΚ που "έκλεπτε οπώρας", είτε το κάνει επειδή είναι το ούφο που πίσω από την πλάτη του κάναν παιχνίδι χωρίς να τον παίζουν, είτε το κάνει επειδή πρέπει να το κάνει αν θέλει να ξαναδεί κυβέρνηση προσποιούμενος τον "κουτοπόνηρο" , με ότι αυτό σημαίνει σε βάρος του ως έλλειμα απαραίτητης ευφυίας, είναι σίγουρος ότι θα το κάνει μέχρι το τέλος.
6. Ο κόσμος ξέρει ότι ο Καραμανλής θα κάνει τόση κάθαρση όση απαιτείται από τον κανόνα , "εντάξει μωρέ όλοι το ξέρουμε , ότι γίνονται και θα γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλά πρέπει να φαίνεται ότι κάτι κάνουμε και μη μας πιάσουν και μ...ες, να τα φορτώσουμε στους άλλους, αν είμαστε μάγγες".
7. Ο κόσμος ξέρει μετά απ'αυτό ότι δεν έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι του και καλό είναι να ξανασχοληθεί μετά το ευχάριστο διάλειμα με τα προσωπικά του προβλήματα.
Με τα δάνεια, με το γάλα, με την βενζίνη, με τα φροντιστήρια.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

καλά τα λες, θα σε βάλω στα links μου