Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Τί έγινε το 1 εκατομμύριο Μάρκα ρωτάει ο Ρουσόπουλος.

Η ερώτηση που δεν αφήνει τον Ρουσόπουλο να κοιμηθεί, είναι πραγματικά ολόσωστη.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να απαντήσει, τι έγινε αυτό το 1 εκατομμύριο.
Μέχρι στιγμής υπάρχει η δήλωση Τσουκάτου ότι μπήκε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, αφού αν κατάλαβα, έσπασε σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μπορεί να μπεί, με την μορφή κουπονιών.
Δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω, από την ώρα που απ'ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τρόπο να αρνηθεί αυτή την εκδοχή.
Θα μπορέσει να απαντήσει κάποτε;
Ισως.
Γι'αυτό βέβαια θα χρειαστεί να ζητήσει την συνδρομή της δικαιοσύνης.
Θα πρέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να ζητήσει από τον εισαγγελέα, να ανοίξει έναν φάκελο με αυτή την υπόθεση. Να βρεί αν ο Τσουκάτος λέει αλήθεια ή όχι.
Μέχρι τότε όμως το ΠΑΣΟΚ οφείλει να επιστρέψει στην ΖΗΜΕΝΣ, το ποσό του 1 εκατομμυρίου, ως απαράδεκτη εισφορά.
Πρέπει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ να φωνάξει τον εισαγγελέα και να του δόσει 1 εκατομμύριο, ως βρώμικο χρήμα, να το επιστρέψει ή να το κατάσχει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Πάντως, δεν μπορεί να κρατήσει αυτό το βρώμικο χρήμα και βέβαια δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητο το ερώτημα του Ρουσόπουλου, αν θέλει να θέσει το δικό του ερώτημα που είναι, ότι δεν υπάρχει άλλη απάντηση να του δόσει εκτός από το ότι επιθυμεί να ξεβρωμίσει τα χέρια του και στην ίδια κατεύθυνση καλεί και την κυβέρνηση.
Για να γίνει αυτό, πρέπει από κοινού να καταπολεμήσουν την διαφθορά και ο πρώτος κανόνας είναι ακριβώς αυτός.
Βρώμικα χρήματα, όπου ανακαλύπτονται θα βαρύνουν το ταμείο του κόμματος.

Αυτό απαιτεί η εντιμότητα, αυτό απαιτεί η πραγματική βούληση για εσωτερική κάθαρση.
Οσοι λοιπόν συμμετέχουν στο ΠΑΣΟΚ, μη συνυπολογίζοντας, αυτή την πλευρά, θα πρέπει να το σκεφτούν δυό φορές αν καλύπτουν "συντρόφους" που η επιλήψιμη συμπεριφορά τους, μπορεί να οδηγήσει το κόμμα τους σε χρεωκοπία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες .
Αλλά για να είμαστε αμερόληπτοι θα πρέπει να μας πει ο χοντρός ''καταλληλότερος '' πως ξεχρέωσε τα δις που δήλωνε ότι χρώσταγε το κόμμα του όταν ανέλαβε
αρχηγός .
Να επιστρέψει το Πασοκ ;
Βεβαίως με τα ίδια γραμμάτια που επέστρεψε και η Mayo !!!!!!
Για να μην ξεχνιώμαστε.....

Βγάλτε τους φερετζέδες της αγνότητας Ρουσσοπουλάκια .
Και τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν ενισχύσεις από επιχειρηματίες .


Παλικάρι από τα Σφακιά

KOSTAS είπε...

Δεν με νοιάζει τι έκανε ή τι θα κάνει ο χοντρός καταλληλότερος.
Το πρόβλημα είναι να είναι κανείς διαφορετικός.
Αυτό μετράει.
Η Ελλάδα του χθές, των κοτζαμπάσηδων, των Μητσοτάκηδων των Μαυρογυαλούρων, από την μιά μεριά και η Ελλάδα της Ευρώπης από την άλλη.
Αυτά είναι υπαρκτές πραγματικότητες.
Αν θέλει ο ΓΑΠ, να μπεί σε μια λογική συμψηφισμού, δεν με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει αν ενδιαφέρεται για μια διαφορετική τίμια πορεία.
Με ενδιαφέρει να αποδε΄ίξει ότι είναι "αναμάρτητος" και να βάλει την πρώτη πέτρα.

KOSTAS είπε...

Και να σου πώ και κάτι ακόμη;
2.700.000 ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, στις τελευταίες εκλογές, δεν έχουν 20 σέντς ο καθένας να δόσουν, για να ξεπλύνουν την βρωμιά;
Ε,αν δεν έχουν τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.
Αν ήμουν στην θέση τους, θα άνοιγα ένα ομόλογο "διαφθοράς" στο ΠΑΣΟΚ και θα επέστρεφα με δάνειο στο κράτος, 1 εκατομμύριο για κάθε χρόνο που έκανε κυβέρνηση, αφού και πάλι οι μίζες και το βρώμικο χρήμα θα ήταν πολύ περισσότερο, αλλά ως ένδειξη προς την κοινωνία διάθεσης αυτοκάθαρσης και αυτοτιμωρίας.
Μόνο ένα κόμμα που δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έκανε τα στραβά μάτια στην διαφθορά, μπορεί να έχει δικαίωμα να υποστηρίζει ότι επαγγέλλεται ένα νέο ξεκίνημα.