Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Δεν μπορεί ο ΣΥΝ, να συνεχίσει, μ'αυτό το παιδαρέλι στο τιμόνι.

"Λογικά σχήματα", του τύπου, να πως έγινε η μεγάλη ανάπτυξη, τα τελευταία χρόνια, με την μέθοδο της μίζας, σε όποιον πολίτη και αν τα απευθύνεις, θα σου απαντήσει, ότι είναι πολύ ενδιαφέρον, αν βρέθηκε τρόπος παραγωγής "ανάπτυξης", μια εποχή που η παγκόσμια οικονομία ζεί με το άγχος της ύφεσης.
Θα σου πεί ακόμη, δανειζόμενος από την "μαοική παιδεία του Αλέξη", ότι ο διάλογος μεταξύ Τενγκ Χσιάο Πίνγκ και "συμμορίας των 4", είχε ακριβώς αυτό το ερώτημα στον πυρήνα του.
Ο Τένγκ υποστήριζε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, του αρκεί να πιάνει τα ποντίκια.
Η επίκληση του συγκεκριμένου επιχειρήματος για να ερμηνεύσει κανείς την ραγδαία ανάπτυξη, είναι μια ατυχής απόπειρα να μας πείσει ότι καταλαβαίνει τι γίνεται. Και δεν τα κατάφερε.
Ο Αλέξης για την ηλικία του, πρέπει να περιρισθεί στα καθήκοντα κάθε νεολαίου. Πρέπει να μιλάει για "πνεύμα και ηθική", αλλά καλό είναι να μη μπερδεύεται με σοβαρότερα ζητήματα. Δεν είναι δουλειά της ηλικίας του αυτά τα ζητήματα. Ο μικρομεγαλισμός, είναι χαρακτηριστικό της "σοβαροφάνειας" και δεν γίνεται να εκληφθεί διαφορετικά.
Ο ΣΥΝ πρέπει σύντομα να περιορίσει την ελευθεροστομία του και την ελαφρότητά του. Είναι σίγουρο ότι μπορεί ο ΣΥΝ, να μιλήσει και με πιό σοβαρό τρόπο και είναι κρίμα να αδικείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: