Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Αυτή είναι σωστή αντιπολιτευτική τακτική. Προ ημερησίας συζήτηση για ακρίβεια, ανεργία ξανά και ξανά.

Πολύ σωστά το ΠΑΣΟΚ, ξαναφέρνει το ζήτημα της ακρίβειας, των δανείων και της αισχροκέρδιας, στην συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στην Βουλή.
Ασε τον Καραμανλή να νομίζει ότι μπορεί να ξεφεύγει με την ρητορική του ικανότητα ΓΑΠ.
Ο κόσμος δεν είναι βλάκας. Θα τον κοροιδέψουν μια φορά, θα τον κοροιδέψουν δύο, αλλά στο τέλος θα τους φάει το καρύδι. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος.
Αν μπορούσε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ να παντρέψουν με τις αναγκαίες κινήσεις για τα οικονομικά θέματα και τους φοιτητές, απλώς αντιλαμβανόμενοι, ότι σφάλουν απέναντί τους, τότε εύκολα θα γεννιώταν ένα κίνημα ικανό να τα αλλάξει όλα.
Ας το τολμήσουν και ας σταματήσουν πιά να συζητάνε για την συνεργασία. Θα την κάνουν θέλουν δεν θέλουν. Ο κόσμος πρέπει να ξεφορτωθεί την δεξιά το ταχύτερο δυνατόν.
Αν μείνει λίγο ακόμη, δεν θα έχει καμμία έννοια η λύση του προβλήματος της ανεργίας, αφού πλέον η εργασία δεν θα μπορεί να λύσει το πρόβλημα της φτώχιας, ούτε για τους εργαζόμενους.

Ας σταματήσουν τις παπαριές, το συντομώτερο.

4 σχόλια:

Alexantro Trollientes είπε...

ρε συ χωριατη να σε ρωτησω κατι και αν θες με απαντας ...
ενω σε διαφορα εχεις σοσιαλιστικες ,αριστερες ,δημοκρατικες αποψεις απ την αλλη , καθε λιγο και λιγακι πετας και ενα ... οπαπανδερου ειπε...οπαπανδρεου να κανει ... τοπασοκ πρεπει κλπ κλπ

τι κολημμα ειναι αυτο που χεις
φαει;

εχεις καμμια συγγενεια με τον γιωργο ρε και τον στηριζεις επειδη δεν μπορεις να κανεις αλλιως ;

μπας και εισαι/αστε δυο προσωπα σε συσκευασια ενος , ξερεις αβερελ και τζοε νταλτον;

ψαξτο ρε φιλικα στο λεω ,εμενα μ αρεσουν οι διχασμενοι , αλλα συ ρε αφοπλιζεις και τον Κρονεμπεργκ χοχοχοχο

KOSTAS είπε...

Το ξέρεις το ανέκδοτο;
Λοιπόν , όταν έπεσε η χούντα, δικάστηκε λέει ο Παπαδόπουλος να στηθεί στο Σύνταγμα και να περνάει ο λαός να του εκφράσει τα συναισθήματά του.
Περνάει ο πρώτος τον κοιτάζει στα μάτια περιφρονητικά τον φτύνει και προχωράει. Ερχεται ο δεύτερος , ο τρίτος, άλλος τον βρίζει, άλλος του λέει αν ντρέπεται κλπ κλπ, μέχρι που φτάνει κάποιος και αρχίζει να τον χτυπάει σφαλιάρες, κλωτσιές, μπουνιές, τον τραβάνε οι αστυνομικοί, ξανάρχεται ο τύπος και ξανά τα ίδια, τον ξανατραβάνε, αλλά ο τύπος για τρίτη φορά ορμάει να του βγάλει τα μάτια.
Το πιάνουν οι ψυχραιμότεροι και συλλογιζόμενοι ότι θάχει τραβήξει πολλά, από την χούντα, τον ρωτούν να τους πεί τι του έκανε.
Ολο Παπαδοπούλου και παπαδοπούλου απαντάει ο τύπος, σιγά μωρέ τα μπισκότα του, τον μαλάκα, μας τάχει πρήξει.
Ετσι κι'εγώ, μπορεί να τον έχω μπερδέψει με άλλον. Αυτό δεν περνάει από το μυαλό της μπίρας Κρόνεμπουργκ που μου τσαμπουνάς;

Ανώνυμος είπε...

ρε μηπως εισαικαταπιεσμενο τρολλ;

απελευθερωσου ανθρωπε μου και ελα μαζι

Ανώνυμος είπε...

το προηγουμενο ηταν απο ενα μελος των trolls gia ena trollikotero kosmo