Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Ευτυχώς που ο Καραμανλής αρνήθηκε στον ΓΑΠ την επίσκεψη στα Σκόπια

Το σκέφτηκα, αρκετά, πρίν πώ το "Ευτυχώς που ο Καραμανλής αρνήθηκε τις υπηρεσίες του ΓΑΠ", ευτυχώς που υπερίσχυσαν τα "μικροκομματικά αντανακλαστικά του". Ευτυχώς που είπε σε όλο τον Ελληνικό Λαό, ότι προτιμάει μια "ήττα" από μια νίκη με την στάμπα του ΓΑΠ.

Τα γράφω αυτά επειδή από χθές, βλέπω διάφορα δημοσιεύματα "συνωμοσιολογίας", να σκάνε μούρη από τις γραφίδες των διαφόρων εθνικιστών όπως ο Τριάντης και ο Δήμας στην "Ε".

Αρνούνται να παραδεχθούν οι αλήτες, ότι τα κανανε σκατά και τώρα, με κορυφαίο τον Ζουράρη, προτιμούν να παραιτηθούν τελείως από το ζήτημα, καλώντας μας σε έναν "λυτρωτικό στρουθοκαμηλισμό", με ατάκες του τύπου. Ας τους αναγνωρίσει όλος ο κόσμος, το πρόβλημα είναι αν θα τους αναγνωρίσουμε εμείς, που τους ταίζουμε, που μας έχουν ανάγκη για να μη διαλυθούνε και άλλα τέτοια φαιδρά.

Η ωμή πραγματικότητα μας λέει ότι όχι μόνο δεν μας έχουν ανάγκη, αλλά εμείς θα παρακαλάμε να μας "παίξουν". Ευτυχώς ο κόσμος πιά δεν εξαρτάται από ένα λιμανι ή από την άμεση γειτονία και έτσι οι άνθρωποι μπορούν να ζούν χωρίς "υποτέλειες" και με άλλες εναλλακτικές που απομονώνουν τους θιασώτες της "ισχύος" στις διεθνείς σχέσεις.

Ευτυχώς λοιπόν ΓΑΠ που δεν σε άφησε να πάς, διότι στην περίπτωση άρνησης της διαμεσολάβησης σου από την πλευρά της ΦΥΡΟΜ, αυτοί οι αλήτες όχι μόνο δεν θα σου αναγνώριζαν την ανιδιοτελή προσφορά, αλλά θα σου την χρεώναν,στην ψύχρα.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να ρίχνουν τα φταιξίματα "τους", την βλακεία που τους δέρνει, εξ αιτίας του τυφλού εθνικισμού τυς, σε άλλους. Δες την περίπτωση του Κυπριακού. Τώρα που ο Χριστόφιας και ο Ταλάτ συζητάνε μια λύση που προφανώς θα είναι λιγώτερο ευνοική από το Σχέδιο Ανάν, θα βγούν σαν τα μανιτάρια και θα το ζητάνε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Χωριατη..
Η μικροτητα,ο κομπλεξισμος και η αλαζονεια ειναι τα χαρακτηριστικα της Δεξιας ανεκαθεν. Ειναι στο γονιδιο των.
Η μονοπολιση του πατριωτισμου ειναι αλλη αποκλιστικοτητα των. Απο την εποχη του βασιλικου κοματος(λαικου) ,οπαδοι της τιμιας πλην μικρας και υπερηφανου χωρας,προκειμενου να προστατευουν ξενα αμιγως συμφεροντα.Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια.
Οποιoς πιστευει οτι θα εναντιωθει ο Καραμανλης στις ΗΠΑ ισια και καθαρα ειναι βαθεια νυκτωμενος.
Ο θεος ξερει τι παιχνιδι θα στηθει για εσωτερικη καταναλωση. Σε αυτο δεν μπορει να συμετεχει ο Γιωργος Παπανδρεου και αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που δεν ηθελαν την εμπλοκη του.
Με εκτιμηση
babis

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά αυτά που γράφεις.Στις ειδήσεις του ΑLTER απόψε φάνηκε καθαρά η προσπάθεια των καραδεξιών Τράγκα,Ζαγορίτη και Σία να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα για να γλυτώσουν τον καταλληλότερο από την οργή του Λαού, σε ενδεχόμενη πατάτα του στο Βουκουρέστι.Τι δεν ανακάτεψαν, σεμνά και ταπεινά, αβλεψίες χρόνων,κυπριακό ,Ιμια,γέρο Καραμανλή,Παπανδρέου, Σιμίτη και της Παναγιάς τα μάτια για να φανεί ο καταλληλότερος ότι φορτώθηκε το σταυρό του μαρτυρίου στις στιβαρές του πλάτες.Φαίνονται έτοιμοι να φωνάξουν, για μια ακόμα φορά, ότι και για τα Σκόπια φταίει το ΠΑΣΟΚ!!!Άει στο διάβολο πια οι κότες!!!!!!