Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ατολμα τα πρώτα βήματα της Κυβέρνησης

Κάθεται και ασχολείται με τις συντεχνιακές υποκρισίες στο Λιμάνι, με τις λαικίστικες φωνές για τα κακόμοιρα παιδιά των Stage και τα μεταπτυχιακά 22.000 ψώνιων που νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν Γενικοί Γραμματείς και γιατί όχι και Υπουργοί και Πρωθυπουργοί, αντί να τρέξει τώρα, έγκαιρα να δεί τι γίνεται με την εργασία.

13,5% (200.000 περισσότεροι άνεργοι) μας πληροφορεί ότι είναι το σωστό ποσοστό ανεργίας ο Λοβέρδος, πράγμα που σημαίνει 15% τουλάχιστον, αν συνυπολογίσουμε, ότι η στατιστική υπηρεσία και οι οργανισμοί δεν έπαψαν ξαφνικά να είναι "ανίκανοι" πέρα από εξηρτημένοι από την εξουσία.

Πρέπει εδώ και τώρα να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν αρκεί να κάνει ακριβείς καταγραφές στα ελλείματα ή τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Εντάξει όλοι το ξέρουμε ότι η απελθούσα κυβέρνηση άφησε πίσω της πλήρη διάλυση. Ψέματα και ανακρίβειες μας έλεγε και κανένα ενδιαφέρον πέραν του προσωπικού και άντε και του κομματικού συμφέροντος, δεν είχε.

Εντάξει το χωνέψαμε, αυτό.

Το χωνέψαμε αλλά περιμένουμε να δούμε στην πράξη το "Η αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε" και δεν μας ενδιαφέρει ποσώς ποιός θα είναι ο κυβερνήτης του σκάφους στην δεύτερη περίπτωση.

Μας ενδιαφέρει να αλλάξουμε.

Μας ενδιαφέρει αύριο κιόλλας να καταλάβουμε ότι η χώρα δεν βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, όπως λέει ο ΓΑΠ, αλλά βρίσκεται βουτηγμένη στην χρεοκοπία.

Βρίσκεται στις ακάλυπτες επιταγές της αγοράς, που κάθε μέρα που περνάει κλείνει το ένα μετά το άλλο τα στηρίγματα της ανάπτυξης. Την Μικρή και Μεσαία επιχείρηση.

Ναι κύριοι. Στα ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ αν θα συνεχίσει να λειτουργεί ή όχι η ΤΑΔΕ Αναπτυξιακή του ΚΩΛΟΥ του κάθε βλαχοδήμαρχου.

Το πρόβλημα είναι η ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ επιχείρηση που μπορεί να κλείσει όσο καθυστερείτενα δόσετε μια απάντηση στο πρόβλημα ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, που επιχειρήθηκε να επιλυθεί πολύ πρίν το αντιληφθεί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με τον "ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" που ήταν οι μεταχρονολογημένες επιταγές, που γίνονται κάθε μέρα που περνάει ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ.

Αυτό τον θεσμό πρέπει να τον ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ η Κυβέρνηση. Πρέπει αντί για ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ να τον κάνει Πολιτική ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον κινητήρα της οικονομίας που δίνει θέσεις εργασίας, με κόπο και ιδρώτα και όχι με βολέμτα σε θέσεις Stage.
Αύριο κιόλλας προχωρήστε στην μετατροπή των Ακάλυπτων επιταγών σε Πενταετή Δάνεια.
Αύριο κιόλλας προχωρήστε σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ για να ανοίξετε δουλειές.

ΑΥΡΙΟ.

Μεθαύριο θα είναι πολύ αργά.
Τα νερά ήδη μπαίνουν στο καράβι. Τα ποντίκια ήδη φύγαν από το πλοίο και ΣΕΙΣ πρέπει να διαλέξετε. Θα σώσετε το πλοίο ή τα τομάρια σας σαν τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ατολμα τα πρώτα βήματα της Κυβέρνησης"???????????

kala ti perimenes esy re xoriatis
na moirasoun pantespani ?

aeinte trava poula kana gidi poy 8es na kaneis kai kritiki

asxete ,eipame perimene 100 meres den eini de3ia edw na kaneis oti 8es

ta psomakia sas teleiwsan

de3ioi ton poulo

Ανώνυμος είπε...

Ατολμα και τα επομενα!!!

Ολοι τον πουλο δεξιοι και αριστερι.
μπεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ρε μουνόπανο,

γιδόκλαρο

μπετόστοκε

που εξαφανίστηκες?

Πάλι γλύφεις τα παπάρια του προδότη Τσολάκογλου-Μινέϊκο?

Troika Club είπε...

4 χρόνια μετά με την διπλάσια ανεργία...