Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

να προχωρήσει τώρα στην παραπομπή Φωτιάδη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε επίσης και στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το ρόλο των υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δρυ και Α. Φωτιάδη στην υπόθεση (για τους οποίους αναφέρθηκαν ιδιαίτερα επικριτικά και οι εκπρόσωποι της ελάσσονος αντιπολίτευσης), υποστηρίζοντας πως, ο μεν πρώτος έχει δικαιωθεί από την δικαστική απόφαση, ο δε δεύτερος, «διόρθωσε το αρχικό του λάθος»:

«Δεν έχω διστάσει να αποδώσω τις ευθύνες μας όποτε χρειάζεται - το έχω αποδείξει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσον αφορά μάλιστα δύο μη ενεργούς πολιτικούς, θα σας έλεγα ότι θα ήταν και η ευκολότερη λύση. Για τον κο Δρυ όμως, δεν θα ήταν σωστό να αγνοήσουμε την απόφαση του δικαστηρίου, που δικαιώνει την υπουργική του απόφαση. Όσο για τον κο Φωτιάδη, δεν θα είχα τον παραμικρό ενδοιασμό να αναφερθώ σε βαρύτατες ευθύνες του, εάν δεν είχε διορθώσει ο ίδιος το αρχικό λάθος του, αναπέμποντας την αρχική του απόφαση και υπερασπιζόμενος σθεναρά τα συμφέροντα του Δημοσίου στη δίκη που βρισκόταν σε εξέλιξη και την οποία, εσείς καταργήσατε» ανέφερε ο κος Παπανδρέου.

«Η ουσία είναι πως όλα έγιναν με δική σας ευθύνη. Επί δικής σας κυβέρνησης κινήθηκε μαύρο χρήμα στις βαλίτσες. Αν έχετε διαφορετική γνώμη, φέρτε πρόταση και για τον κο Δρυ και Φωτιάδη με την πλειοψηφία που διαθέτετε. Πάρτε μέρος στη ψηφοφορία, μην ευτελίζετε για άλλη φορά τους θεσμούς και τους εαυτούς σας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

--------------
Είναι προφανές ότι ο Φωτιάδης, ανέπεμψε την απόφαση στα δικαστήρια, επειδή ακριβώς καταλάβαινε ότι θα χαθούν οι εκλογές και θα βρεθεί με ευθύνη.
Κουτοπόνηρος ήταν και δεν είναι δυνατόν αυτό να μη το αντιλαμβάνεται ο ΓΑΠ.

Να τους παραπέμψει και να μη διασπά την ενότητα της Κεντροαριστεράς.
Να κατεβάσει κοινή πρόταση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως μπορείς να γράφεις τέτοιες φανερές ασυναρτησίες !!!

Από ότι λες ακριβώς τα αντίθετα συνέβαιναν όταν ο Φωτιάδης ήταν υπουργός .

Ξεχνάτε όλοι οι Δεξιοί ότι τότε ζούσε ο Χουντόδουλος .
Ξεχνάτε όλοι οι Δεξιοί , τον Καραμανλή που έτρεξε με την Νατάσσα αγκαζέ ,μαζί με 20 τηλεοπτικά συνεργεία και υπέγραψε το προνουντσιαμέντο για τις ταυτότητες .
Ξεχνάτε όλοι οι Δεξιοί την Κοινοβουλευτική σας ομάδα σε σταση προσοχής κάτω από τον Χουντόδουλο να ανεμίζει το λάβαρο της Αγίας Λαύρας στην πλατεία Συντάγματος.
Ξεχνάτε όλοι οι Δεξιοί ότι μετά την σύγκρουση των ταυτοτήτων δεν τολμούσε ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός να τα βάλει με ΚΑΝΕΝΑΝ ρασοφόρο Θεομπαίχτη Τράγο .

Μέσα στο ανωτέρω κλίμα ήταν ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ του Φωτιάδη ότι ανέπεμπψε την υπόθεση της Βιστωνίδας στα Δικαστήρια .

Ξεχνάτε όλοι οι Δεξιοί ότι παραλάβατε μια κερδισμένη δικαστικη υπόθεση και την ακυρώσατε με τις ανταλλαγές .

Αλλά όλα τα άλλα είναι παρονυχίδες μπροστά σε κάτι άλλο πολύ πιό σημαντικό που
Ξεχνάτε όλοι οι Δεξιοί , όσοι δεν είστε Βιομήχανοι η Δεσποτάδες ,ότι μας γάμησε, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με αύξηση της φορολογίας στο 40% , ο απαίσιος χοντρός ακαταλληλότερος ο οποίος , χωρίς ντροπή , χθες δήλωσε ότι δεν είχε πάρει χαμπάρι κάτι που γνώριζε και ο τελευταίος απλός Έλληνας πολίτης .

‘’PASOK poisonous’’

KOSTAS είπε...

Ε όχι και φανερές ασυναρτησίες.

Και όχι και Δεξιός;

Δικαίωμά μου είναι να θεωρώ ότι όποιος υπέγραψε την παραχώρηση, δεν το έκανε από γεναιότητα, αλλά από ιδιοτέλεια , έστω και για να τα έχει καλά με τον Χουντόδουλο.

Ο Οποίος ζούσε και όταν προσέφυγε στην δικαστική οδό, όχι από γεναιότητα , αλλά από φόβο μη βρεθεί υπεύθυνος της παρανομίας.
Επίσης η σιωπή του έκτοτε, ακόμη και για να φανεί ότι η αναπομπή ήταν πράξη αγώνα, εμένα δεν μου δείχνουν άνθρωπο που αγωνίστηκε.

Δεν θα μου επιβάλλει κανείς την Οργουελιανή λογική που έχει το σχόλιό σου.

Χωριάτης

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ. Το συγχωροχάρτι του Καραμανλή στα αχόρταγα λαμόγια του Βουταπεδίου και της Νέας Δυστυχίας. Μπορούσε για τα μάτια του κόσμου να προχωρήσει στην προανακριτική διαδικασία. Τίποτα. Διαρκώς πορεύεται αγκαλιά με τον κομματικό αυτισμό και την ατιμωρησία. Τροφοδοτεί τον πολίτη με περιφρόνηση, απέχθεια, οργή, μίσος προς κάθε θεσμική και πολιτική εξουσία. Αφού Καραμανλής ίσον κόμμα, και κόμμα ίσον κράτος, ε, τότε κράτος ίσον εχθρός της κοινωνίας. Αυτή η αντιπαλότητα τροφοδοτεί τους πιτσιρικάδες με καταστροφική μανία. Δεν παριστάνω τον προφήτη αλλά όσο η οργανωμένη κοινωνία τραμπαλίζεται στο χείλος του γκρεμού τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες στο μέλλον οι πέτρες να αντικατασταθούν από τα κουμπούρια. Και αφού προς το παρόν καμία δύναμη δεν φαίνεται να διαθέτει ικανότητα, πάθος, όραμα και αξιοπιστία, ε, τότε η χώρα σε ελεύθερη πτώση χωρίς καν να φωνάζει βοήθεια!