Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Μπράβο σ'αυτούς τους Μπάτσους.

Μετά τα τελευταία γεγονότα
Έκκληση αστυνομικών προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ για αποκατάσταση της εικόνας του σώματος

ΑΠΕ

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Νέα έκκληση για συνδρομή στην αποκατάσταση της εικόνας της Αστυνομίας απευθύνει με ανακοίνωσή του προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Καλούμε τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να ζητήσει για όλους μας ένα μεγάλο συγνώμη για το κακό που έχει συντελεστεί, να δώσει κατευθύνσεις προς τις υπηρεσίες, να επισκεφθούν τα σχολεία και τους μαθητές για να δείξουν τη διαλλακτικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


----------------

Επιτέλους και κάποιοι αστυνομικοί που αντελήφθησαν , ότι δουλειά τους δεν είναι να τους χρησιμοποιούν εναντίον του λαού, αλλά να τον προστατεύουν.

Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.

Δεν πιστεύω ότι η ανακοίνωσή τους είναι αυθεντική. Πιστεύω ότι προσπαθούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις και στην συνέχεια να ξανακάνουν ότι κάνανε, αλλά έστω και με αυτές τις επιφυλάξεις, αξίζει να τους συγχαρούμε για την ανακοίνωση που βγάλανε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως νέα κυβέρνηση. Την ώρα που η Αθήνα καιγόταν για ακόμη μία φορά, την ώρα που η Ελλάδα διασύρονταν διεθνώς για δέκατη μέρα με ευθύνη της ανύπαρκτης κυβέρνησής του, ο σημερινός πρωθυπουργός ανακοίνωνε μέτρα-ασπιρίνες για την...τουριστική ανάπτυξη.
2. Προσλαμβάνουν "ημετέρους" από το παράθυρο, καταργούν το ΑΣΕΠ και κάθε έννοια αξιοκρατίας, και μετά αναρωτιούνται γιατί οι νέοι εξεγείρονται....
3. Προϋπολογισμός 2009, εργασία και κοινωνική ασφάλιση. Τα στοιχεία "φωνάζουν" για το πόσο επικίνδυνος για την κοινωνική συνοχή είναι και ο φετινός προϋπολογισμός της αποχωρούσας κυβέρνησης.
Τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ: μία άλλη πολιτική, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις που έχουν στο επίκεντρο τους τις ανάγκες των εργαζομένων και των ασφαλισμένων.
4. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ακόμη μία τεράστια, επικοινωνιακή, κυβερνητική φούσκα η εξαγγελία δανειοδότησής τους από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (στοιχεία-επιχειρήματα).
5. Υγεία. Ο υπουργός αποχωρεί, τα προβλήματα των πολιτών διογκώνονται (προσλήψεις, σύμβαση με νοσοκομειακούς ιατρούς).

''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ αδιαφορία, άπνοια και φασισμός

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ;;;
……………………………………………………
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ποιος ο μέγιστος παραβάτης και ο κατ΄ εξακολούθηση καταληψίας των κρατικών μέσων κυβερνητικής προπαγάνδας. Ποιος χώνεται στην τσέπη μας, ποιος σπαταλάει τον δημόσιο κορβανά, ποιος χρησιμοποιεί τη λαϊκή περιουσία για παραπληροφόρηση και για να πληρώνει δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και άλλα πολλά. Τι είναι η ΕΡΤ; Του κράτους, δηλαδή δημόσιο αγαθό. Αυτά μόνο στα χαρτιά. Αγωγοί και προαγωγοί της κυβερνητικής γραμμής από τη μια. Και γραφεία ευρέσεως εργασίας για τα δικά μας παιδιά. Με απλά λόγια, πληρώνει όλος ο λαός για να περνάει η Νέα Δυστυχία την πολιτική της και για να κάνουν προσωπικές δημόσιες σχέσεις παραγωγοί, παρουσιαστές και πάσης φύσεως αυτόκλητοι «ειδικοί». Ωραία λοιπόν. Αφού καμία κυβέρνηση δεν συμμορφώνεται προς τις επιταγές του Συντάγματος, τότε τουλάχιστον ας ακολουθήσουν τους νόμους της Αγοράς. Κάνε το δικό σου, αλλά πλήρωσέ το με δικά σου λεφτά. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ;;;
OTI οι κυβερνήσεις ποτέ δεν πλήττονται αν κάνουν λάθη,αν παρουσιάζουν αδυναμίες,ακόμη κι αν διαπράττουν σκάνδαλα. Πλήττονται όταν δεν μπορούν να χειριστούν τα λάθη, τις αδυναμίες και τα σκάνδαλα. Πλήττονται όταν δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον βασικό λόγο ύπαρξής τους, που είναι η διακυβέρνηση του τόπου.

''PASOK poisonous''