Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή;

Αλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την βλακεία του.
Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να διαχειρισθούν το κόμμα τους.
Εχουν μπερδέψει την πολιτική με την προσωπική και κομματική καριέρα και πέφτουν από το ένα σφάλμα στο άλλο.

Εγώ να δεχθώ την εκδοχή τους.
Θέλουν εξεταστική επιτροπή για να αποδώσουν και στο ΠΑΣΟΚ τις πολιτικές ευθύνες του και έτσι θέλουν να ψάξουν το θέμα σε όλο το ιστορικό βάθος του, δηλαδή και στην περίοδο ΠΑΣΟΚ, ώστε να είναι ακριβοδίκαιοι.
Ωραία πές ότι τις βρίσκουν αυτές τις ευθύνες, που άλλωστε μας είναι γνωστές και αφορούν τον Δρύ και τον Φωτιάδη και ενδεχομένως και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Και μετά;
Εχουν παραγραφεί ήδη τα αδικήματα και άρα δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την φυσική χρήση μιας εξεταστικής που είναι στο τέλος να βρεί τους ενόχους και να μετατρέψει την λειτουργία της σε προανακριτική επιτροπή για να απαγγείλει κατηγορίες που θα δικασθούν στο Ειδικό Δικαστήριο.

Δηλαδή πρακτικά, απλά καθυστερούν, αν δεν διακινδυνεύουν το να μη ολοκληρωθεί η διαδικασία που περιέγραψα, μέχρι τον Ιούνιο και έτσι να μη παραπεμφθούν οι "υφυπουργοί" του "μπλάνκο", που υποχρέωσε τους εισαγγελείς να παραιτηθούν.

Δεν κατάλαβαν, ότι ο Καραμανλής πηγαίνει σε εξεταστική επιτροπή, επειδή τον υποχρέωσαν οι εισαγγελείς, σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο από την προανακριτική;

Το κατάλαβαν.
Αυτοί όμως γιατί να θέλουν να του δόσουν αυτόν τον χρήσιμο χρόνο;

Την απάντηση, θα την λάβουν προσεχώς.
Μόλις κάψαν το χαρτί που τους έδινε ρόλο σε μια πιθανή μελλοντική κυβερνητική συμμαχία, που ανεξάρτητα από την συγκρότησή της, τους έδινε ρόλο.
Ξαναγύρισαν στην "θανάσιμη μοναξιά τους".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα….…

1. Σκάνδαλο Μ. Βατοπεδίου: Μήνυση ΠΑΣΟΚ κατά Σανιδά - Καρούτσου. Συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπως απαιτούν οι πολίτες.
2. Τι Θεσσαλονίκη, τι Βρυξέλλες...Και εντός και εκτός, ο σημερινός πρωθυπουργός παραμένει επί τα αυτά. Αθωώνει υπουργούς και κάνει πως δεν καταλαβαίνει...
3. Οικονομία: αμετανόητος ο σημερινός πρωθυπουργούς επιμένει στην φοροεπιδρομή εναντίον των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων. Επίκαιρες όσο ποτέ οι προτάσεις-λύσεις του ΠΑΣΟΚ.
4. Η «ζαρντινιέρα» του αίσχους. Ποινές-πρόκληση για τους δράστες του ξυλοδαρμού του Κύπριου φοιτητή, πριν δύο χρόνια. Τι έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός τότε. Τι λέει η κυβέρνηση σήμερα.

Πάντα με εκτίμηση

babis

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ , ΤΟΥ ''ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗ'' ΚΟΥΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΡΕΑΖΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΙΣΘΩΝΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ -ΦΙΛΕΤΩΝ -ΦΙΡΜΑΝΙΩΝ ΚΛΠ

ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ'' ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,, ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΥΣ;

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ , ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2004 , ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ;;

''PASOK poisonous''