Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Εκλογές.

Το έχω τσεκάρει.
Πάμε για εκλογές.

Αντε να τελειώνουμε, μια ώρα αρχύτερα.

Βιάζονται , γιατί δεν μπορούν να κρύψουν πλέον τους σκελετούς στο ντουλάπι.
Αν καθυστερήσουν, θα διαλυθούν κάτω από τα συντρίμια και της οικονομικής κατάστασης.
Η κατάσταση δεν είναι παίξε γέλασε, φαίνεται.
Οπου νάναι, θα σκάσουν και δώ τα απόνερα της παγκόσμιας κρίσης.

Ο Καραμανλής δύο φορές απήυθυνε διάγγελμα, στον Ελληνικό λαό.
Την πρώτη φορά με το αμπέχωνο κατακαλόκαιρα για να κοροιδέψει τον ελληνικό λαό με το δήθεν ενδιαφέρον του για τους πυρόκλητους της Ηλείας , που τους εκμεταλεύτηκε για να πάει αμέσως σε εκλογές και τώρα που ντύθηκε το "αμπέχωνο του οικονομολόγου" και επισκέφτηκε τους "πυρόκλητους τραπεζίτες", στο πρόσωπο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι θα πάει πάλι σε εκλογές με την κρυφή ελπίδα ότι θα ξανακοροιδέψει τους δανειολήπτες και τους μικροκαταθέτες.

Οσο αργεί όλο και θα αποκαλύπτεται η πραγματική κατάσταση.

Μέχρι στιγμής υποτίθεται ότι σε όλο τον κόσμο είμαστε οι μόνοι που δεν μας αγγίζει η κρίση.

Και μόνο το ότι ο Προβόπουλος κάλεσε τους διοικητές των τραπεζών και τους απείλησε με κυρώσεις, αν δεν σταματήσουν να "διασπείρουν" κακά μαντάτα για τους ανταγωνιστές τους, τάχα μου.

Λέτε οι τραπεζίτες να διασπείρουν ψέματα τόσο εύκολα;
Εγώ ΟΧΙ.

Αρα δεν θ'αργήσει να φανεί η κρίση και δώ.
Αρα εκλογές το ταχύτερο δυνατόν.
Πριν τον Νοέμβρη λέω.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφέρει η κόντρα μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας .
Δεν πιστεύω ότι στα κόμματα υπάρχουν μόνο αγγελούδια γαλάζια η πράσινα η κόκκινα.
Σε όλα τα κόμματα είναι ανακατεμένοι οι άγγελοι με τους διαβόλους .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΟΥ

Π Ο Λ Υ Κ Α Λ Α

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4η Μαρτίου 2004 Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .

Θα με ρωτήσετε ότι τον ξαναψηφίσαμε την 16.Σεπτ.07 !!!

Αυτό και αν ήταν μαζοχισμός.....


Ένας συνταξιούχος

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΙS ΙS ΤΗΕ ΒΕGΙΝΝΙΝG, ΝΟΤ ΤΗΕ ΕΝD. Γκρεμίζεται ο καπιταλισμός. Είσαι τρελός. Προς το παρόν το σύστημα κλονίζεται, ξεφορτώνει και ξανά προς το πλιάτσικο προχωράει. Κατεδαφίζεται ο νεοφιλελευθερισμός. Μην είσαι βιαστικός. Τώρα βολεύει ο Κέινς και ο κρατικός παρεμβατισμός. Αύριο επιστροφή στη Θάτσερ και τη σιδερένια πυγμή. Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Οφθαλμαπάτη. Κάθε ανεξήγητη για τους πληβείους καταστροφή σπρώχνει το σύμπαν προς τη μαύρη συντήρηση, την αντιδραστική. Μαύρα τα οικονομικά σύννεφα, κατάμαυροι και οι σωτήρες της Γης. Δηλαδή, καμία λύση, καμία προοπτική; Μόνο με την πλήρη απαξίωση του χρήματος, κάτι σαν Κατοχή. Όταν τίποτα δεν έχεις να χάσεις, αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα και τα συστήματα από την αρχή. Φαντάσου εσύ ο προνομιούχος, ο Ευρωπαίος κι ο ωραίος να φτάσεις στο σημείο να ζηλεύεις τον Αλβανό του Χότζα, επειδή είχε εξασφαλισμένο ένα πιάτο φαΐ. Σκέψου, δηλαδή, οι Πράντες και οι Αρμάνηδες να φωνάζουν εν χορώ Κούβα και ξερό ψωμί!

Karl Marx Jr

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεσματική και πάλι η επικοινωνιακή ντρίμπλα του σκιώδους πρωθυπουργού, δηλαδή να θυματοποιήσει αφ'ενός μεν τον κατ'επίφασιν πρωθυπουργό και αφ'ετέρου τον εαυτό του. Μιά χαρά πέρασε στην κοινή γνώμη ότι το σύμπαν έχει συνομωτήσει εναντίον του "νεορωσόφιλου" κόμματος της ΝΔ και εναντίον του ίδιου, που στο κάτω-κάτω της γραφής δεν διώκεται και για τίποτε. Τα ίδια περίπου μας είπαν και τον κ. Βουλγαράκη με τα περί νόμιμου και ηθικού έργα του. Ο άσπιλος και αμόλυντος πρωθυπουργός μας καταδιωκόμενος από ξένα, ντόπια, υπερατλαντικά, εξωγήινα, κλπ. συμφέροντα που προσπαθούν να τον ρίξουν, επιδεικνύει την πυγμή του πότε στους βουλευτές του και πότε στους υπουργούς του με μοναδικό γνώμονα τη "διάσωση" του δύσμοιρου αυτού τόπου. Από την άλλη ο "αντ'αυτού" είναι τάχαμου ένα αθώο θύμα πότε του Κοντομηνά, πότε του Λαμπράκη, του Μπόμπολα και γενικώς όλου του "άξονα του κακού".
Δυστυχώς, παρακολουθώ τα παιδαριώδη αυτά σενάρια να αναπαράγονται και στα blogs με μεγάλη μάλιστα απήχηση στους συνωμοσιολάγνους σχολιαστές.
Λυπάμαι, αν θέλω τέτοιους είδους ενημέρωση μπορώ κάλλιστα να παρακολουθήσω είτε το Λιακόπουλο είτε τίποτε περιθωριακά δελτία ειδήσεων - είναι και πιό original. δελτία ειδήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Μπα.. Τιποτα απο ολα αυτα...Στοχο εχουν βαλει πως θα συνεχισουν το απιστευτο φαγοποτι της παρεας που εκπροσωπουν.Γινεται τετοια λεηλασια της δημοσιας περιουσιας αυτη την περιοδο προς οφελος της παρεας που δυστυχως ακομη μας κυβερνα που ειναι ασυληπτο.Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα παρατεινουν το πλιατσικο.Ολα τα αλλα δεν εχουν καμμια σημασια.Η κακοδαιμονια που τους καταδιωκει πια ειναι οτι οι υποσχεσεις που εδωσαν οτι θα φανε και αλλοι πολλοι δεν μπορουν να εκληρωθουν και απο αυτο το σημειο αρχιζουν τα προβληματα.Αυτοι που ειναι στην απεξω διαμαρτυρονται,οι υποσχεσεις πια δεν γινονται πιστευτες και ετσι δημιουργουντα ολες αυτες οι εκ των εσω αντιδρασεις και οι διαγκωνισμοι του στυλ "φυγε εσυ να ερθω εγω" ..Αυτη ειναι η Δεξια πολιτικη δυστυχως .Η πολιτικη της παρεας ,των κολητων και της αρπαχτης.Τι αλλη πολιτικη μπορουν να υιοθετησουν και να προβαλουν στον Ελληνικο λαο εκτος απο την "κονομα" την "παρτη" μας και "εβιβα στα κοροιδα" που πληρωνουν σαν υποζυγια?.Οποιος ψαχνει βαθυτερες αιτιες και κανει βαρυγδουπες πολιτικες αναλυσεις για την καθημερινη κυβερνητικη αθλιοτητα τους δειχνει σοβαροτητα που ουτε ελαχιστη απο αυτη εχουν.Απατη κακοστημενη σε βαρος του Ελληνικου λαου.Αυτη ειναι η πρακτικη και η προσφορα της ΝΔ.
babis

KOSTAS είπε...

Μπάμπη
νομίζω ότι πέφτεις έξω, αυτή την φορά.
Η κατάσταση δεν τους παίρνει για παράταση του πάρτυ.
Εντάξει, μέχρι να δόσουν υποσχέσεις, για μέτρα ανακούφισης , ώστε να κερδίσουν λίγο χρόνο, είναι ικανοί. Αλλά μετά από κανά μήνα, με τα προβλήματα που θα συσσωρευτούν , υπό την σκιά των δημοσκοπήσεων, που δεν θα τους ευνοούν, θα πρέπει να τα μαζεύουν.

Ο Καραμανλής είναι η πρώτη φορά που αποδέχεται τον ρόλο του "υπόλογου" και απαντάει, εγκλωβιζόμενος επίσης για πρώτη φορά σ'αυτόν τον ρόλο.

Η υλοποίηση μιας τέτοιας πολιτικής με το κόμμα, τους βουλευτές και τα στελέχη που έχει δεν μπορεί να περάσει τον ορίζοντα των "υποσχέσεων".

Οσο οδηγούσε ο "αυτόματος πιλότος" και δεν υπήρχε απαίτηση για "πραγματικό πιλότο", εντάξει , περπάταγε.
Τώρα όμως έμπλεξε.
Αν δεν προσφύγει σε εκλογές άμεσα, θα είναι γιατί θα έχει χάσει κάθε ελπίδα για να βγεί ξανά πρώτο κόμμα και τότε μπορεί να το τραβήξει μέχρι τότε που μπορεί να τα φέρει η τύχη και να ξαναορθοποδήσει.

Αν έχει έστω και λίγες ελπίδες και ταυτόχρονα και λίγο "υπερφίαλο εγώ", ότι θα καταφέρει να μας ξανατουμπάρει, θα πάει σε εκλογές πρίν τον προυπολογισμό.