Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Ρουσόπουλος. Αρχισε το τέλος ενός επιτυχημένου προπαγανδιστή.

Ο Ρουσόπουλος, πρέπει να ομολογήσει κανείς ότι χειρίστηκε με μαεστρία την εικόνα της ΝΔ, όλα αυτά τα χρόνια.
Γνώστης του παιχνιδιού των ΜΜΕ, ευρηματικός στον χειρισμό των μυνημάτων, αναμφισβήτητα μπορεί να πεί κανείς ότι αποδείχθηκε ικανότατος διαχειριστής της εικόνας, επιτυχημένος στην δουλειά του, αν συνυπολογίσει κανείς ότι δεν τον βοήθησε σ'αυτήν η παραγωγή "έργου".
Κατάφερε πέντε χρόνια, να πουλάει διακυβέρνηση, μεταρυθμίσεις, έργα, χωρίς να γίνεται τίποτε.
Ομως τον τελευταίο μήνα, βάλθηκε να βγάλει τα μάτια του. Και εξηγούμαι.
Το εύρημα που επαναλαμβανόμενα προσπαθεί να επιβάλει, αυτό του ΥΒΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι ατυχές.
Θέλεις επειδή η εικόνα π[ου φιλοτέχνησε ο ίδιος και τα ΜΜΕ, ήταν ακριβώς η αντίθετη όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή ενός ΓΑΠ, υπερβολικά μέχρι βλακείας, ευπρεπούς, θέλεις γιατί στο κόμμα του ακριβώς γι'αυτό τον θεωρούν μη ικανό. Σημασία έχει ότι ο Ρουσόπουλος, εδώ, έχει αποτύχει. Εχει αστοχήσει και ξοδεύει τσάμπα τα χρήματα , σε μια αδιέξοδη προσπάθεια.
Κατάφερε με άλλα λόγια με την υπερβολή, να καταστήσει αναποτελεσματικό τον Γκαιμπελισμό.
Επειδή όμως ο Γκαιμπελισμός δεν μπορεί να σταματήσει εδώ , αλλά έχει μέλλον, θα τον υποχρεώσει σε επόμενο χρόνο, όταν σφίξουν περισσότερο τα πράγματα, να προβεί σε επόμενη "λάθος" υπερβολική χρήση του, μέχρι αυτός να καταδειχθεί σαν αλήτικη προφανής αμετροέπεια.
Ο Καραμανλής είναι υποχρεωμένος να σκεφτεί καλά την γρήγορη απόσυρσή του, αλλιώς η "απασφάλισή" του , θα σκάσει στα χέρια του.
Γειά σου Θοδωρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: