Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Ε, όχι και η Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία;

Φωτογραφία
Η Δημοκρατία αυτοπροσώπως προσέρχεται υποβασταζόμενη στη γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Ιουλίου. Πρόκειται, ασφαλώς, για την Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία, όχι για την εορτάζουσα στις 24 Ιουλίου...

Από την Πανδώρα .
---------
Πάλι υβριστική η ΠΑΝΔΩΡΑ, φλερτάρει με τον ρατσισμό. Αυτή την φορά με τον ηλικιακό ρατσισμό. Για να βγάλει λίγο γέλιο. Κρίμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε! Μην μου πεις έχει και την πλάκα της η Αρχαία Δημοκρατία!Με τα όλα της η κυρία με τα πατσουλί!!

KOSTAS είπε...

Ολά τα πράγματα έχουν και την κωμική τους πλευρά και προφανώς η Δημοκρατία όχι μόνο έχει αλλά οφείλει να έχει και τέτοια πλευρά.

Ομως η γηραιά κυρία δεν βλέπω τι κωμικό έχει. Τουλάχιστον με μια πρώτη ματιά.
Νομίζω ότι είναι ασυγχώρητη η ΠΑΝΔΩΡΑ.
Και δεν είμαι και κανένας περίεργος που δεν έχει σχέση με το καλό χιούμορ νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να ειναι η γηραια κυρια η συζυγος του Παυλου Βαρδινογιαννη.
Ξερετε παλαιος βουλευτης της Ενωσης κεντρου στο Ρεθυμνο,ακολουθησε τον Μητσοτακη το 1977 στους Νεοφιλελευθεροους που εκανε και βγηκαν αμφοτεροι βουλευτες.
Αποτι βλεπω μια χαρα ειναι..
θα μου πεις εδω ο Μητσοτακης ειναι μια χαρα γιατι να μην ειναι και αυτη..

babis

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ZOYGLA.GR , ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ :

Ανεπαρκείς και επικίνδυνοι
3 Αυγούστου 2008, 14:46

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος


Δεν πρόλαβα να το γράψω και επιβεβαιώθηκα. Ο υπουργός Τουρισμού μετά του δημάρχου Μυκόνου συσκέφθηκαν δίκην συμμορίας κεκλεισμένων των θυρών…

Πήγε με λίγα λόγια ο κ. Σπηλιωτόπουλος στο νησί και αντί να συναντήσει όλους τους τοπικούς άρχοντες, με στόχο την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, κλείστηκε σε ένα γραφείο με τον πολιτικά ομογάλακτό του δήμαρχο, για να διαχειριστούν την πολιτική κρίση και όχι το κοινωνικό πρόβλημα.

Αυτό για έναν που καταλαβαίνει ό,τι βλέπει και δεν βλέπει μόνον ό,τι καταλαβαίνει, σημαίνει πολύ απλά ότι προ του πολιτικού κινδύνου έθεσαν σε δεύτερη μοίρα το πιο σίγουρο κεφάλαιο της χώρας, τον τουρισμό.

Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι πολιτικοί με τέτοια νοοτροπία, δεν μπορούν να λειτουργήσουν δημιουργικά στην κοινωνία που υπηρετούν. Το μόνο που κατορθώνουν είναι να διογκώσουν τα υπαρκτά προβλήματα, πολλαπλασιάζοντας ταυτόχρονα τη δυσφορία και την αγανάκτηση του κόσμου.

Τι εισέπραξε δηλαδή ο αγανακτισμένος και αηδιασμένος πολίτης μετά το φόνο ενός παιδιού από τις προτάσεις και τα συμπεράσματα του κομματικού κονκλάβιου της Μυκόνου;

Αυτό που αισθανθήκατε κι εσείς, διαπιστώνοντας ότι η μοναδική πρόταση που κατέβασε η κούτρα τους ήταν η δημιουργία ελεγχόμενης ιδιωτικής αστυνομίας από το κράτος!

Αηδία, ατελείωτη αηδία και αποστροφή για την υποκρισία αλλά και την ανοησία αυτών των ανθρώπων. Προκειμένου να μην ομολογήσουν την ανεπάρκειά και την εγκληματική τους αμέλεια, που άφησαν χωρίς ουσιαστική αστυνόμευση το πιο κοσμοπολίτικο νησί της χώρας, κατέφυγαν στο εφεύρημα της ιδιωτικής αστυνομίας, το οποίο διοχέτευσαν έντεχνα στον τύπο.

Η Ελλάδα διαθέτει αστυνομία κύριοι της υποκρισίας. Είναι η αστυνομία της ζαρντινιέρας, του μπάτσου που σουγιάδιασε τον πολίτη για μία θέση πάρκινγκ και των συναδέλφων του, που κατήγγειλε η έρημη Ρωσίδα ότι τη βίασαν στο κελί της Κυψέλης…

Αν η προσπάθειά σας στην απαράδεκτη κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψή σας με το δήμαρχο Μυκόνου, σκοπό είχε την απόκρυψη μιας τόσο θλιβερής πραγματικότητας, τότε κερδίσατε το μετάλλιο της ανοησίας, γιατί κρυφτήκατε πίσω από το δάχτυλό σας και γίνατε «ρόμπες».

Ο κόσμος περίμενε ρηξικέλευθες προτάσεις και ριζοσπαστικές λύσεις. Περίμενε αυτό που φώναξε ο πατέρας του άγρια δολοφονημένου παιδιού, να συλληφθούν όλοι οι δράστες, να κλείσουν τα κέντρα των οποίων οι εργαζόμενοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και να πάει άμεσα το θέμα στη Βουλή για την απομάκρυνση των μπράβων από τα νυκτερινά κέντρα και την κατάργηση της φασιστοειδούς νοοτροπίας της «πόρτας» στις εισόδους τέτοιων καταστημάτων.

Αντ’ αυτού εφαρμόσατε την «πόρτα» στους δημοτικούς συμβούλους, στέλνοντας το μήνυμα ότι είσαστε τριτοκοσμικοί, αμετανόητοι και ανόητοι… Ανεπαρκείς και επικίνδυνοι.

Συγχαρητήρια, γιατί έστω κι έτσι δεν μας διαψεύσατε!