Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ZHMENS: Επιτέλους το ΑΠΟΣΤΗΜΑ έσπασε

Οπως φαίνεται η υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ, μπήκε στο κρίσιμο στάδιό της.
Θα λειτουργήσει έτσι κι αλλιώς, σαν Λυδία Λίθος, για πρόσωπα και πράγματα που έχουν "μοχλεύσει" την πολιτική ζωή της χώρας.
Αν ο Τσουκάτος τα πήρε για τον εαυτό του ή για το κόμμα , τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει. Αν η Μπακογιάννη τα έκανε τηλεφωνικά κέντρα, ποσώς ενδιαφέρει.
Αυτό που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ συμπεραίνει ο κόσμος, είναι ότι δεν ήταν και δεν είναι ΤΡΕΛΛΟΣ, όταν λέει, ότι η ΔΙΑΠΛΟΚΗ καθηλώνει και καθορίζει την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Δεν με νοιάζει αν ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ αμάρτησε για το ...κόμμα του, με ενδιαφέρει που κανείς δεν τούκοψε το χέρι, με όποια δικαιολογία και αν το έκανε.
Τ'ακούτε κύριε Σημίτη.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν που πήγαν τα λεφτά.
Τ'ακούτε κύριε Παπανδρέου.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιός Τσουκάτος επικαλέστηκε ή όντως έσπρωξε τα λεφτά στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Ενδιαφέρει τους πάντες, ότι οι πόρτες ήταν ΑΝΟΙΚΤΕΣ.
Προειδοποιούσα απ'εδ'ω πέρα αλλά και απ'αλλού τον Παπανδρέου εδώ και μήνες, να διώξει από το κόμμα όποιον ασχολήθηκε με τομείς που η ΖΗΜΕΝΣ σχετίστηκε με δουλειές του Ελληνικού Δημοσίου.

Δεν θα ψάχνω εγώ τώρα αν τα πήρε ή όχι ο τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρυσοχοίδης, από το C4I, ούτε αν τα πήρε ή όχι ο Παπαντωνίου και ο Ακης από τα ανάλογα πόστα.
Δεν με νοιάζει αν τσεπώσαν οι ίδιοι χρήματα. Με ενδιαφέρει ότι δεν αποκαλύψαν ότι κάποιοι άλλοι τα τσεπώσαν και αυτοί από τα πόστα τους, είτε ως υπουργοί είτε ως γραμματείς του κόμματος (Χρυσοχοίδης, Λαλιώτης και δεν ξέρω ποιός άλλος)"μοχλεύτηκαν" με λογικές διαφθοράς.

Αρκετά πιά. Ή θα τους διώξεις ή κλείστο το μαγαζί, να τελειώνουμε.
Και αν έχεις και σύ ΓΑΠ σχέση με τέτοιες ιστορίες, κάνε το καθήκον σου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα φάγανε οι πασόκοι τα λεφτά και τώρα αλληλοκαρφώνονται

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΣΟΚΟΙ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"


ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ