Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Απογοητευτική η παρουσία Καραμανλή στην Βουλή

Ακόμη και μένα με απογοήτευσε ο Καραμανλής.
Η δευτερολογία του, όπως και οι ομιλίες Αλογοσκούφη και Φώλια, ήταν "η απόλυτη άσκηση" να μας διαβεβαιώσει ότι είναι εκτός πραγματικότητας.
Και τι δεν είπε;
Οτι ο Δημόσιος τομέας λειτουργεί άψογα, ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί παράγουν έργο, ότι τα μεγέθη της οικονομίας πάνε καλά.
Οτι πάμε καλύτερα από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και ότι λυπάται που δυσκολεύονται οι δανειολήπτες, αλλά έτσι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις και ότι έχει ΗΔΗ εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διευκόλυνσης τους.
Φτηνά λεκτικά τερτίπια.
Ενας λόγος υπαινικτικός, αλήτικος, που αντί να απαντάει πετάει υπαινιγμούς για το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που η αντιπολίτευση ζητάει να τιμωρηθούν τα δικά της εμπλεκόμενα στελέχη στο σκάνδαλο.

Ηταν φανερή η διάθεσή του, να σπρώξει τα πράγματα πάρα πέρα, ώστε να ετοιμάσει την κατάλληλη προβοκάτσια.
Τώρα έχει γίνει πλέον καθαρός τραμπούκος, καθαρός προβοκάτορας και έπαιξε και το εθνικιστικό χαρτί, αναφερόμενος στην υπόθεση Οτσαλάν και εξοπλισμών.

Αρχίζουμε να βλέπουμε το επικίνδυνο, αλήτικο, προβοκατόρικο, τραμπούκιο πρόσωπο της δεξιάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε

Πάντα έτσι είναι η Δεξιά. Εξαιρέσεις που υπήρξαν στο χώρο τους ήταν πάντα γα να δίνουν προς τα έξω και να παίρνουν την εξωθεν καλή μαρτυρία.
Η άνοδος των στην εξουσία το 2004 που επεβλήθη τελικά από την κούραση του εκλογικού σώματος από τα πολύχρονη παρουσία των ίδιων προσώπων στην εξουσία , σε συνδυασμό με τον αχαλίνωτο λαϊκισμό που καθιέρωσε ο Καραμανλής έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια βαθειά περιπέτεια. Εύχομαι και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία με τις λιγότερες απώλειες για το Έθνος.
Στα τρία χρόνια της πρώτης διακυβέρνησης των, 600.000 Έλληνες τους αρνήθηκαν την ψήφο των από αυτούς που τους ψήφισαν αρχικά. Εκτιμώ ότι στις επόμενες εκλογές το νούμερο αυτό θα διπλασιαστεί….
Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το μέγεθος της απατης και της αρπαχτης που συντελείται στο σύνολο του δημοσίου βίου ,ο θεός να βάλει το χέρι του να γίνουν γρήγορα εκλογές μπας και σωθεί τίποτα..

Με εκτίμηση

babis