Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΓΑΠ είναι χαμένος χρόνος η μη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς

Είναι φυσικό να θέλει ο ΓΑΠ, να σώσει το ΠΑΣΟΚ, να το καθάρει και μ'αυτό να διεκδικήσει την επιστροφή στην κυβέρνηση.
Ομως είναι επίσης φυσικό , οι πολίτες να αρνούνται την συστράτευση σε ένα κόμμα, που έχει στα μάτια του μόνο μία σταθερά.
Αυτή του "σαλταδόρου πειρατή", που αν ο γάντζος του πιάσει, αντί για άσκηση πολιτικής θα επιδοθεί στο κούρσεμα.
Που πας ΓΑΠ με ένα τέτοιο στράτευμα;
Τους κοιτάζει ο κόσμος και βλέπει φάτσες από το παρελθόν, που είχαν κάνει επιστήμη την "ατομική καριέρα", τον πλουτισμό, τα εύκολα και μεγάλα λόγια.
Ολοι αυτοί δεν καταλαβαίνουν και δεν κάνουν για τίποτε πλέον. Είναι άχρηστοι.
Πιστεύουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν, εκφωνώντας περίπλοκους και κούφιους λόγους, τον απλό λαό, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος έχει βουλώσει τ'αυτιά του, κλείνει την μύτη του και κυρίως έχει διαμορφώσει γι'αυτούς την άποψη, ότι είναι ένα κοπάδι "άρρωστων επιτήδειων", που με θράσσος περιφέρονται, υποδηλώνοντας ότι θάρθει η στιγμή να τον "πηδήξουνε".
Η απάντηση που παίρνουν είναι απλή "Δεν σφάξανε".
ΓΑΠ σου δίνεται η ευκαιρία, να κάνεις όλο αυτό το κοπάδι, "εχθρούς σου". Αυτό θέλει ο κόσμος. Θέλει έναν πολιτικό που θα τολμήσει να ορθώσει το ανάστημά του και να τους τσακίσει.
Τόλμησέ το γαμώτι μου. Στείλτους όλους μαζί. Κάνε την συμπάθεια που σου έχει ο απλός πολίτης , δύναμη εντιμότητας, σημείο αναφοράς και στήριξης, για να σηκώσει το ανάστημά του, απέναντι στον καρκίνο που του τρώει τα σωθικά.
Αν θέλεις ναρθούν μαζί σου, πρέπει να τολμήσεις να μείνεις μόνος σου.
Εχε εμπιστοσύνη.

Και ένα συμπλήρωμα:
Ολη την προηγούμενη περίοδο, έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία που θέλει υποτίθεται, το καλό του ΠΑΣΟΚ και το καλεί να σταματήσει τις εσωκομματικές έριδες, που μέμφεται την ηγετική ομάδα, ότι ανακαλύπτει "εσωτερικούς εχθρούς" για να αυξήσει την συσπείρωση.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το λαικό αισθητήριο ξέρει ότι το εσωκομματικό ξεκαθάρισμα, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της απαιτούμενης "παράδοξης εξωστρέφειας" που έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ. Τα γεγονότα έρχονται να το επιβεβαιώσουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπα ρε παιδιά, θα μας τρλάνετε όλους.

Βλέπω κάτι αναστημένα ζόμπι της δεκαετίας του ’70 με μνήμη χρυσόψαρου να έχουν πάρει φόρα. Ποιος ρε παιδιά μύησε το ΠΑΣΟΚ στη διαφθορά;

Ο Σημίτης που κάθεται στην ουρά σαν μαθητούδι για να αγοράσει σουβλάκι;;; Ή το ίνδαλμά σας ο γ..μίκουλας Μεγάλος Αντρέας με τα κότερα, τις φτηνές ξανθογκόμενες, τον Χάλακ, τις ρόζ βίλες, τα πάμπερς, τον Κοσκωτά, τον Κουτσόγιωργα, τις δηλώσεις του τύπου «είπαμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό του…»;

Ποιος διέφθειρε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ; Ποιος έμαθε στους Πασόκους πως η εξουσία είναι για να την απολαμβάνουμε μέσω διορισμών και κλαδικών; Ποιος τους έμαθε να πηγαίνουν στα μπουζούκια με τις λιμουζίνες. Τα ξεχάστε;

Ποιο «αριστερό» και "πατριτωτικό" ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα ρε ανισόρροποι; Αν ο Άκης και όλα τα παιδιά του που διορίστηκαν σε ΔΕΚΟ (Τόνια, Μαδεμλής, και άλλοι πολλοί που παριστάνουν τους «αριστερούς» χωρίς να έχουν ποτέ δουλέψει στη ζωή τους) είναι η αριστερά, ε, ναι, τότε, ζήτω η δεξιά. Η αντίθεσή τους με το Σημίτη οφειλόταν αποκλειστικά στο γεγονός ότι ο Κινέζος τους έκοψε (λίγο, όχι πολύ) τη μάσα, τους διορισμούς, τη φαυλότητα και την ευνοιοκρατία.

Έλεος λοιπόν. Αυτό το άθλιο Πασοκ παρέλαβε ο Σημίτης. Και έκανε απίστευτα θαύματα αν αναλογιστεί κανείς την «ποιότητα» του κόμματος του… Γι αυτό στις δημοσκοπήσεις ήταν πάντα 20 μονάδες μπροστά από το κόμμα του (ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα με το Γιωργάρα ο οποίος υπολείπεται σε δημοτικότητα από το κόμμα του!!).

Το ΠΑΣΟΚ έπνεε τα λοίσθια το 1996 που το ανέλαβε ο Κινέζος. Ήταν ήδη πεθαμένο κόμμα και ο Σημίτης του έδωσε παράταση ζωής για 8 χρόνια. Μετά το χάος.