Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Κ. Καραμανλής: Το πρόβλημα της ακρίβειας δεν λύνεται. Συμφωνώ, δεν λύνεται μ'αυτή την κυβέρνηση.

Γαμώ το κέρατό σας ρε ΠΑΣΟΚοι, σκεφτόμουν μόλις τώρα να γράψω στον τίτλο, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, αφού δεν μπορεί να λύσει το υπ'αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας.
Τί κάθεται εκεί πάνω σαν χαϊβάνι;
Αν δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, ποιο πρόβλημα θα λύσει;
Το πρόβλημα της παραγωγικότητας της χώρας; Εδώ γελάμε
Το πρόβλημα της παιδείας, της υγείας, της στέγασης ; Εδώ και αν γελάει κανείς.
Θα μου πείς πως, θα λύσει το πρόβλημα των πυρκαγιών που άρχισαν.
Θα λύσει το πρόβλημα, των κουμπάρων, των Αγάπιων, των Κυριάκων.

Μιλάμε για σοβαρό έργο. Θα μείνει στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που η πρωθυπουργία του ήταν τομή στα πράγματα της χώρας.(μιλάμε, λέμε για πολύ κλαυσίγελο).

Να σας πω την αλήθεια , μου ήταν συμπαθής. Αυτός ο βαθύς ήχος της φωνής του, τα κενά στον λόγο του, είχαν μια κάποια αξία.
Τώρα τα ακούω και μούρχεται να κάνω εμμετό, ακούω την μεγαλύτερη συλλογή "κούφιων λόγων" που έχω ακούσει στην ζωή μου.
Είναι ο μόνος άνθρωπος που αποκαλύπτεται σιγά σιγά, πολύ λιγώτερος από ότι θα μπορούσε να είναι, όχι μόνο αυτός αλλά ο τελευατίος έλληνας πολίτης, αν τον βάζαν στην θέση του.

Γαμώ το κέρατό σας ΠΑΣΟΚΟΙ ξαναλέω, που πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ ότι είστε ικανοί όχι μόνο να κυβερνήσετε, αλλά ούτε να μην μπείτε φυλακή.

ΓΑΠ, διέλυσέ το, στείλτους σπίτι όλους και κάνε ένα δικό σου κόμμα από την αρχή, χωρίς κανέναν απ'όλους αυτούς. Ξεκαθάρισέ τους, ότι δεν θέλεις να κερδίσεις τις εκλογές, αν είναι να τις κερδίσεις μαζί τους.

Υ.Γ. Δάκρυσα, όταν άκουσα τις μάχες που έδωσε το Συμβούλιο Κορυφής, ώστε το συμβούλιο υπουργών να ασχοληθεί με την εξεύρεση μέτρων κατά της ακρίβειας, όπως με στόμφο δήλωση ο Κ.Καραμανλής.
Τον λυπήθηκα. Πρέπει να κουράστηκε πάρα πολύ. Οι αγώνες τελικά είναι κοπιαστικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: