Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ, επάγγελμα παπαγαλάκι.

Τις τελευταίες μέρες, παρατηρούμε δύο αλλαγές στην λειτουργία του.
1. Γράφει επώνυμα ο Καψαμπέλης
2. Εχει ενεργοποιήσει τον μετριασμό σχολίων.

Φαίνεται ότι δεν μείναν ικανοποιημένοι από τα "ανταλάγματα", όσοι δεν προχώρησαν την δίωξή του και συμβιβάστηκαν, στην προσφορά με "όρους".

Εντάξει, να δεχθεί να γράψει, αναβαθμισμένα με επώνυμο τρόπο, τους κιτρινισμούς του και και τους εκβιασμούς που "τους" οφείλει, αλλά να μπορεί να φιλτράρει ή και να αποτρέπει τα αναπόφευκτα μπινελίκια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι
Είμαι συχνός επισκέπτης του πλογκ του δικού σας αλλά και του Press-Gr.
Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο δεκαήμερο το Press-Gr υφίστατο επίθεση διαφόρων τύπων που γέμιζαν τα ποστ με τεράστια άσχετα σεντόνια , πολλά ξενόγλωσσα , με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να γίνει το μπλόγκ μη επισκέψημο .Νομίζω ότι το moderation ήταν απαραίτητο φτάνει να υπάρχει κάποιος που να παρακολουθεί σε τακτική βάση κα να μην περάσει στην απέναντι όχθη της αδιαφορίας.

''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είσαι πολύ καλόπιστος PASOK poidonous, για να πιστεύεις ότι το τελευταίο 10ήμερο δεχόταν κάποια επίθεση.
Μόνοι τους προετοίμαζαν το κλίμα για να επιβάλουν τον "περιορισμό σχολίων", αντί του απλού, που είναι η διαγραφή υβριστικών σχολίων. Είναι πάρα πολύ απλό. Ενα κουμπάκι πατάς και σβήνεται.
Αν το κάνεις δυό τρείς φορές, τότε περιορίζονται μόνοι τους.
Με το μοντερέισιον, καταφέρνουν να κρατάνε χωρίς σχόλια όλη την μέρα τα πόστ τους, που είναι ο ορισμός του κιτρινισμού και μετά το βράδυ αφήνουν χωρίς κανένα μοντερέησιον -έτσι δείχνει, αφού ούτε κάν τον Grsex δε κόβουν, αλλά δεν ξέρουμε ποιούς άλλους μπορεί να κόβουν-.
Εν πάσει περιπτώσει, η εμμετική γραφή του καψαμπέλη, φτάνει.
Φαίνεται -τουλάχιστον σε μένα- η "εκτέλεση συμβολαίου", άπό την πλευρά του.

Αλλά επειδή αυτά τα πράγματα είναι δίκοπο μαχαίρι, θα δείς ότι γρήγορα θα το καταργήσουν από μονοι τους, αφού σκοτώνει τον ζωντανό διάλογο, αλλά επιτρέπει την κυριαρχία των "διατεταγμένων σχολιαστών".

Χωριάτης

Ανώνυμος είπε...

11:29

Δεν διαφωνώ μαζί σου διότι έχω γράψει από το πρωί πολλά σχόλια στο PRESS-GR ,ειδικά για την ''κουμπαριά΄΄ Ντόρας -Καραμανλή , αλλά ακόμα δεν τα διάβασα .
Ο Καψαμπέλης είναι γαμπρός των αδελφών Κουρή.

Αν δεν ταιριάζεις δεν συμπεθεριάζεις λένε στο χωριό μου.

Σαν γηραιότερος σε πληροφορώ ότι οι αδελφοί Κουρή ξεκίνησαν την σχέση τους με το Μητσοτακαίηκο το μακρινό 1965 επί αποστασίας .

Ο Μητσοτάκης ήταν κύριος μέτοχος στην έκδοση της ΑΥΡΙΑΝΗΣ το 1977 και με μικρό ποσοστό ο συχωρεμένος Θανάσης Κανελλόπουλος .
Πιό σατανικός όμως ο Γιώργος Κουρής τους πέταξε έξω και τους δύο από την εφημερίδα και έφθασε να γίνει Ανδρεικότερος του Ανδρέα !!!
Για να φτύσει και τον Ανδρέα μετέπειτα όταν του αρνήθηκε κάποιο ρουσφέτι.'Εβαλε από εκδίκηση την γυμνή φωτογραφεία της Μιμής πρωτοσέλιδο .

Οι αδελφοί Κουρή έχουν μια και μόνο ιδεολογία που λέγεται ΧΡΗΜΑ.
Αμφότεροι είναι σήμερα μεγιστάνες.

Ο Καψαμπέλης είναι ένας ταπεινός υπάλληλός τους .