Δευτέρα, 21 Απριλίου 2008

Τα πήραν οι Σκοπιανοί στο κρανίο με τα "δώρα της Μπακογιάννη"

Η δημόσια δήλωση της Μπακογιάννη, προς την ΦΥΡΟΜ, ότι θα χρηματοδοτούσε η Ελλάδα με 75 εκατ. την κατασκευή του δρόμου που ενώνει τα Σκόπια με την Ελλάδα, εξελήφθη ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ κατά την γνώμη μου ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ υποτιμητική ενέργεια.

Ετσι σήμερα όλες οι εφημερίδες των Σκοπίων βγήκαν με πρωτοσέλιδα που επισημαίνουν ακριβώς αυτή την αντίληψη, της εξαγοράς του ονόματος.

Μα πόσο αχρείος μπορεί να είναι κάποιος για να νομίζει ότι "όλα αγοράζονται";

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο αχρείος μπορεί να είναι κάποιος για να νομίζει ότι "όλα αγοράζονται";

ISOS KRINEI APO TON EAUTO TOU

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU
*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q
*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...

http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4

*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...