Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Προσωπική Εκκληση , προς Νταβαντζήδες.

Σας παρακαλώ , κάντε μου μια χάρη και δεν θα το ξεχάσω, θα σας το χρωστάω χάρη.

Μια μέρα που θα το χρειαστείτε θα σας το ξεπληρώσω. Τηρώ τον λόγο μου.

Βγάλτε επιτέλους από το στόχαστρό σας, μετά από 12 χρόνια τον Καραμανλή.

Δεν είναι σωστό. Οτι και να εκανε πρέπει επιτέλους να τον συγχωρήσετε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ωμή αλήθεια είναι ότι η ΝΔ ήλθε στην εξουσία υποστηριζόμενη από τον πιο ισχυρό και πιο αδίστακτο συνασπισμό συμφερόντων που γνώρισε η σύγχρονη πολιτική ιστορία.
Βιομήχανοι , εφοπλιστές , βαρώνοι των Μ.Μ.Ε. και συντηρητικοί Μητροπολίτες με επικεφαλής τον συχωρεμένο Χριστόδουλο .

Ο άτυπος αυτός συνασπισμός εξακολουθεί να στηρίζει τον Καραμανλή με νύχια και με δόντια. Στην ισχύ του όμως προσετέθη εν τω μεταξύ και η ισχύς της κρατικής εξουσίας, με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την κρατική διαφήμιση, τις κυβερνητικές εξυπηρετήσεις των ημετέρων και την εξαγορά ή την εξουδετέρωση των αντιπάλων. Αυτό είναι σήμερα το πανίσχυρο «σύστημα Καραμανλή» στον Τύπο. Και αυτό το σύστημα αποκλείεται να έχει τον Καραμανλή στο στόχαστρό του.

Κατόπιν αυτών βεβαίως ο Πρωθυπουργός δηλώνει «δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα ή την πληρότητα της ενημέρωσης». Ευτυχώς! Το αντίθετο θα με ανησυχούσε. Ακόμη περισσότερο όταν ο ίδιος άνθρωπος μιλάει για «αξιοπιστία της δημόσιας τηλεόρασης».


''PASOK poisonous..

KOSTAS είπε...

Πάντως φίλε PASOK poisonous, ο αγαπητός σου Πρετεντέρης, στην πράξη δεν κάνει και πολλά για να πολεμήσει αυτό το "σύστημα Καραμανλή".

Σαν τον Λάκη και τον Μάκη κι'αυτός -υποτίθεται από πιό σοβαρή μπάντα- ασχολείται συνεχώς με το πως θα κοντύνει και θα απαξιώσει τον ΓΑΠ.

Δικαίωμά του βέβαια, αλλά τελικά επιβεβαιώνει ότι και από το ΒΗΜΑ και από το ΜΕΓΚΑ αποτελεί στηλοβάτη του "συστήματος Καραμανλή".

Είναι η πρώτη φορά που γράφει κάτι για το σύστημα Καραμανλή, δηλαδή το σύστημα της μηντιοκρατίας και προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι ειλικρινής. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το κείμενό του.