Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

του "ανωνύμου στενού συνεργάτη μας"

Ολα ξεκινησαν τους καλοκαιρινους μηνες του 2007.

Την μερα που ο Αρχιεπισκοπος ανυποψιαστος για το τι θα ακολουθουσε ,λιγο πριν αναχωρησει για το Μαιαμι δηλωσε μπροστα στις καμερες "Εχω το προσωπικο φυλακτο του Πρωθυπουργου και δεν φοβαμαι".

Μολις αναχωρησε για Αμερικη το φυλακτο συνοδεια του Αρχιεπισκοπου φωτιες και καταστροφες χτυπησαν αλυπητα τη χωρα απο ακρο σε ακρο.-3,5 χρονια δεν ειχα καταλαβει πως λειτουργει η δημοσια διοικηση ...αποφανθηκε ο Πρωθυπουργος και αμεσως εστειλε τηλεγραφημα στον Αρχιεπισκοπο να του ξαναεπιστρεψει το φυλακτο, μπροστα στον κινδυνο να χασει τις εκλογες.

Ο Αρχιεπισκοπος χωρις να το σκεφτει εστειλε το φυλακτο καμουφλαρισμενο οπως του το ζητησε ο Πρωθυπουργος.

Το αποτελεσμα ηταν η ΝΔ να κερδισει ξανα τις εκλογες της 16ης, ο Αρχιεπισκοπος να μην μπορεσει να κανει την περιβοητη μεταμοσχευση χανοντας τελικα την ζωη του και να ξεκινησει ενας υπογειος πολεμος μεταξη πολλων ενδιαφερομενων για την αποκτηση του θαυματουργου φυλακτου.

Χερια αλλαξε μεσα σε ελαχιστους μηνες.Αλογοσκουφης ,Βενιζελος,Γαμα Γαμα Υ.Π ,Αλαβανος ηταν μερικοι που για λιγο το πηραν στα χερια τους.Μεγαλοεκδοτες,νεοεκδοτες, ακροδεξιοι,αριστεροι,βασιλικοι,Αμερικανοι πρακτορες Κοσοβαροι και αλλοι ριχτηκαν στην μαχη για την αποκτηση του.

Τελικος αποδεκτης του φυλακτου εγινε ο Τσιπρας ,ο Αλεξης.

Διεκδικητες του θαυματουργου φυλακτου,σημερα, θεωρουν σιγουρη την μη φυλαξη του και την αλλαγη του κατοχου την θεωρουν δεδομενη ,στηριζοντας την εκτιμηση τους στο νεαρο της ηλικια του και στο οτι δεν πιστευει στην δυναμη του φυλακτου ,μια δυναμη που μπορει να γυρισει μπουμεργκ στον μη πιστο κατοχο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ασχημο θα ηταν να το κρατησει... και να την πληρωσει ο Ελληνικος λαος ...αφου ο ιδιος δεν πιστευει στην δυναμη του φυλακτου και αυτη θα γυρισει μπουμερανγκ...

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα κρατος που κυριαρχουν η αναξιοκρατια,το ρουσφετι η αρση της μονιμοτητας η παραλλαγη της...θα ειναι καταστροφικη,δημιουργοντας επιπλεων προβληματα στην δημοσια διοικηση παρα λυνοντας!!!

Λυση υπαρχει...το φυλακτο !!!

μπεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Η δυναμη του φυλακτου γυρναει μπουμερνγκ σαυτον που τοχει και δεν πιστευει στις δυναμεις του.


μπεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

πανεξυπνο!!!

μπεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

TELEIO!!!!!!!!!!!