Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Το ΚΚΕ ανοικτά με το μέρος της Κυβέρνησης

Η Αλέκα σήμερα, πήρε ανοικτά την θέση της κυβέρνησης, δηλώνοντας, ότι δεν καταλαβαίνει την αξίωση της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ να μη θέλει να μπεί στο ΙΚΑ.

Τί έχει το ΙΚΑ δήλωσε;

Ξόφλησε αυτό το κόμμα.
Τελείωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καιρός ήταν να συρθεί στην σωστή κατεύθυνση. Η θέση του είναι στην κατεύθυνση που θέλει το κίνημα. Δίπλα στους απεργούς, απέναντι στο ΚΚΕ.

Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις μαλακίες με τα ανοίγματα στο ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι ανοικτά συντηρητικό κόμμα, έχει επιλέξει την στήριξη του εθνικισμού και της κυβέρνησης Καραμανλή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και πολλά χρόνια το ΚΚΕ ,από το 1985 και μετά,με το δόγμα "δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των εργαζομένων" προχώρησε σε συνεργασίες με τα δεξιά συνδικάτα τυφλωμένο από το αντιπασοκικό μένος φθάνοντας στη συγκυβέρνηση του βρώμικου 89.Τώρα θα σταματήσει βλέποντας την άνοδο του ΣΥΝ? Ο κατήφορος του κόμματος αυτού δεν μπορεί παρά να προκαλεί θλίψη σε κάθε Δημοκράτη που γνωρίζει έστω και λίγο την ιστορία των μεγάλων Αγωνιστών του που χωρίς καμιά ιδιοτέλεια έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για καλύτερες συνθήκες εργασίας.Αφήστε τους ήσυχους στο παλάτι τους, συγγνώμη το σπίτι του Λαού, να απολαύσουν τους κόπους τους.Άξιος ο μισθός τους!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο ΣΥΝ δεν συνεργάστηκε με τη δεξιά? Το 1989 δεν ηταν στην κυβέρνηση Τζανετάκη? Ο Κωσταντόπουλος
μετέπειτα προεδρος του ΣΥΝ,ηταν υπουργός εσωτερικών?
...
Η μήπως στις δημοτικιές εκλογές δεν βλέπουμε συνεργασία δεξιών με ΚΚ?

Ανώνυμος είπε...

Ήταν τότε που γεύτηκαν τα ντολμαδάκια της κ.Μαρίκας και φορέσαν τα λαμέ κουστουμάκια ο Χαρίλαος με τον Λεωνίδα. Σωστοί αριστοκράτες οι μπαγάσηδες διπλα στο Μητσοτάκη σαν ίσοι προς ίσο. Τέλος πάντων οι άνθρωποι ξεχνούν.Ισως είναι καλύτερα έτσι γιατί αλλιώς θα την είχαν ψωνίσει πάρα πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τότε ήμουν με την συγκυβέρνηση, φίλοι.

Και είμαι σίγουρος ακόμη ότι είχα δίκιο.

Ακόμη τότε δεν είχε γίνει "προφανές" ότι οι πολιτικοί μιζάρονται.

Δυστυχώς ότι και να λέτε, ο χρηματισμός του Κυτσόγιωργα και η κάλυψή του από τον Ανδρέα, ήταν ένα σόκ για την Δημοκρατική Παράταξη.

Ξαφνικά βγήκε από τα έγκατα ένας "εσμός" από Αυριανιστές, από έναν Ανδρέα που τον ένιαζε μόνο η Μιμή και κυρίως από ένα πνεύμα αλαζονείας, που σε θύμωνε πολύ, όχι επειδή το ποινικό μέρος ήταν σημαντικό , τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, αλλά επειδή η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ήταν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ.

Εγώ τότε έλεγα, το θυμάμαι καλά, ότι μεταξύ μιας συμμορίας και ενός πολιτικού "τέρατος" προτιμώ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Διαψεύστηκα βέβαια στην συνέχεια και για τις "άλλες ελπίδες μου", αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Η σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ έχει τις ρίζες της εκεί και είναι λάθος να βλέπετε στην στάση της αριστεράς κάποιον "μικρομεγαλισμό", κάποιο καβάλημα καλαμιού.

Η αυτοκριτική στην Δημοκρατική Παρα΄ταξη πρέπει να είναι ειλικρινής.

Η στάση της αριστεράς τότε, εν πολλοίς επιβεβλημένη από τα πράγματα, δεν ήταν η σωστότερη και βέβαια πάντα ισχύει στην πολιτκή το ρηττό.

"Ηταν κάτι χειρότερο από έγκλημα, ήταν ΛΑΘΟΣ".

Χωριάτης