Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Ζουράρης: Αυτοοργάνωση της Μακεδονίας και της Θράκης

Οταν ο Χίτλερ, μιλούσε στις λούμπεν μάζες του Μονάχου, για την "εθνική ταπείνωση" που συνιστούσε η προσάρτηση της Αλσατίας από την Γαλλία, μετά την ήττα της στον Α'Παγκόσμιο Πόλεμο, τα πολιτικά κόμματα και ο τύπος, στην Γερμανία τον αντιμετώπιζαν, ως "γραφικό συμπαθητικό παλαιό πολεμιστή". Εναν πικραμένο λοχία που έλεγε και καμμια υπερβολή και δεν χρειαζόταν να του δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία.

Ετσι σήμερα στο Παλαί Ντε Σπόρ, στην συγκέντρωση της "Ατυπης επιτροπής μακεδονικών οργανώσεων", με ομιλητές τον Ανθιμο τον Παπαθεμελή και τον Ζουράρη, ο τελευταίος, μίλησε ως πικραμένος "παλαιός πολεμιστής του μακεδονικού αγώνα", για το Ψευδοκράτος των Αθηνών και την ανάγκη αυτοοργάνωσης της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οπως ο λαικισμός του Ναζισμού, αντιπαρέβαλε στο Β'ΡΑΙΧ, το Γ'ΡΑΙΧ, έτσι και οι "μόνιμοι κάτοικοι της ΑGB" την τελευταία δεκαετία, αντιπροβάλλουν το Κράτος της AGB , στο Ψευδοκράτος των Αθηνών.

Είναι επικίνδυνοι, είναι φασίστες, δεν είναι απλά γραφικοί. Είναι τα σκουπίδια που αν δεν τα ρίξεις στον υπόνομο όταν είναι λίγα, μετά φράσουν όλο το δίκτυο.

Εκμεταλεύεται τα ΠΑΟΚτζήδικα στερεότυπα, την όποια προνομιακή μεταχείριση της Αθήνας από το υδροκεφαλο κράτος, την ανεργεία, την ανέχεια. Δεν φτάνει να γελάμε με την παραδοξότητά του.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάτι πρέπει να γίνει με τα ΜΜΕ και τα προιόντα τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα ειναι γραφικος και ισως γιαυτο τον καλουν στα παραθύρια..
Αλλα απέδειξε περίτρανα σήμερα και πόσο επικίνδυνος ειναι..
Δηλαδη εγώ που ειμαι βέρα θεσσαλονικιά ενοχληθηκα αφάνταστα από τα λόγια του..Ντροπή του να μας ξεχωρίζει..να μας αποσπα από την ολότητα σε περίοδο που εχουμε ανάγκη την συσπειρωση ,την ενότητα.
Θρακομακεδόνες και αηδίες...
Ελληνες ειμαστε ..μακεδόνες..θρακες...πελοποννήσιοι..βοιωτοί..
νησιώτες..

Αι χαθείτε ψευτοδιανοούμενοι του κώλου..
Χάρηκα τον Κακαουνάκη πριν λίγο που ειδα την ελληνοφρένεια στο ΣΚΑΙ..
Του τάριξε μια χαρα..

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος έχει παραφρονίσει τελείως...Τελικά γνωρίζει κανείς να μας πει από που κρατάει η σκούφια του? Στο τέλος μπορεί να φθάσει να μας πει ότι είναι Κινέζος ή Μογγόλος και να βρίζει όλους τους υπόλοιπους....Πάντως είναι χαρακτηριστηκό παράδειγμα πρώην ευφυούς ανθρώπου που την έχει ψωνίσει για τα καλά, λόγω υπερβολικής έκθεσής του στα ΜΜΕ ,από τότε που γύρισε από τη Γαλλία και ανέλαβε να μας εκπολιτίσει

KOSTAS είπε...

Σαλονικιός είναι. Ο πατέρας του ήταν γιατρός και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ στην Θεσ/νίκη.
Μαζί με τον Κώστα Θέο ήταν στα γεγονότα του 36,ήταν ή γραμματέας ή στην 3μελή γραμματεία του Γραφείου Πόλης, αν θυμάμαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τον ξέρουν τον Ζουράρι τα ΜΜΕ ..δηλαδή ο άνθρωπος ειναι γκαγκα.,κι εγω σαν ειδικός νομίζω ότι επαθε Θουκυδιδειο ιδεασμο..
γιαυτο και δεν ασχολήθηκαν μαζί του..