Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ξεφουσκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Οπώς δημοσιεύει σήμερα στο Press-gr, παρά τον γελοίο αντι-ΠΑΣΟΚικό τίτλο του και τον ψευδέστατο σχολιασμό, που συνοδεύει την δημοσιοποίησή του, η τάση αναστροφής είναι σαφής.
Αναρτώ και εδώ το σχόλιο που έκανα στα σχόλιά του.

http://press-gr.blogspot.com/2008/03/rass.html

Ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ και από την Rass...
.
Μια τρίτη κατα σειρά δημοσκόπηση των τελευταίων ημερών δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε θεαματική άνοδο. Μετά την Kapa Research και την GPO, γκάλοπ έχει κάνει και η εταιρεία Rass. Και σε αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό της τάξης του 14-15% ενώ αντίθετα σε μεγάλη υποχώρηση είναι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

---------------
Σχολίασα, στο Πρεσσ τζιάρ.
---------------
Αρχισε το ξεφούσκωμα του ΣΥΡΙΖΑ.Στην προηγούμενη μέτρηση της ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 21-22%, όπως έγραφε το ΠΑΡΟΝ της προηγούμενης Κυριακήςhttp://www.paron.gr/v3/new.php?id=24285&colid=37&catid=34&dt=2008-03-02%200:0:0Αντε τους βλέπω στο 5.5% και πο΄λλά λέω.Ας πρόσεχε ο Αλέξης. Τα μπαλόνια σπάνε στα ψηλάστρώματα της ατμόσφαιρας.

Θα πληρώσει ακριβά ο Αλαβάνος την αμετροέπεια και την ειρωνεία.Εκοψε την δυνατότητα να το σκεφτεί δεύτερη φορά το ειλικρινές κα΄λεσμα του ΓΑΠ για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ, την δημιουργία μιας μεγάλης ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.Ας πάει τώρα με το ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΚΕ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Mwranei o kyrios on vouletai apolesei"
Tha plhrwsei gia polla o kyrios Alavanos.

Alexantro Trollientes είπε...

ρε χωριατη δεν υπαρχει γελοίος αντι-ΠΑΣΟΚικός τίτλος για τον απλο , απλουστατο λογο οτι , οτι και να πει κανεις για τη Πασοκοσαλατα δεν μπορει να ειναι γελοιο .
Νταξει καλος ο ΠΑΠ , μπρος στον Μπενυ μοιαζει ως Θωμας ο Ακινατης απεναντι σε επαρχιακο καρδιναλιο , αλλα το ΠΑΣΟΚ ειναι παντελως G.T.ΜP.

G= για
T= τον
ΜP= μπουτσο

και αρνουμαι περαιτερω πολιτικης συζητησεως για το ποιον και χαραχτηρα κρατικιστων σωσια-ληστων

Ελεος πεστους

Ανώνυμος είπε...

Αλαβάνος στον Σ.θεοδωράκη στα ΝΕΑ σήμερα -/-Μα το μεγάλο πείραμα θα γίνει στην Ελλάδα. Το άνοιγμα της πόρτας της αριστεράς για όλη την Ευρώπη θα συμβεί εδώ.-/- Πάει την έχουν ψωνίσει οι άνθρωποι.Η επανάσταση της αριστεράς στην Ευρώπη ξεκινά απ την Ελλάδα με αρχηγό τον κ. Τσίπρα.Έλεος.....τι θα ακούσουμε ακόμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η δυναμη του φυλακτου γυρναει μπουμερνγκ σαυτον που τοχει και δεν πιστευει στις δυναμεις του.


μπεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ?
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΑ 19ου ΚΑΙ ΣΤΑ 26ου ΤΠ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΤΑ 29ου ΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 31ου ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ 33 ΤΟΥ ΠΠΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ??
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ?
ΚΟΜΑΤΟ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ "ΝΑΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ" ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ?
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΕΙΟΣ "ΤΡΕΝΤΗ", ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΝΟΥΜΑΙ?
Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ??
Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!
ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!