Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

Διαμαρτυρία του Γ.Ανουσάκη για την ανάρτηση για το ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ του ΙΝΚΑ

του Γ.Ανουσάκη αντιπροέδρου του ΙΝΚΑ

7.2.09
Πράγματι όλοι ενδιαφέρονται για ένα η πολλά επιτυχημένα μποϋκοτάζ.
Όλοι εκφράζονται ως ηγεμονικοί γνώστες, της μεθοδολογίας της τεχνικής και της αποτελεσματικής στόχευσης του επιβαλλόμενου μποϋκοτάζ της απίστευτης ακρίβειας στην Ελλάδα.
Ερώτημα τίθεται και μάλιστα σε σοβαρή βάση, είναι όλοι οι εκφραζόμενοι, (ορισμένοι λένε και κρίσεις ως προβοκάτσια την αποχή την Πέμπτη η πουλημένους και λπ.) γνώστες της τεχνικής του επιτυχημένου μποϋκοτάζ, η απλά θα ήθελαν όχι μόνο να πείσουν αλλά και να προσβάλλουν αθέλητα ίσως η από άγνοια.
Επειδή αν δεν είσαι μούρη με μούρη με τον αθυρόστομο η σκόπιμο φθοροποιό μιας πιθανής αποτελεσματικής τεχνικής μποϋκοτάζ σε στάδια υλοποίησής της, και επειδή για το γάλα και το μανόγαλα, νομίζουν όλοι ότι έπιασαν τον παπά από ταρχίδια, όποιος δεν καταλάβει το ακόλουθο, ασ έρθει να του το αναπτύξω λεπτομερώς, να μάθω εγώ από αυτόν και αυτός από εμένα.
Το ανοργάνωτο Ελληνικό Καταναλωτικό κίνημα, είναι ίδιο με τα άλλα των άλλων χωρών.
Εκεί οι ενώσεις, δεν ζητούν λεφτά επιχορηγήσεις φτωχομπινεδιάρικα όπως εδώ, έχουν με δημόσια κάλυψη, χώρο προσωπικό και υποδομή, εδώ αν ζητήσεις συνδρομή αλλάζει πόρτα και καλά κάνει αφού καλόπιστα έχει πληρώσει το κράτος και δεν χρειάζεται να πληρώσει άλλον.
Στην απεγνωσμένη αναζήτηση των Ελλήνων για ένα οργανωμένο καταναλωτικό κίνημα, ζητήσαμε να αποδείξουμε πως οι Έλληνες ανταποκρίνονται στην πρόταση του ΙΝΚΑ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, που τους είναι ανώδυνη, γιατί και εσείς το λέτε ότι αποφεύγουν τα επώδυνα, το ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ασ αγοράσουν πριν και μετά, ήταν η σημαία κάτω από την οποία όσοι θα ακολουθήσουν θα μπορούσαν να δεχθούν και τα υπόλοιπα της συνέχειας.
Είναι το ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ το στρατόπεδο της απόδειξης οργανωμένης αντίδρασης, στο οποίο εσείς διακρίνετε προβοκάτσια.
Αν το μποϋκοτάζ στο γάλα, πράγμα μόνο για απασχόληση και εντυπωσιασμό ασήμαντου μεγέθους στο καλάθι του καταναλωτή και κάθε άλλο στοχευμένο, έχει χρησιμότητα, τότε η μεθοδική οργάνωση με αρχή ένα εύκολο και ακολουθία κλίμακας, παρότι έχει στόχο και στρατηγική, κρίνεται από εσάς, και διασκορπίζεται ελεύθερα ως προβοκάτσια.
Οργάνωση σημαίνει στράτευση. Αφού πρώτα θα έχεις δεχθεί να στρατευτείς μετά πρέπει να υπακούς και μάλιστα χωρίς αντιρρήσεις.
Υπάρχουν και πράγματα σε όλες ανεξαιρέτως τις εκστρατείες που δεν μπορούν να ανακοινωθούν ούτε δημόσια ούτε στους στρατιώτες.
Όποιος έχει κάμει και στρατιώτης και αξιωματικός τα ξέρει αυτά.
Καθένας πρέπει να διαλέξει, τι θέλει και τι μπορεί να είναι. Το να λές προβοκάτσια μια δημόσια πρόταση, αυτήν το, ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, πατέρας της οποίας είμαι εγώ προσωπικά ως αντιπρόεδρος του ιστορικού ΙΝΚΑ, αλλά και να μην έχεις αντιληφθεί ότι στην γραπτή σου κριτική, ίδια με του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 έδωσα τις εξηγήσεις που παρέχω και εδώ, ότι ζητούμε το εύκολο από τον καταναλωτή, για να επικυρώσει την δύναμή του και μετά να του δείξουμε και να του ζητήσουμε τα επόμενα, δείχνει τουλάχιστον ότι δεν είστε αρκετά προσεκτικός αλλά κατέχεστε από αβάσιμο αυθορμητισμό. Αυτά δημόσια τώρα, ΤΑ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
Θα ήθελα πραγματικά, αφού αναφέρθηκα καλόπιστα στην καταχώρησή σας, να έρθετε να μιλήσουμε από κοντά και να γνωριστούμε. Γιάννης Αννουσάκης
Να αναρτηθεί κεντρικά το σχόλιό μου.
---------------
το λίνκ της ανάρτησης

ΑΝΑΚΑΤΑ: Για το Μπουκοτάζ κάθε Πέμπτη του ΙΝΚΑ

2 σχόλια:

KOSTAS είπε...

Κύριε Ανουσάκη
η κριτική έγινε τον Ιούνιο του 2008, ακριβώς μετά το σαμποτάζ στο ακριβό γάλα, για την ακρίβεια το γάλα πάνω από 1 ευρώ, πατέρας του οποίου ήμουν εγώ, όπως ίσως θα ξέρετε.

Και ενώ , όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι μπλόγκερς συζητούσαμε για ένα αντίστοιχο μπορυκοτάζ στην βενζίνη της SHELL και της BP, εμφανιστήκατε εσείς με τις δυνατότητες που σας δίνει η πρόσβαση στα καταρραμένα και πουλημένα ΜΜΕ και μας πετάξατε την μπαρούφα για ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.
Τα αποτελέσματα τα είδατε.
Το καταναλωτικό κίνημα που ανταποκρίθηκε στην υπόθεση του γάλατος και θα ανταποκρινόταν και στην υπόθεση της βενζίνης, όπως καταλαβαίνεται ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
Τώρα έρχεστε μετά από 7 μήνες και μου σητάτε και τα ρέστα.
Προσωπικά εκτιμώ το ότι το κάνατε. Αυτό μου δείχνει άνθρωπο που πονάει την υπόθεση , αλλά η ουσία δεν παύει να είναι άλλη από το ότι ΠΡΟΒΟΚΑΡΙΣΘΗΚΕ το κίνημα.

Συνάντηση προσωπική δεν θα κάνω. Εχω επιλέξει την ανωνυμία του Μπλόγκερ.
Μπορούμε όμως να συζητούμε ότι θέλετε, είτε εδώ είε σε άλλο βήμα του ίντερνετ.

Sehta Kolopedwn είπε...

ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
*********************************
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
«ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ,
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
« ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
« ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ….ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!