Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

"Πάρτε τον πίσω"

6.10.2008
Μέχρι το... Μέγαρο Μαξίμου έφτασε για χάρη του φίλου της! Για την πολύκροτη υπόθεση διαγραφής του βουλευτή Σταύρου Δαϊλάκη η Στέλλα Μπεζαντάκου απέστειλε επιστολή στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, μήπως και τον πείσει να αλλάξει γνώμη!

Μιλώντας πριν από λίγες μέρες στην «Espresso», η τραγουδίστρια είχε εκφράσει ανοιχτά την ανησυχία της για την τύχη του βουλευτή της Ν.Δ. (και δεδηλωμένου fan της), ο οποίος παραλίγο να... ρίξει την κυβέρνηση.

Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός από τη Δράμα γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια και αμέσως υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια, η οποία εξελίχτηκε σε θερμή φιλία. Ο ίδιος ο βουλευτής είχε δώσει το «παρών» μερικές φορές στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν η Μπεζαντάκου, ενώ οι δυο τους είχαν και αραιή τηλεφωνική επικοινωνία. Οταν, λοιπόν, ο Σταύρος Δαϊλάκης βρέθηκε σε δύσκολη θέση (και στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας), η φίλη του Στέλλα αποφάσισε να τον στηρίξει δημοσίως με κάθε τρόπο. Ετσι, προχώρησε στη σύνταξη μιας επιστολής την οποία έστειλε στον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ελλάδας!

Σε αυτή την επιστολή η ξανθιά τραγουδίστρια εκφράζει για μία ακόμη φορά την εκτίμησή της στο πρόσωπο του Σταύρου Δαϊλάκη και ζητεί από τον Κώστα Καραμανλή να «μεταβάλει άποψη» στο θέμα της αποπομπής του. Τονίζει, δε, ότι αν δεν το κάνει, τότε θα προσβάλει τον απλό λαό που ψήφισε Σταύρο Δαϊλάκη και τον έστειλε ως εκπρόσωπό του στη Βουλή. Λέει όμως κι άλλα - Μπεζαντάκου είναι αυτή: απρόβλεπτη και, στην προκειμένη περίπτωση, ηρωικά... μαχόμενη!

Η «Espresso» εξασφάλισε και δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα ολόκληρη την επιστολή της τραγουδίστριας προς τον πρωθυπουργό, κοινοποιημένη βεβαίως-βεβαίως και στον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ


<
Προς: κύριον Κώστα Καραμανλή
Πρωθυπουργό
Μέγαρο Μαξίμου
Αθήνα

Κοινοποίηση: κύριον Θεόδωρο Ρουσόπουλο
Υπουργό Επικρατείας& Μ.Μ.Ε.
4/10/08

Κύριε Πρωθυπουργέ

Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς το πρόσωπό σας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με το βουλευτή ΝΔ κύριο Σταύρο Δαϊλάκη, τον οποίο γνωρίζω προσωπικώς και εκτιμώ βαθύτατα ως άνθρωπο και πολιτικό άνδρα.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε ήθος και αξιοπρέπεια, καθώς και ότι προέρχεστε από τη μεγαλύτερη πολιτική οικογένεια της Ελλάδος στην οποία ο τόπος χρωστά πάρα πολλά, ιδιαιτέρως στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Το ατυχές περιστατικό με τις δηλώσεις του κου Δαϊλάκη που παρερμηνεύτηκαν, όπως και ο ίδιος εξήγησε, του κόστισαν την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ μετά από δική σας απόφαση.

Αντιλαμβάνομαι ότι είχατε σοβαρούς λόγους προκειμένου να προχωρήσετε σ’ αυτή σας την απόφαση.

Μετά όμως και από την πρόθεση του βουλευτή σας να παραιτηθεί εάν δεν τον δεχτείτε ξανά στο κόμμα θεωρώ, σαν απλή πολίτης και μόνον, ότι πρέπει να μεταβάλετε άποψη.

Ως γνωστόν, ο βουλευτής είναι υπηρέτης του λαού κι έχει κατά το Σύνταγμα απεριόριστη ελευθερία λόγου και γνώμης.

Μετά λοιπόν και από τις τελευταίες δηλώσεις και κινήσεις του κου Δαϊλάκη αλλά και τη δήλωσή του ότι σας στηρίζει προσωπικά, σας εκτιμά και σας πιστεύει βαθύτατα, η μόνη λύση είναι η επιστροφή του στο κόμμα που ανήκει στη ΝΔ.

Εάν δεν το κάνετε, προσβάλλετε και τον απλό λαό που τον ψήφισε και τον έστειλε εκπρόσωπό του στη Βουλή και τον ίδιο τον κύριο Δαϊλάκη που σας εκτιμά και σας θεωρεί μεγάλο και σημαντικό ηγέτη της πατρίδας μας.

Η πατρίδα και ο λαός μας έχει σοβαρά προβλήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθείτε, να δώσετε λύσεις σ' αυτά, παραμερίζοντας τα μικρά και ασήμαντα θέματα.

Είμαι βέβαιη ότι η απόφασή σας για το ζήτημα του κύριου Δαϊλάκη θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με εκτίμηση
Στέλλα Μπεζαντάκου
Τραγουδίστρια

(Από ΕΣΠΡΕΣΣΟ)
---------
Ενώνω την φωνή μου μαζί της

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωριατη θα ήθελες να είχες και συ μια γυναικάρα, θεά σαν την Στελλα να σε στηρίζει και να βάζει μπρος τα στηθη της απέναντι στα αφεντικά σου , ΓΑΠ, Μπομπολαιους, Λαμπρακηδες κλπ

Πολύ ζήλια

KOSTAS είπε...

Μπά δεν μου χρειάζεται.
Δεν έχω αφεντικά, για να χρειαστώ τα όπλα της, αλλά και δεν μ'αρέσει.

Μια βόλτα να κάνεις στους δρόμους της Αθήνας, θα δείς εκατοντάδες γυναικάρες.
Απλά δεν γδύνονται στις σελίδες της Εσπρέσσο, για να τις προσέξεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχεις αφεντικά ;
Και ο ΓΑΠ τι ειναι;
Ο Λαμπρακης , ο Μπομπολας .
Αφου αντινεοδημοκρατικα συμβόλαια δουλεέυεις ρε .
Ποιος εισαι τελικά , μήπως ο Θεμος ;

KOSTAS είπε...

Τώρα που με ενέπνευσε ο Μπεζεντάκος, μπορώ να σου απαντήσω, δανειζόμενος από το "πνεύμα" του.
Αφέντης μου είναι μόνο ο λαός.
Δεν βγάζω δεκάρα.
Αν ψάχνεις για κονομημένο ζηλιαρόγατα, μη ποντάρεις πάνω μου.
Μιλάμε για πείνα, λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ε! μετά της βαρυσημάντου επιστολής, της ηδυπαθούς καλλητέχνιδος, η επιστροφή του κ. Δαιλάκη στην κοινοβουλευτικήν ομάδα του κυβερνώντος κώματος πρέπει να θεωρείται βεβαία.

KOSTAS είπε...

Η μπεζεντάκου, ως διανοούμενη της εποχής της ΝΔ, έκανε το καθήκον της.
Μένειο να δούμε να μαζεύει υπογραφές και από τις άλλες ομότεχνές της, Γωγώ Μαστροκώστα, η Μπάστα κλπ.
Αλήθεια η Γωγώ γιατί δεν μιλάει;
Να της ζητηθεί η γνώμη επειγόντως.

KOSTAS είπε...

Τελικά λύγισε ο Καραμανλής, στο αίτημά της.

Τον πήρε πίσω.