Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

EXTRA 3. Καψαμπέλης, Παπαγιάννης, Σπίνος. Κάποιος να τους κλείσει

Τόση αλητεία, από τον Παπαγιάννη και τον Σπίνο την καταλαβαίνω.
Οι άνθρωποι είναι φασίστες, πιθανά τσιράκια της κυβέρνησης, ίσως ΚΥΠατζήδες.
Ομως ο Καψαμπέλης που το παίζει μπλόγκερ, διωκόμενος μάλιστα για την ελεύθερη έκφραση, δεν ντρέπεται λίγο που τους ανέχεται και συμμετέχει για λίγη δημοσιότητα;

Εβλεπα για άλλη μια φορά αυτό το γομάρι τον Παπαγιάννη να ωρύεται για ρετιρέ, να μην αφήνει τον άλλο να απαντήσει.
Και το χειρότερο, όταν έκλεισε το τηλέφωνο να κάνει απαξιωτικές κρίσεις.

Ελπίζω όταν φύγει αυτή η συμμορία που μας κυβερνάει, κάποιος να ψάξει τις δοσοληψίες αυτού του περιθωριακού εσμού με το Μαξίμου.
Θα μου πείς σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί η χώρα με τους αλήτες τους φασίστες, που αλωνίζουν στα ερτζιανά.
Σιγά μην κάτσει να σχοληθεί με τους γκαιμπελισμούς.
Ομως τα έχω πάρει. Στο στόμα έχω την έκκληση να διωχθούν ποινικά αυτοί οι αλήτες, που δεν έχουν καμμία σχέση με την δημοσιογραφία, που είναι η προσωποποίηση του συνθήματος Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.
Ομως η ΕΣΗΕΑ για την δική της αξιοπρέπεια πρέπει να πάρει κάποια μέτρα. Αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι, αυτοί είναι κεκράκτες κάθε αγωνιζόμενου αδύναμου.

-------------
Είναι τόσο αλήτες αυτοί και τόσο ηλίθιοι οι κομματικοί υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ, που διέταξαν ΕΔΕ γιατί τόλμησε να βγεί στην εκπομπή τους και να τους διαψεύσει για τις ανοησίες που λέγανε, μετά την εξυπναδίστικη παρατήρηση του Σπίνου, που αφού δεν είχε να πεί κάτι άλλο τον επέπληξε γιατί αντί να δουλεύει τηλεφώνησε στην εκπομπή τους.

Αίσχος, αλήτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο σύμβουλός του κ. Γ. Λούλης, σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε χθες το απόγευμα -παραμονή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ- στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο κ. Λούλης παραδέχεται ότι οι δημοσκοπήσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες «επιβεβαιώνουν την ύπαρξη νέων δεδομένων», που -όπως επισημαίνει- είναι: «Μειωμένη συσπείρωση της ΝΔ και ελαφρά άνοδος του ΠΑΣΟΚ, που του επιτρέπει να προηγείται με περιορισμένη διαφορά».

Ο κ. Λούλης απευθυνόμενος -εμμέσως στον κ. Καραμανλή- κάνει λόγο για ένα «εύθραυστο τοπίο».

«Σε όλα τα ποιοτικά στοιχεία, είτε υπέρ του ενός είτε υπέρ του άλλου», συμπληρώνει, «το εκκρεμές μπορεί να γείρει αλλάζοντας τα δεδομένα. Λ.χ. οι διαρροές της ΝΔ υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι πιθανώς "ρηχές" και τμήμα τους μπορεί να επιστρέψει στο κυβερνών κόμμα (όπως συνέβη στις εκλογές του 2007).

Επίσης η υπεροχή Καραμανλή βρίσκεται σε ένα οριακό σημείο και εάν υποχωρήσει κι άλλο θα αφήσει "απροστάτευτη" την κυβέρνηση. Η εικόνα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έχουν όντως βελτιωθεί, όμως είναι προφανέστατα πάντα ευάλωτες».

KOSTAS είπε...

Ο Λούλης, είναι εγκλωβισμένος στις επιθυμίες του.
Αυτό που δεν βλέπει είναι ότι το προιόν του δεν πουλιέται πλέον, επειδή δεν μετράει το περιτύλιγμα.
Σήμερα ο Καραμανλής "τσιμέντωσε" την αίσθηση της Θεσ/νίκης, στην κοινή γνώμη.
Εχασε το πλεονέκτημα της "άγνωστης ελπίδας" που τόσα χρόνια , φιλοτέχνησε και ο κ. Λούλης μαζί με τα ΜΜΕ.
Η δημοτικότητά του πλέον δεν θα υποχωρεί απλώς, αλλά θα κατακρημνίζεται.
Δεν έχει στήριγμα όπως λένε στο χρηματιστήριο.