Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!

του ισόβιου συνεργάτη μας κου Πουλακίδα

θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται:
1. Η δήμευση όλων των παγωμένων επί 7 μήνες καταθέσεων στις τράπεζες (πρόταση του βουλευτή Γάμα Μανώλη).

2. Το στήσιμο μπλόκων από συνεργεία του υπουργείου σε κάθε δρόμο των πόλεων ή της υπαίθρου όπου πάντες οι διερχόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν στο συνεργείο όλα τους τα λεφτά ή και τα χρυσά και πλατινένια κοσμήματα. Τα κατασχεθέντα θα κατατίθενται αμέσως σε φορητούς κουμπαράδες που θα φέρουν το λογότυπο "Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ".
Εκτιμάται ότι το μέτρο θα έχει και χαρακτήρα
προστασίας των πολιτών από ληστείες.

3. Η απαγόρευση σε κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα να δίνει ρέστα στους πολίτες που προσέρχονται για να πληρώσουν.

4. Η παρακράτηση 25% επί του αποδιδόμενου από κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα, ποσού σε κάθε πολίτη, από κάθε είδους συναλλαγή.

5. Μικτά συνεργεία του υπουργείου και των Δήμων απανταχού της χώρας θα στήνουν μπλόκα έξω από τα σούπερ μάρκετ, όπου θα κατάσχουν από κάθε εισερχόμενο σε αυτά ποολίτη, όλα τα νομίσματα από 10 ΕΥΡΩ και κάτω.

6. Η απαγόρευση στα σούπερ μάρκετ να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το σούπερ μάρκετ, και εντός 2 ετών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

7. Η απαγόρευση στα βενζινάδικα να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το βενζινάδικα, και εντός 2 ωρών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

8. Κάθε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα θα επιβαρύνεται με το ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ με ποσό διπλάσιο από την αξία της συναλλαγής.

9. Θα ανοιχθούν όλοι οι τάφοι των νεκρών καθ' 'απασαν την επικράτειαν και κάθε πολύτιμο αντικείμενο που φέρουν τα λείψανα των νεκρών (δακτυλίδια, χρυσά δόντια, πλατινένια τεχνικά μέλη, ρολόγια, κ.λπ. θα κατάσχονται υπέρ του κουμπαρά της φτώχειας.

και 10. Θα στηθούν κουλοχέρηδες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, δίπλα στους κάδους σκουπιδιών. Οποιος πολίτης θέλει θα μπορεί να παίζει σε αυτούς χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα τυχόν κέρδη του όμως θα παρακρατώνται και στην οθόνη του ο κουλοχέρης θα ευχαριστεί και θα επαινεί τον τυχεράκια. Ομοίως τα κέρδη από λαχεία κ.λπ. τυχερά παιγνίδια θα παρακρατώνται για διάστημα 92 ετών.

Ελπίζεται ότι με αυτά τα μέτρα θα δοθεί ένα γερό μάθημα στην ακρίβεια, στο κοινό έγκλημα και στη φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία μας.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

Και κάθε εβδομάδα, ούτε ο κ. Πρωθυπουργός, ούτε ουδείς άλλος γνωρίζει από πού «θα τού 'ρθει», τι βόμβα θα σκάσει, τι σπυρί θα κακοφορμίσει.

* Ο βασικός μέτοχος της κυρίας Μάρας Ζαχαρέα, κύριος Θοδωρής Ρουσόπουλος, έχει όντως το «ασυμβίβαστο», είναι ασυμβίβαστος! τι ασυμβίβαστος; επαναστάτης.

* Ο κ. Βουλγαράκης! Την ώρα που ο κυρ Αλογοσκούφης σκοτώνει τον κάθε Μήτσο της επικράτειας μπήγοντάς του ένα άγριο φοροπαλούκι στην καρδιά, ο Υπουργός-που-απέτυχε-παντού, ο κ. Βουλγαράκης δηλαδή, δηλώνει... φοροφυγάς και με τον νόμο!!! Οχι μόνον έφτιαχνε εταιρείες ως μη όφειλε, ενόσω ήταν υπουργός ο πρώην Κένταυρος της ΟΝΝΕΔ, αλλά τις έφτιαχνε και off shore για να γλυτώνει τους φόρους!!! Οχι κένταυρος - γαϊδούρι αναισθησίας ο ερίφης!

* Σε τροπολογία του κ. Γεροντόπουλου προσθέτει κι άλλη τροπολογία ο... Αγνωστος Χι, προκειμένου να γλιστρήσει στη Μονή Βατοπεδίου (βοήθειά μας) λαχταριστό φιλέτο γης, απ' αυτά που τα μοναστήρια βαφτίζουν παλιάμπελα και τα τρώνε λάχανο. Ο κ. Γεροντόπουλος αυτοανακηρύσσεται βλαξ, ο κ. Κιλτίδης προσπαθεί να καρφώσει τον προηγούμενο Υπουργό και πάνω στη φάση χτυπάει ο Τατούλης.

* Αυτή δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι συμμορία που αλληλοσπαράσσεται στο «ρεστωράν» της Ντόρας.

* Αυτοί δεν είναι Υπουργοί είναι Μέτοχοι σε Μετόχια.

* Αυτή δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι βασικοί μέτοχοι σε off shore, και παντελώς αμέτοχοι σε ό,τι έχει σχέση με το αείμνηστο εκείνο «σεμνά και ταπεινά». Σεμνά και ταπεινά στο πουθενά.

Οι άνθρωποι είναι «αργότερα - αργότερα φανήκανε δυο κότερα» - κι από πίσω ο Βουλγαράκης! Διότι, ως γνωστόν, το κότερο σέρνει καράβι...

* Ουδέποτε δούλεψε στη ζωή του ο κ. Βουλγαράκης και είναι δισεκατομμυριούχος! Κι όμως κυβερνάει τις ζωές εκατομμυρίων φτωχών Ελλήνων...

KOSTAS είπε...

Φίλε που ανήρτησες το άρθρο του ΣΤΑΘΗ, από την "Ε", θα σε παρακαλούσα να μη το ξανακάνεις.
Ο Στάθης έχει φάει τα λυσακά του , ειδικά πέρσυ, μη τυχόν και δεν χάσει τις εκλογές ο ΓΑΠ, έχει υμνήσει τον Καραμανλή για το ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι.

Υπάρχουν διάφοροι δημοσιγράφοι "πατριώτες" που έχουν προσφέρει πολλά για νάχουμε κυβέρνηση αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ.