Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Παραιτήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα, παραπονούμενη

Το θέμα της επαγγελματικής καριέρας της κυρίας, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Ομως επειδή η κριτική που της έγινε και από τον Τατούλη και από άλλους, αντιμετωπίσθηκε με ευφυολογήματα περί "μεσαιωνισμού" και δίωξης των φεμινιστικών δικαιωμάτων, από τον σύζυγό της και από τον πρωθυπουργό, θα ήθελα να πω δυό λογάκια.
Αυτό το "κοριτσάκι" που σήμερα μας είπε ότι παραιτείται επειδή της δημιούργησαν προβλήματα οι άλλοι, ενώ αυτή έκανε την φουλειά που ήξερε από πάντα να κάνει με πλήρη ουδετερότητα και μάλιστα φιλοξένησε τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στις εκπομπές της, είτε είναι μικρόμυαλο, είτε είναι θρασύτατο.

Το πόσο ουδέτερη και επαγγελματίας ήταν όλα αυτά τα χρόνια, το πόσο σωστά έκανε την δουλειά της, την δουλειά του δημοσιογράφου, δεν κρίνεται από το τί έλεγε, αλλά από το τί δεν έλεγε, ενώ ήξερε.
Οπως για παράδειγμα η υπόθεση του Βαλτοπεδίου, που την ήξερε από πρώτο χέρι.
Αει σιχτίρ λοιπόν, με τα λαμόγια που θέλουν να βγούν και από πάνω.
Δεν θ'αργήσει άλλωστε η ώρα που θα δούμε και άλλες πληροφορίες για το πόσο αντικειμενικά και ουδέτερα έκανε την δουλειά της.

9 σχόλια:

Alexantro Trollientes είπε...

Το θέμα της επαγγελματικής καριέρας της κυρίας, ουτε εμενα με ενδιαφέρει καθόλου , αλλα να μη λεμε και μαλακιες
Η κριτική που της έγινε από τον Τατούλη και από άλλους, ηταν πραγματι ματσο "μεσαιωνισμος" και φαλοκρατικη μαχαλομαγκια ... να παει λεει στο σπιτι της!!!
Τι λετε ρε ελληναρες αντρακλες ,ας πηγαινε ο αντρας σπιτι, αλλα οι ανδρες ειναι για τα μεγαλα και οι γυναικες για το νοικοκυριο και τα παιδια ...
Ρε ουστ
Αυτό το "κοριτσάκι" που σήμερα σας είπε ότι παραιτείται επειδή της δημιούργησαν προβλήματα οι άλλοι, ενώ αυτή έκανε την φουλειά που ήξερε από πάντα να κάνει με πλήρη ουδετερότητα και μάλιστα φιλοξένησε τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στις εκπομπές της, δεν ειναι ουτε μικρόμυαλο, ουτε θρασύτατο.

Ηταν τοσο ουδέτερη και επαγγελματίας όλα αυτά τα χρόνια και εκανε τοσο σωστα τη δουλειά της, του δημοσιογράφου, οσο ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ και ορθως δεν κρίνεται από το τί έλεγε, αλλά από το τί δεν έλεγε, ενώ ήξερε, αλλα αυτο συμβαινει για ΟΛΟΥΣ οσους εμπλεκονται στη κεντρικη πολιτικη δημοσιογραφικη σκηνη ,ολοι οσοι ειναι στα πραματα και οχι μονο αυτοι που μοιραζονται μια βιλιτσα
Ετσι για παράδειγμα η υπόθεση του Βαλτοπεδίου, πραγματι την ήξερε από πρώτο χέρι, αλλα ουτε φανταζεσαι ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ

Αει σιχτίρ λοιπόν, με τα θλιβερα λαμόγια που θέλουν να βγαλουν λαδι ολη τη δημοσιογραφικη-πολιτικη-εξουσιαστικη συμμορια και εξαντλουν την κριση , την αυστηροτητα και την οργη τους στη διαπομπευση μιας γυναικας... κρεμαστε την ρε μαλακες επειδη ειναι η συζηγος

Πραγματικα κριμα

Alexantro Trollientes είπε...

απολαυσε "χωριατη" , αυτα που λες


αυτο το "κοριτσάκι" που σήμερα μας είπε ότι παραιτείται επειδή της δημιούργησαν προβλήματα οι άλλοι, είτε είναι μικρόμυαλο, είτε είναι θρασύτατο.... δεν κρίνεται από το
τί έλεγε, αλλά από το τί δεν έλεγε, ενώ ήξερε.

Γιατι κοριτσακι (ουδετερο της υποτιμησης; σαν να λεμε αυτο τοπαιδακι , αυτο το αρχιδακι κλπ) ρε μαγκα , προς τι η ειρωνια τυπου ταξιτζη ... αει πλυνε κανα πιατο μωρη που θες και να παρκαρεις ...

Επισης απο που ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙς , κυριε δικαιε και αντικειμενικε κριτη και δικαστα , οτι ηξερε (δεν λεω οτι δεν ηξερε , αλλα δεν ξερω τι ηξερε) , απο που βρε ;

Απο την αρχη συλλογικοποιηση της ευθυνης δλδ , καριολης ο ανδρας , συνενοχη η γυναικα ... τα παιδια ρε ξεχασες

Η μηπως το δημωδες ματσο στερεοτυπο του ανδρα πολεμιστη , που δουλευεει ολη μερα και μαζευει λεφτα και το βραδυ , στο κρεβατι (πριν η μετα ρε;), καμαρωνει στη οδαλισκη για τα κατορθωματα της μερας !!!

Κοιτα φιλε , ειναι οτι χειροτερο εχεις γραψει ποτε, ανταξιο Πρεσσ.γρ λεμε , αντιλαμβανομαι την αντιπαθεια στους δεξιους ως κινητρο (και εγω αηδιαζω με αυτους τους αλητηριους ), αλλα περασες τα εσκαμμενα .

Απο πανω ακριβως γραφεις
Δεν θα δημοσιεύονται ρατσιστικά, σεξιστικά σχολια ... ωρα να κατεβασεις και αυτο το θρεντ,οχι τιποτα αλλο , αλλα ολοι εχουμε μια κακη στιγμη ,εσυ δεν ειχες καμμια ιδιατερη , γιατι αυτη ;;;;;;;;

KOSTAS είπε...

Δεν έχω να σου απαντήσω τίποτε και πολύ περισσότερο δεν έχω να απολογηθώ σε τίποτε.
Η φαντασία σου τα φταίει όλα.
Το "κοριτσάκι" το έβαλα σε εισαγωγικά, διότι αυτός ήταν ο ρόλος που υποδύθηκε, όταν βγήκε παραπονούμενη, ως διωχθείσα.
Δεν έχεις παρακολουθήσει όπως κρίνω την υπόθεση και γι'αυτό στηρίσεις την επιχειρηματολογία σου στις δικαιολογίες της.
Δεν πειράζει. Ολοι έχουν τις άσχημες στιγμές τους.

KOSTAS είπε...

Και πάντως από κανέναν δεν της έγινε ματσό κριτική.
Και ο Τατούλης εστίασε στην επιχειρηματική -και όχι δημοσιογραφική- της δράση σε έναν τομέα όπου την πίτα την μοιράζει ο σύζυγος της , αλλά και οι υπόλοιποι, δεν ξέφυγαν απ'αυτό το όριο.

Αντίθετα τόσο ο Ρουσόπουλος, όσο και ο Καραμανλής στην συνέχεια, μεταθέσαν τον καυγά στις πιέσεις που της ασκήθηκαν να ασκήσει την δημοσιογραφική της λειτουργία.

Εγώ αντίθετα, την επέκτεινα και στην δημοσιογραφική καριέρα της που είναι προφανές ότι έγινε όχι επειδή ήταν σπουδαία δημοσιογράφος, αλλά επειδή ο σύζυγος μοίραζε την διαφημιστική πίτα.
Αν ισχύει δε, ότι έπαιρνε και μαύρα κάτω από το τραπέζι, τότε τα προβλήματα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Εν πάση περιπτώσει την Ζαχαρέα πριν βγει η ΝΔ και γίνει υπουργός ο σύζυγος την θυμάμαι να κάνει ρεπορτάζ μαζί με τον Σαραντάκο.

Τώρα που είδες εσύ τον σεξισμό στο κείμενό μου και σε εξόργισε μάλιστα η "μη αντικειμενική μου ματιά", που της έδωσες δικαιολογία στο μίσος μου για την δεξιά, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Με πρόσχημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος και εσύ, βγήκατε να μας φιμώσετε.
Μήπως είσαι Ρουσοπουλάκι και σύ Αλεχάντρο;
Και αυτός πρίν γίνει υπουργός αριστερός το έπαιζε.

Alexantro Trollientes είπε...

για μανουρα ψαχνεσαι ;

ειπες και πολυ ορθα οτι δεν έχεις να μου απαντήσεις τίποτε και πολύ περισσότερο δεν έχεις να απολογηθεις σε τίποτε

δικο σου ειναι το σαιτ οτι γουσταρεις γραφεις , ετσι ειναι οι κανονες του ιντερνετ

εγω σε βρισκω σεξιστη παντως οταν δικην θεου καταγγελεις οτι
- ηξερε , ηξερε και σιωπουσε !!!

Τι λες ρε αγορι μου ;
Εδω ακομα και η αστικη δικαιοσυνη "δικαιολογει" συζηγους να μη δινουν ο ενας τον αλλον
Ελεος λεμε και συ ζητας ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ... για τα παιδια τους ρε πεσ μας , που και αυτοι ξερουνε , αλλα δεν το γραψανε στο μπλογκ του σχολειου

Αει παρατα μας

Αλλα και περαν αυτου , εσυ ρε ΜΠΙΓΚ ΜΠραδερ που το ξερεις πως ηταν ενημερη ;

Ησουνα μπροστα την ωρα που την ενημερωνε ;

Εισαι ο παισιος και ειχες δει το μελλον ;

Η ταιριαζει το σεναριο σου με το ελληναραδικο στερεοτυπο περι σχεσεων ανδρογυνων ... ο ανδρας στο γιαπι, στο χωραφι, στο καφενειο η στη βουλη , η γυναικα στη κουζινα και στο λουστρο του σπιτιου ... και σαν γυρναει το αφεντικο στο σπιτι , η σαλωμη του τον ξεψαχνιζει , τον ρωταει ... αχ θοδωρη μου , πως περασες αγορι μου , τι σε κανανε οι αλητες ... και αυτος απανταει ... νταξει ρε Μαρα φτιαξε μια καρμποναρα , φερε και μια λεκανη γαι τα ποδια μου που βγαλανε φουσκαλες , φερε και τις παντοφλες και τα λεμε ... που λες εφτιαξα σημερα μια κομπινα ,πουλησα κατι κομματια τζιτζια ... και αυτη του πλενει τα ποδια και μαθαινει τα μυστικα , αλλα σαν καλη συζηγος δεν τα μαρτυραει στοκοινο του αλτερ !!!!

Πρεπει να σαι πολυ εγωιστης λεμε και μονο που το παιζεις οτι δεν καταλαβαινεις την μαλακια που ειπες ... αλλα δικο σου ειναι το σαιτ , οτι γουσταρεις γραφεις και οποιος γουσταρει τα διαβαζει

Σωστος λοιπον

KOSTAS είπε...

Α εσύ πάς γυρεύοντας μου φαίνεται.
Εκμεταλεύεσαι την φυσική μου ευγένεια και το παρατραβάς.
Ρε φίλε, η συλλογική ευθύνη αναφέρεται σε καταδίκες, δεν αναφέρεται σε αφαίρεση εξουσιών.
Ελεος λέμε. Δεν την έβαλε φυλακή κανείς, επειδή ο άντρας της έκανε κάτι.
Απλά της είπανε όσοι της είπανε και της την λέω και γώ, ότι ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΙΟΝΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ.

Τα λεφτά που θα τσεπώσει, δεν είναι γενικά και αόριστα λεφτά για να μη με νοιάζει, αλλά λεφτά των φορολογουμένων.

Αν και τώρα δεν κατάλαβες, ποιός και τι και γιατί, έ τότε είσαι μουλάρι.
Και τα κόλπα με τα "δικό σου είναι κάνε ότι θέλεις αλλού".

Υ.Γ. Χαλάρωσε. Δεν θα γίνω ξαφνικά ταλιμπάν για χάρη των αντιδεξιών μου απωθημένων. Οχι τουλάχιστον ακόμη. Ούτε ρετσιστής, ούτε υπέρ των φυλετικών διακρίσεων απέναντι σε γυναίκες κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ με την υπομονή σου Κώστα.Μπράβο.

Alexantro Trollientes είπε...

9.40 salta kai gamhsou ,ama exeis apopsi grapstin

KOSTAS είπε...

Συμφωνώ με την οργή του Αλεχάντρο.
Το μπλόγκ δεν προσφέρεται για μειώτικές εκφράσεις των σχολιαστών.
Και γώ στην θέση του το ίδιο θα ένιωθα.
Σκέφτηκα να το σβήσω, αλλά λίγο η ματαιοδοξία, λίγο η υποχρέωση να σέβομαι τις απόψεις των σχολιαστών, δεν με άφησαν να το κάνω. Σκέφτηκα ότι ο Αλεχάντρο δεν έχει ανάγκη "προστασίας". Μπορεί να έκανα και λάθος.