Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Τελεσίδικα. Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ

Παρακολουθώντας την συνέντευξη της Πατριανάκου στον ΑΝΤ1, δεν μου έμεινε καμία αμφιβολία.
Η νοθεία έγινε.

Είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ και το ΜΕΓΚΑ, μεθόδευσαν την αποδυνάμωση της αποκάλυψης.

Αυτός ο κομπλεξικός, πρέπει να πάρει την απάντησή του.

Και επειδή του αρέσει να γράφει με την πρόταξη, της φράσης "Δεν ξέρω, ποιός ή ποιό ή τι" και στην συγκεκριμμένη περίπτωση με την φράση "Είδα προσεκτικά 3 φορές το βίντεο" για να μας πεί στο τέλος ότι δεν είναι δά και σπουδαίο ζήτημα αν δεν τηρήθηκαν οι κανόνες σε μια ψηφοφορία και ότι εν τέλει το σπουδαίο είναι ότι έτσι ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, έχω να του πω ότι πολλά και κατάλαβε και ξέρει.
Αυτοί που δεν έχουμε καταλάβει, είμαστε εμείς οι αγαθοί τηλεθεατές και αναγνώστες που απ'ότι φαίνεται αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, ότι είναι ένα υστερικό ανθρωπάκι που δεν του βγαίνουν οι επιθυμίες, για ρόλο στην κεντρική σκηνή.
Προσωπικά πιστεύω ότι ζεί τις στιγμές της απαξίωσής του και μάλλον αυτό θα τον οδηγήσει στον ρόλο ενός "γραφικού".
Του πάει.

10 σχόλια:

KOSTAS είπε...

Η Πατριανάκου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τα χαρτιά ήταν ψηφοδέλτια.
Ο Αγοραστός στην ΕΤ3 μας είπε ότι και άλλοι βουλευτές ακτός απ'αυτόν δόσαν ψηφοδέλτια για διόρθωση.

Ας τα βρούν μεταξύ τους.
Είναι προφανές ότι η νοθεία έγινε, για μένα.

Ανώνυμος είπε...

1. O Πρετεντέρης απεφάνθη: δεν υπήρξε νοθεία. ΄Αρα τι το ψάχνετε;
2. Οι λαμπηδόνες της δημοσιογραφίας εγκαλούν το ΠΑΣΟΚ για το timing της δημοσιοποίησης - λες και το ΠΑΣΟΚ θα τους ρωτούσε πρώτα. Τι ενδιαφέρον κι αυτό ρε παιδιά;
3. Λίγο πολύ ήξεραν ποιοί θα ψήφιζαν μερικά άρθρα κατά. 151 γαρ + Κουκοδήμος κι έστω μία διαρροή θαρχόταν όλο το μαγαζί τούμπα επικοινωνιακά.
Λοιπόν τους σταμπαρισμένους τους έβγαζε ο Αγοραστός στην άκρη - εν συνεχεία τους έδωσε στην
Ψευδορκία (πώς στο διάολο τη λένε;) προς αντικατάσταση (μη μου πείτε ότι πιστεύετε ότι ήτανε μοναδικά τα ψηφοδέλτια).
Εν συνεχεία η Ψευδορκία η οποία κατά πως έδειξαν τα πράγματα δεν φημίζεται και για το υψηλό ΙQ της τα παρέδωσε όλα μαζί (παληά και καινούργια) στον Αγοραστό. Τα παληά σε ρολλό και τα καινούργια flat έτοιμα για το scanner. Τι να κάνει ο Αγοραστός; έρριξε τα παληά στην τσέπη διότι αν τα πέρναγε από το scanner διπλοψηφία γαρ - άστα να παν στο διάολο.

Ανώνυμος είπε...

Μπα χαρτομάντιλα ήταν, μου φάνηκε συναχωμένος ο κ.Αγοραστός. Πρέπει να αντέχει αρκετά ο τράχηλος του Έλληνα αλλιώς δεν εξηγήται η μακάρια απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει τα όσα συμβαίνουν γύρω του. Εκτός κι αν το μυαλό του έγινε λαπάς βλέποντας τους αστέρες των ΜΜΕ να αναλύουν τα γεγονότα κι αναρωτιέται μετά τι ήθελαν να πουν οι ποιητές και το ρίχνει στον ύπνο του δικαίου. Καληνύκτα xoriatis,καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Στην τέχνη του πολέμου λέγεται ότι όταν σχεδιάζεις τις μάχες του μέλλοντος με όπλα του παρελθόντος είσαι καταδικασμένος να ηττηθείς.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις μάχες της πολιτικής- στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα το όπλο του παρελθόντος είναι το ΠαΣοΚ· αυτό που λέγεται ΠαΣοΚ μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ας θυμηθούμε την ιστορία. Η ήττα έβγαλε στην επιφάνεια δύο «κόμματα» της Κεντροαριστεράς σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ τους. Τον περασμένο Δεκέμβριο οι δύο σχηματισμοί υπέγραψαν μια συνθήκη ειρήνης και είπαν «ας ενωθούμε, θα αυξήσουμε έτσι τη δύναμη πυρός μας». Αλλά αυτό δεν επαληθεύτηκε. Η συμμαχία χάνει τη μία μάχη μετά την άλλη. Το ΠαΣοΚ φυτοζωεί και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι έχουν διαγνώσει ωμά ότι είναι νεκρό. Ποιος φταίει; Κατηγορείται ο αρχηγός ότι είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Κατηγορούνται οι επιτελείς ότι δεν έχουν ενιαία στρατηγική και ότι επιδίδονται σε εξαντλητικούς εμφύλιους πολέμους. Ολα αυτά περιέχουν μια δόση αλήθειας, αλλά η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι η εποχή του ΠαΣοΚ έχει τελειώσει. Λείπουν από το ΠαΣοΚ (και από τα δύο ΠαΣοΚ) αυτά που δίνουν σε ένα κόμμα τη δύναμη της νίκης: οι μεγάλες ιδεολογίες, τα μεγάλα ιδανικά. Λείπει το πολιτικό πάθος. Το ΠαΣοΚ σήμερα δεν είναι παιδί του έρωτα, είναι παιδί του σωλήνα της εξουσίας. Και στην πολιτική το κόμμα του σωλήνα δεν έχει καμία ελπίδα να μεγαλώσει.

Μπορείτε να φανταστείτε στην Ελλάδα του σήμερα ολονύκτιες συνεδριάσεις στις τοπικές οργανώσεις με το βλέμμα αστραφτερό, με τα μάγουλα αναψοκοκκινισμένα να συζητούν- όπως τον καιρό του Ανδρέαγια το μέλλον της σοσιαλιστικής Ελλάδας; Γνωρίζετε σήμερα κάποιο μέλοςόπως τον καιρό του Ανδρέα- έτοιμο για προσωπικές θυσίες υπέρ της σοσιαλιστικής Ελλάδας; Και για αυτό δεν ευθύνονται ούτε τα μέσα, ούτε ο αρχηγός, ούτε οι επίδοξοι αρχηγοί, ούτε τα στελέχη, ούτε οι ψηφοφόροι, αλλά η ιστορική εξέλιξή του.

Συμβαδίζοντας με το πνεύμα των καιρών, της lifestyle πολιτικής, αναζητεί λαμπερό αρχηγό που θα παρασύρει τα πλήθη και όχι ιδέες που θα συγκινήσουν τα πλήθη.

Το «όπλο» ΠαΣοΚ στόμωσε. Το κόμμα που γεννήθηκε στις 3 του Σεπτέμβρη του ΄74, που νίκησε κατά κράτος τη Δεξιά το ΄81 και άλλαξε την Ελλάδα, δεν υπάρχει πια. Οσο το γρηγορότερο το καταλάβει τόσο το καλύτερο και για το ίδιο και για την Ελλάδα.

for the copypaste
''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

τρα λα λα λα

ιστορίες για μικρά πασοκικά παιδάκια, καμμία νοθεία, τζούφια η βόμβα του γιώργου - στρακαστρούκα σκέτη. Γιατί χαίρεται ο Μπέννυ και χαμογελάει γιωργάκη? Επειδή κι ο ίδιος παραδέχτηκε ως κοινοβουλυτικός εκπρόσωπος του πασοκ ότι ουδέν μεμπτόν.


Πρετεντέρης: τώρα σας ενοχλεί. Μάλιστα. Η κοντή και επιλεκτική σας μνήμη βολικά ξεχνάει ότι ήταν σύμβουλος του Σημίτη, συμμετέχων στον πρωϊνό καφέ

Ανώνυμος είπε...

Koita να δεις για μενα η νοθεία έχει γινει..Απαράδεκτο !!!
Ομως όταν έχουν γίνει και γίνονται χειρότερα σκάνδαλα...και αν και τα μαθαίνει ο ελληνικός λαός..ουδόλως νοιάζεται.Αυτο με ανησυχεί...
Δεν μπορει να ειναι ολα τόσο χάλια..σκάνδαλα...οικονομική ανέχεια..και στα γκάλοπ να απαντάνε κάποιοι-πολλοί, οτι ο Κωστάκης...ο ανυπαρκτος για μενα πρωθυπουργός..ειναι ο καλύτερος για να κυβερνησει..
Δεν πάμε καλά καθόλου καλα...
Οσο για το ΠΑΣΟΚ...αν θέλει ν'αγγίξει τις καρδιες του λαού..να βγει και να χτυπήσει την ακρίβεια..
να βγει και να προτείνει ...να φωνάξει..
Οταν ο λαος πειναει χεστηκε για ψηφοφοριες..

KOSTAS είπε...

Μαρίκα, συμφωνώ μαζί σου και το ξέρεις.
Ομως από την άλλη μεριά, αν δεν κατείγγελνε την νοθεία, εσύ η ίδια αύριο θα αναρωτιόσουν, γιατί δεν την κατείγγειλε ενώ το ήξερε.
Τώρα αν θα μπορούσε να το κάνει μετά την ΔΕΘ ή νωρίτερα, είναι άλλο θέμα νομίζω.

Σημασία έχει, ότι οι διάφοροι καλοθελητάδες, βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν την χολή τους, πράγμα που θα κάναν έτσι κι αλλιώς, νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Να το καταγγείλει και καλα εκανε.
Ασε τον Πρετεντερη να λέει..
Αλλα οχι να το πει και μετα 3 μηνες να βγει και να αποκαλύψει αλλο σκάνδαλο..
ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ,χωριάτη μου, κάθε μέρα...ολοι τους και να καταγγέλουν τα πάντα σε σχέση με τα οικονομικά..
Να επιμενουν...να ρωτάνε...να βομβαρδίζουν τα μέσα..
Τι εγινε με το Ζαχόπουλο και τα σικε σωματεία που επιχορηγούσε?
Τι έγιναν οι κουμπαροι του Ψωμιάδη?
Τι έγινε με τα ομολογα?
Που πήγαν τα χρηματα για τους πυροπαθείς?
Και τόσα άλλα ...
Συνέχεια να ρωτάνε...να μιλάνε ...να ενημερώνουν το λαο..
Κάποιοι δε λέω κάνουν επερωτήσεις στη Βουλή.. Ε και?
Ποιος το μαθαινει?

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΤΟ ψηφοδέλτιο, εκεί το ψηφοδέλτιο, πού είναι το ψηφοδέλτιο; Στην τσέπη του Αγοραστού; Στην τσάντα της Πατριανάκου; Στην αγκαλιά του Μπουγά; Ή μήπως στα ασφαλή χέρια του Γιάννη Τραγάκη;

ΠΟΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ; Ποιο Σύνταγμα; Η κουλτούρα της Ν.Δ. σε θέματα διαδικασίας παραπέμπει στους παπατζήδες της Πλατείας Κουμουνδούρου. Αυτό, φυσικά, σε εποχές που το ιστορικό κέντρο της Αθήνας κοσμούσαν γραφικοί λαϊκοί τύποι και όχι βαποράκια και προαγωγοί. Τέλος πάντων. Η επάνοδος της δεξιάς παράταξης στην εξουσία δεν συνιστά προαγωγή για τον δημόσιο βίο. Όχι πως δεν το είχαμε ήδη διαπιστώσει. Αλλά το πάρε-δώσε με τα ψηφοδέλτια είναι ακόμη μια μελαγχολική επιβεβαίωση.

ΟΠΩΣ ΘΑ περίμενε κανείς, οι της Ν.Δ. νίπτουν τας χείρας τους. Τα προβλήματα της συντηρητικής παράταξης είναι δύο: Πρώτον, το βίντεο. Σε μια Βουλή που καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα, οι λαθροχειρίες είναι μεγάλο ρίσκο. Η συμπολίτευση πιάστηκε σαν κάποιον που κλέβει στο σούπερ μάρκετ χωρίς να ξέρει ότι έχουν μπει βιντεοκάμερες.

ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ πρόβλημα της Ν.Δ. είναι το δις εξαμαρτείν. Όλοι αυτοί - Ζαγορίτης, Τραγάκης και Σίαπου διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους δεν έχουν καν τεκμήριο αθωότητας. Τα ίδια έκανε η Ν.Δ. και στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, εξ ου και αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ. Απλώς ο Απόστολος Σταύρου δεν είναι πλέον γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Και ο Δημήτριος Σιούφας δεν ήταν τότε πρόεδρος της Βουλής. Ο Ιωάννης Τραγάκης αποτελεί σταθερή αξία.

Η ΑΛΛΗ δικαιολογία της Ν.Δ.- που καιγόταν να εμφανίσει συμπαγή την Κοινοβουλευτική της Ομάδα- είναι πως κάποιοι σταύρωσαν λάθος. Δηλαδή είναι βλάκες. Αν όμως αποδέχονται ότι οι βουλευτές τους είναι τόσο μικρόνοες που δεν μπορούν να πετύχουν ούτε το σωστό κουτάκι, δεν είναι εξίσου εύκολο να υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων των άλλων.

Alexantro Trollientes είπε...

εγω παντως αφου βεβαιωνει ο Πρετετερης οτι δεν εγινε και τιποτις και οτι το εχει καρατσεκαρει 3 φορες το βιντεο και ολα ειναι οκ ... ησυχασα λεμε