Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008

Για το Μπουκοτάζ κάθε Πέμπτη του ΙΝΚΑ

Μερικοί νομίζουν ότι η μάχη για τον έλεγχο της ακρίβειας στην αγορά, είναι ευκαιρία για διαφοροποίηση και προβολή του μαγαζιού τους.
Δεν έχουν καταλάβει, ότι τα μπουκοτάζ και για να γίνουν και για να πετύχουν, χρειάζονται γνώση της συμπεριφοράς των πολιτών, βαθιά πολιτική.
Νομίζουν ότι αυτοί κάνουν την πολιτική, ότι αρκεί το όνομά τους για να ακολουθήσουν οι μάζες.
Λοιπόν για να τελειώνουμε κάποια φορά με τα καπρίτσια του καθένα.
Η υπόθεση ακρίβεια είναι πολύ σοβαρή για να βγάζει ο καθένας τον δικό του φετβά και να περιμένει ότι θα γονατίσει ο έμπορος.
Με λεονταρισμούς αυτού του τύπου το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι την απαξίωση όχι μόνο των ιδίων, αλλά και του γενικώτερου κινήματος ενάντια στην φτώχια και την ακρίβεια.
Για να το καταλάβουν αυτό θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει "καταναλωτικό κίνημα", αλλά οργισμένοι με την ακρίβεια και την αισχροκέρδια πολίτες.
Οτι η επιτυχία στο γάλα, ήρθε ακριβώς επειδή απευθυνόταν σε πολίτες και η μη ολοκλήρωση της επιτυχίας, οφείλεται στην δική τους κατασβεστική λειτουργία με τις ανοησίες για περιορισμένο χρόνο διάρκειας του.

Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε και εδώ θα είμαστε για να τα συζητήσουμε με όσους δεν ενδιαφέρονται για το ποιός θα καρπωθεί τα αποτελέσματα της νίκης.

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

7.2.09
Πράγματι όλοι ενδιαφέρονται για ένα η πολλά επιτυχημένα μποϋκοτάζ.
Όλοι εκφράζονται ως ηγεμονικοί γνώστες, της μεθοδολογίας της τεχνικής και της αποτελεσματικής στόχευσης του επιβαλλόμενου μποϋκοτάζ της απίστευτης ακρίβειας στην Ελλάδα.
Ερώτημα τίθεται και μάλιστα σε σοβαρή βάση, είναι όλοι οι εκφραζόμενοι, (ορισμένοι λένε και κρίσεις ως προβοκάτσια την αποχή την Πέμπτη η πουλημένους και λπ.) γνώστες της τεχνικής του επιτυχημένου μποϋκοτάζ, η απλά θα ήθελαν όχι μόνο να πείσουν αλλά και να προσβάλλουν αθέλητα ίσως η από άγνοια.
Επειδή αν δεν είσαι μούρη με μούρη με τον αθυρόστομο η σκόπιμο φθοροποιό μιας πιθανής αποτελεσματικής τεχνικής μποϋκοτάζ σε στάδια υλοποίησής της, και επειδή για το γάλα και το μανόγαλα, νομίζουν όλοι ότι έπιασαν τον παπά από ταρχίδια, όποιος δεν καταλάβει το ακόλουθο, ασ έρθει να του το αναπτύξω λεπτομερώς, να μάθω εγώ από αυτόν και αυτός από εμένα.
Το ανοργάνωτο Ελληνικό Καταναλωτικό κίνημα, είναι ίδιο με τα άλλα των άλλων χωρών.
Εκεί οι ενώσεις, δεν ζητούν λεφτά επιχορηγήσεις φτωχομπινεδιάρικα όπως εδώ, έχουν με δημόσια κάλυψη, χώρο προσωπικό και υποδομή, εδώ αν ζητήσεις συνδρομή αλλάζει πόρτα και καλά κάνει αφού καλόπιστα έχει πληρώσει το κράτος και δεν χρειάζεται να πληρώσει άλλον.
Στην απεγνωσμένη αναζήτηση των Ελλήνων για ένα οργανωμένο καταναλωτικό κίνημα, ζητήσαμε να αποδείξουμε πως οι Έλληνες ανταποκρίνονται στην πρόταση του ΙΝΚΑ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, που τους είναι ανώδυνη, γιατί και εσείς το λέτε ότι αποφεύγουν τα επώδυνα, το ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ασ αγοράσουν πριν και μετά, ήταν η σημαία κάτω από την οποία όσοι θα ακολουθήσουν θα μπορούσαν να δεχθούν και τα υπόλοιπα της συνέχειας.
Είναι το ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ το στρατόπεδο της απόδειξης οργανωμένης αντίδρασης, στο οποίο εσείς διακρίνετε προβοκάτσια.
Αν το μποϋκοτάζ στο γάλα, πράγμα μόνο για απασχόληση και εντυπωσιασμό ασήμαντου μεγέθους στο καλάθι του καταναλωτή και κάθε άλλο στοχευμένο, έχει χρησιμότητα, τότε η μεθοδική οργάνωση με αρχή ένα εύκολο και ακολουθία κλίμακας, παρότι έχει στόχο και στρατηγική, κρίνεται από εσάς, και διασκορπίζεται ελεύθερα ως προβοκάτσια.
Οργάνωση σημαίνει στράτευση. Αφού πρώτα θα έχεις δεχθεί να στρατευτείς μετά πρέπει να υπακούς και μάλιστα χωρίς αντιρρήσεις.
Υπάρχουν και πράγματα σε όλες ανεξαιρέτως τις εκστρατείες που δεν μπορούν να ανακοινωθούν ούτε δημόσια ούτε στους στρατιώτες.
Όποιος έχει κάμει και στρατιώτης και αξιωματικός τα ξέρει αυτά.
Καθένας πρέπει να διαλέξει, τι θέλει και τι μπορεί να είναι. Το να λές προβοκάτσια μια δημόσια πρόταση, αυτήν το, ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, πατέρας της οποίας είμαι εγώ προσωπικά ως αντιπρόεδρος του ιστορικού ΙΝΚΑ, αλλά και να μην έχεις αντιληφθεί ότι στην γραπτή σου κριτική, ίδια με του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 έδωσα τις εξηγήσεις που παρέχω και εδώ, ότι ζητούμε το εύκολο από τον καταναλωτή, για να επικυρώσει την δύναμή του και μετά να του δείξουμε και να του ζητήσουμε τα επόμενα, δείχνει τουλάχιστον ότι δεν είστε αρκετά προσεκτικός αλλά κατέχεστε από αβάσιμο αυθορμητισμό. Αυτά δημόσια τώρα, ΤΑ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
Θα ήθελα πραγματικά, αφού αναφέρθηκα καλόπιστα στην καταχώρησή σας, να έρθετε να μιλήσουμε από κοντά και να γνωριστούμε. Γιάννης Αννουσάκης
Να αναρτηθεί κεντρικά το σχόλιό μου.