Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Ο εντιμότατος κύριος Μολυβιάτης

Οπως αποκαλύπτει το ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ, ο υιός Μολυβιάτης, αντιπρόεδρος της ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ, έχει μπλέξει με τους δρόμους της μίζας της ΖΗΜΕΝΣ.
Αποδέκτης λογαριασμού 40.000.000 ευρώ ήταν ο κύριος Ράμμος -τόχουμε ξανασυναντήσει το όνομα με τα δομημένα ομόλογα- ως ενδιάμεσος μίζας για πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα, από την ΖΗΜΕΝΣ.
Θα μου πείς, σε ικανοποιεί αυτή η εξέλιξη;
Πραγματικά ΟΧΙ.
Οπως έχω ξαναγράψει με αφορμή την διαχείριση του Ταμείου των Πυροπλήκτων, τον κύριο Μολυβιάτης, δεν τον εκτιμώ καθόλου. Για μένα πάντα ήταν ένας αχυράνθρωπος της οικογένειας Καραμανλή.
Μέλος του εθνικιστικού λόμπυ στην Ελλάδα, κατέστρεψε το Κυπριακό από την δεκαετία του 60 ακόμη και ασφαλώς συμμετείχε σε όλη την λεηλασία των φόρων του ελληνικού λαού, μέσα από το εμπόριο πατριωτισμού όπως αυτό γινόταν πάντα τεράστια εξοπλιστικά προγράμματα.
Το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια, για την τύχη, τόσο του Ταμείου των Πυροπλήκτων, που ασφαλώς επενδύθηκε στις χρηματιστηριακές αγορές, όσο και για την τύχη της κάθαρσης της πολιτικής ζωής.

Ετοιμαστείτε για σενάρια εξαπάτησης που δεν τα είχαμε ξαναδεί, ετοιμαστείτε για πολιτικά πραξικοπήματα και κυρίως καταλάβετε γιατί ο Καραμανλής δεν θέλει εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για το θέμα.

Ετοιμαστείτε για φαιδρές καταστάσεις, όπου θα ζητούν να τους ψηφίσουν επειδή πήραν λιγώτερα.
Ελπίζω πλέον ο ΓΑΠ να έχει καταλάβει ότι πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να βγεί από τον κύκλο της λάσπης.

1 σχόλιο:

KOSTAS είπε...

Έσβησα ένα σεξιστικό σχόλιο, ενός μαλάκα που κάνει συνέχεια σχόλια για τον μπάμπη.

Ακου φιλαράκο, μπορείς να γράφεις ελεύθερα ότι θέλεις, αλλά δεν ανέχομαι, ούτε αντριλίκια, ούτε υπονοούμενα.