Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Αγωγή Βγενόπουλου και κατά συνδικαλιστή

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ο αντιπρόεδρος της MIG κ. Βγενόπουλος, κατέθεσε αγωγή και κατά του οργανωτικού γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ζητώντας 100.000 ευρώ για «ενορχηστρωμένη και κακοπροαίρετη επίθεση» εναντίον της εταιρείας του, όπως μεταξύ άλλων αναφέρει.

Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης από τον ΣΥΝ σχολίασε: «Ο κ. Βγενόπουλος της MIG, μετά τους κυρίους Τσίπρα και Παπανδρέου επιχειρεί με τις αγωγές του να τρομοκρατήσει και τους συνδικαλιστές στον ΟΤΕ που αντιστέκονται στην εκποίηση της επιχείρησής τους στην Deutsche Telekom. Ο ΣΥΝ καταδικάζει αυτές τις αντιδημοκρατικές προκλήσεις του κ. Βγενόπουλου και θεωρούμε πολιτικά υπεύθυνη την κυβέρνηση της Ν.Δ., γιατί με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές της έχει αποθρασύνει πλήρως τα κερδοσκοπικά ιδιωτικά συμφέροντα, που επωφελούνται από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

(από in.gr)
---------
Ο άνθρωπος έχει αποθρασυνθεί πλήρως.
Κάτι δεν έχει καταλάβει καλά.
Η απάντηση πρέπει να είναι αποφασιστική. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η προανακριτική επιτροπή της βουλής, για να βγούνε στην φόρα, όλες οι κομπίνες που η κυβέρνηση με τον Βγενόπουλο στήσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: