Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Ξανα λιγη Πανδωρα ...

του Alexantrotrolientes

κειμενο απο ξενες ιστοσελιδες, διηγημα και μικρου μηκους γερμανικη ταινια ηταν η παρακατω (μεταφρασμενη στα ελληνικα και μεταφερμενη στην ελληνικη πραγματικοτητα ), βιωματικη εμπειρια του ΜΕΓΑ ΜΑΙΣΤΡΟΥ τησ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ πανδωρα ...

οχι τιποτε αλλο, αλλα ουτε εσσηεα επενεβει ,ουτε τιποτα , αγαπημενο τεκνο του Λαμπρακισταν ουνεκα

Το κειμενο(χοχοχοχοχο) , προσωπικη εμπειρια (χεχεχεχεχΕ)του Πανδωρα, οπως κυκλοφορουσε στο διαδικτικο , πριν γινει η προσωπικη λεμε περιπετεια του Πανδωρα :

ρε ουστ λεμε

--------------
"Αληθινή ιστορία. Συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο λεωφορείο που περνά από την οδό Παπαδιαμαντοπούλου με τελικό προορισμό το Γαλάτσι.

Εριστική κυρία μπαίνει στο λεωφορείο και κατευθύνεται στο μόνο κενό κάθισμα, ζητώντας επιτακτικά και προσβλητικά από τον μαύρο που είναι καθισμένος δίπλα να κάνει πιο πέρα για να καθήσει. Τα επόμενα πέντε λεπτά η εριστική κυρία, καθισμένη δίπλα στον μαύρο, μονολογεί δυνατά κατά αλλογλώσσων, ξένων και μαύρων, που, ως γνωστόν, με την παρουσία τους εδώ απειλούν την καθαρότητα του ελληνικού DΝΑ. Κανείς δεν της δίνει σημασία.

Επειτα από μερικές στάσεις μπαίνει στο λεωφορείο ελεγκτής εισιτηρίων. Οταν έχει πλησιάσει αρκετά, η κυρία βγάζει το εισιτήριό της ώστε να είναι έτοιμη. Τότε ο μαύρος, σε μια στιγμή όπου οι περισσότεροι δεν τον προσέχουν, κινείται αστραπιαία: αρπάζει το εισιτήριο της κυρίας και το τρώει!

Η εριστική κυρία μένει για λίγο αποσβολωμένη, ώσπου να αρχίσει να φωνάζει και να διαμαρτύρεται. Φυσικά, ο ελεγκτής δεν πείθεται από τον ισχυρισμό: «Εδώ το είχα,αλλά το βούτηξε ο μαύρος και το έφαγε». Η θέση της κυρίας γίνεται ακόμη χειρότερη, επειδή μια παρέα πιτσιρικάδες, που στέκονται όρθιοι κοντά στην κυρία και στον μαύρο, παίρνουν το μέρος του μαύρου, καθώς η κυρία τούς έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και ώρα με τη ρατσιστική της νεύρωση.

Στο σημείο αυτό σταματά η εξιστόρηση. Ο φίλος που παρακολούθησε τη σκηνή και μου την περιέγραψε έπρεπε να κατεβεί. Τελευταίο πράγμα που άκουσε, προτού κλείσει πίσω του η πόρτα του λεωφορείου, ήταν οι υστερικές κραυγές της κυρίας..."

--------
Βλέπε YouTube με τίτλο "Αφιέρωμα στην Πανδώρα - Γαλάτσι"

4 σχόλια:

KOSTAS είπε...

Δεν έχω καμμία αντίρρηση, ότι το κείμενό της Πανδώρας είναι "κλεψιμέικο", αλλά όπως και να το κάνεις το έχει κάνει με χάρη.

Alexantro Trollientes είπε...

ναι ειναι αληθεια τον ζουγκλα τον ξεπερναει σε χαρη, αλλα και ο κακαουνακης τον ξεπερνανει σε σοβαροτητα ...

ξεκολλα ρε χαμενα , που για να υποστηριεις τη μαλακια , ανακαλυψες και χαρη στην παραδημοσιογραφια, στην παραπληροφορηση, στην ευτελεια , στην εμπαθεια και στην ξεφτιλα ...

Ψυχαροπαιδι του λαμπρακισταν ειναι και μαλιστα φτηνιαρικο

Αλλα λογια να αγαπιομαστε αμα θες

Ανώνυμος είπε...

alexantrotrollientes δείχνεις αργός και ετεροχρονισμένος,να το κοιτάξεις αγόρι μου γιατί μετά είναι πολύ αργά.....

Alexantro Trollientes είπε...

θα το κοιταξω στεφανε , προς το παρον βρες τιποτα εξυπνο, να γραψεις και τα ξαναλεμε

φιλακια