Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Ο Πρετεντέρης μίλησε για ανακατατάξεις στα Γκάλοπ

Μιλώντας για το ναυάγιο της συζήτησης για κοινή κάθοδο στις εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρετεντέρης, αναρωτήθηκε, ποιόν λόγο έχει ένα μεγάλο κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ, να συζητάει για οτιδήποτε άλλο ακτός από την νίκη στις επόμενες εκλογές, λέγοντας ότι είναι σαν να αποκαλύπτει, τα ευρήματα του γκάλοπ της GPO που θα παρουσιάσει την Δευτέρα που έρχεται.

Για να δούμε μέχρι την Δευτέρα, πόσο τα ευρήματα που θα παρουσιάσουν, θα μας επιτρέπουν να βγάλουμε και μείς τα συμπεράσματά του.

------
Πιστεύω ότι ο Αλαβάνος, κατάλαβε ότι η πτώση είναι ραγδαία και ερμηνεύει λάθος τις αιτίες της.

Οπως θεώρησε ότι η άνοδος ήταν συνέπεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ -και όχι συνέπεια της ανυπαρξίας φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ- έτσι και τώρα νομίζει ότι ξαναγυρνώντας στον ακτιβισμό, θα ανακόψει και θα ανατρέψει την πτώση.

Προσωπικά πιστεύω, ότι αν περάσει το ψυχολογικό φράγμα του 10%, η συνέχεια θα είναι απολύτως απομυθοποιητική, βαθιά διαλυτική.

Ας πρόσεχαν. Οι ευκαιρίες δεν προσφέρονται δεύτερη φορά.
Αντί επιθετικά να είχε διεκδικήσει στην άνοδο την συνεργασία, στην λογική της καθοδήγησης της δημοκρατικής παράταξης, προτίμησαν την καθαρότητα.

3 σχόλια:

Alexantro Trollientes είπε...

ωχου καουρες με τα γκαλοπ της gpo ,να σου πω εγω τι ειναι ..
ειναι gtp (gia ton poutso)δλδ , οπως ολα τα γκαλλοπ
φαμπρικα ειναι να βγαζουν φραγκα
ποσο κανει ενα γκαλοπ βρε
κι γιατι καθ βδομαδα γκαλοπ ο μπρεντεντερης ;
καποια αβαντα εχει ρε , εργολαβια γκαλοπ κανει ο ανθρωπος , βγαζει και το παντεσπανι του , λεει τις μαλακιες του και ολοι φχαριστημενοι

ουτε 17% ειχε φτασει ποτε ο συριζα, ουτε στο 10% επεσε ...

δες την κοινωνια διπλα σου και κανε μονος σου γκαλοπ 5,5 ητανε αντε φτασανε 11 ... ως εκει

α και κατι τελευταιο δεν ειναι κανενας τοσο μα τοσο μαλακας στον συριζα να πιστεψε ποτε στο 17, 18% και αν δεν βγηκαανε να το πουνε , δεν το κανανε γιατι "πιστεψαν" πως ο θορβος θα βοηθουσε στη δημιουργια ρευματος ... απο κει και περα κανεις ποτε δεν πιστεψε τις μαλακιες της gpo , οοοοοοοοσο μαλακας και να ειναι και επειδη εσυ εισαι πολυ ξυπνιος απορω πως καθεσαι και ασχολεισαι

δλδ με τι ασχολεισαι;
με τι κλιμα θα φτιαξει με την εταιρια για την εκπομπη του ο μπρεντεντερης ;;;;;;;;

ελεος ρε χωριατη , μην αδικεις το ταλεντο σου

ασχολησου με αυτα που εχουν αξια, νοημα και ενδιαφερον ......πιστωτικα/πεινα/ακριβεια/φοιτητικα κλπ κλπ και χεε τα μπρεντεντερακια

KOSTAS είπε...

Μ'αυτά ασχολούμε.
Η φάμπρικα των γκάλοπ, οργανώνει την συναίνεση και την αποδοχή στον Καραμανλή.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανατραπεί αυτός ο γκαιμπελισμός.
Δεν γουστάρω, τα κοράκια της δεξιάς, ούτε τα φρούτα των ΜΜΕ, όπως ο Βενιζέλος, που διασπούν, τον αντίπαλο της, που εκ των πραγμάτων είναι το ΠΑΣΟΚ.

Αν ανατραπεί ο γκαιμπελισμός των γκάλοπ, θα ανατραπεί και το ΠΑΣΟΚ των ΜΜΕ. Ο ΓΑΠ είναι "παρείσακτος" σε έναν βαθμό στον κόσμο της εξουσίας.
Αν ο "παρείσακτος" κερδίσει, υπάρχει μια ακόμα ευκαιρία.
Αλλιώς θα μας πιούνε το αίμα, με το καλαμάκι.

Ανώνυμος είπε...

Η φάμπρικα των γκάλοπ και η φαμπρικα των γκλομπ θα ηταν πιο σωστο να ελεγες
Προχθες αφου δεν περασαν τα γκαλοπ οτι οι συνταξιουχοι της ελλαδας ειναι οι πιο ευτυχισμενοι του πλανητη , τους πλακωσαν (αλα σημιτικο πασοκ) , για να μαθουν να χαιρονται και συ μας λες για καλο πασοκ και κακη νδ ακομη

ωχ καημενε