Σάββατο 19 Απριλίου 2008

«Λαγός» του Μαξίμου αποδεικνύεται ο Τριανταφυλλόπουλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

(από "Στο Καρφί")


«Λαγός» του Μεγάρου Μαξίμου στην προσπάθεια να κουκουλωθεί το σκάνδαλο Ζαχόπουλου αποδεικνύεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο «Ταρζάν» δέχτηκε (άγνωστο με ποια ανταλλάγματα) να συνεργαστεί με εκείνους που κινούν τα νήματα για να πέσει η υπόθεση στα μαλακά.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Καρφί», ο Μάκης επισκέφθηκε τον πολυτραυματία στον Ευαγγελισμό, την Τετάρτη 26 Μαρτίου, και είχε μαζί του συνάντηση που κράτησε τρεις ώρες! Συνοδευόμενος από τον αδελφό του, Σωτήρη, και με πρόσχημα ότι πάνε επίσκεψη στη μητέρα τους που νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, έφτασαν στο θάλαμο 922, όπου βρίσκεται ο Ζαχόπουλος. Ο Σωτήρης έμεινε μέσα γύρω στα 20 λεπτά κι αποχώρησε, αφήνοντας τον Μάκη και τον Ζαχόπουλο να τα πουν ιδιαιτέρως. Η συνάντηση κράτησε από τις 2 μέχρι σχεδόν τις 5 μετά το μεσημέρι (το επισκεπτήριο αρχίζει στις 5).

Η συνάντηση προκαλεί απορίες. Πρώτα απ’ όλα γίνεται δέκα ημέρες πριν αρχίσει ο Ζαχόπουλος να καταθέτει με… δόσεις στον ανακριτή. Σημειώνεται επίσης ότι κρατάει δυόμισι ώρες, παρότι επισήμως ο νοσηλευόμενος κουραζόταν εύκολα και δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση μεγάλης διάρκειας ούτε μετά από δέκα μέρες – γι’ αυτό και ο ανακριτής πήγε στον Ευαγγελισμό συνολικά πέντε φορές. Τέλος, η συνάντηση κρατήθηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό και διαψεύστηκε από τα πλέον αρμόδια άτομα όταν ρωτήθηκαν σχετικά. Μεταξύ εκείνων που την απέκλειαν «χίλια στα εκατό» ήταν κι ο συνήγορος του Ζαχόπουλου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Αν η συνάντηση είχε σκοπό το ρεπορτάζ ή μια δημοσιογραφική συνέντευξη, δεν θα υπήρχε λόγος να καλυφθεί με τόση μυστικότητα.

Το γεγονός πως δεν ήταν μια αθώα συζήτηση αποδείχθηκε εκ των υστέρων κι από άλλα στοιχεία. Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες, στο προηγούμενο φύλλο του «Κ» επισημάναμε ότι στην εκπομπή του Μάκη στις 7 Απριλίου ο Δημοσιογράφος ασχολήθηκε με την κατάθεση Ζαχόπουλου κάνοντας σκληρή κριτική σε όσους δεν την είχαν αξιολογήσει ως πρωτοσέλιδο θέμα στην ειδησεογραφία των ημερών. Ο Μάκης μεταδίδει σχεδόν λέξη προς λέξη όσα φέρεται να έχει καταθέσει τις προηγούμενες μέρες ο Ζαχόπουλος, αλλά αυτό δεν είναι επίμεμπτο: μπορεί να είχε πάρει το κείμενο της εξέτασης, πράγμα που συνηθίζεται στο ρεπορτάζ.

5 σχόλια:

Alexantro Trollientes είπε...

ρε ανθρωπος που διαβηκε με αυτον τον τροπο το κατωφλι του θανατου και επεστρεψε και αντι να αλλαξει κοσμοθεωρια, μυαλια , ποιντ οβ βιου , καταπιαστηκε μανιακα , με το πως θα στειλει οσο γινεται πιο βαθεια και πιο σκοτεινα την γκομενα του τοσο χρονων , εστω οτι και να εγινε μεταξυ τους ,που ουτε ξερω , ουτε με νιαζει , δεν ειναι ανθρωπος ρε ... ειναι οτι πιο χυδαιο περιτωμα θα μπορουσε να υπαρξει.
Ενα απεγνωσμενο χοντρο εξουσιαστικο γλιδερο γουρουνι πηδηξε και ενα απαισιο διχως γαλαντομια και μεγαλοκαρδια κτηνος επεστρεψε .
Στη περιπτωση ζαχο η ψυχολογοι σκιζουν τα πτυχια τους και παραιτουνται...

Alexantro Trollientes είπε...

μην ανοιγεις ποστ για ζαχοπουλους χωριατη , ει μη μονο αν θελεις να αναδειξεις την σκοτεινοτητα του ανθρωπινου ψυχισμου .... μονο γιαυτο αξιζει καποια αναφορα , πολιτικα ειναι ελασσων ... ο κοσμος καιγεται το βλεπεις και εσυ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι και λαγός ο Μάκης.
Κοτόπουλο είναι, άντε κουνέλι το πολλύ. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος είναι "ΟΤΙ ΑΙΣΧΡΟΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ", ένας στυγνός και αδίστακτος είναιάμα του κάνεις τα χατήρια, ολα ΟΚ, άμα του τα "χώσεις" σε βγάζει στη ρούγα και σε διαπομπεύει. Κατ` εμέ είναι εκπρόσωπος της δημοσιογραφίας ή μαλλον ρετάλι της δημοσιογραφίας. Είναι πολύς κόσμος που τον περιμένει "στη γωνία". σε όποιο κανάλι θα πάει θα το καταστρέψει.
ΜΑΚΡΥΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΒΡΩΜΑΝΕ !!!
Αργύρης Σιδέρης
e-mail:politisvaris@yahoo.gr

ΜΠΕΣ-ΔΕΣ-ΜΑΘΕ-ΠΕΣ:
skeftomasteellhnika.blogspoit.com
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ MOSANT,CIA,EYP, κ.λ.π. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ;
ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΟΙΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΕΚΒΙΑΖΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ 30.000.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 20.000.000€ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ? Α,ΜΠΑ Ε;
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΣΤ::