Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΕΛΑΔΑ

(ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ)

εκτροπη;;;;;;...

Μαθητικα σχηματα αλλα και στρατιωτικα αγηματα παρελασαν λεει στη σαλονικη και αυτο δεν αποτελει ειδηση .

Η ειδηση ειναι οτι για πρωτη φορα το συνηθες αυστηρο και σιωπηλο τυπικο της παρελασης , υπηρητωντας τις "αναγκες", του εθνικου φαντασιακου των ημερων , μετατραπηκε σε παρελαση/πορεια ακραιφνως επιθετικου εθνικιστικου χαραχτηρα.

Στη διαρκεια της συντεταγμενης παρελασης , συντεταγμενα ακουστηκαν και οι κραυγες, που παρεπεμπαν απευθειας σε φυλετικους ευγονιστες βιολογους , αιματολογους αλλων εποχων , οπως το :

- οι μακεδονες εχουνε αιμα ελληνικο , τα σκοπια δεν θα παρουνε το ονομα αυτο

Μηπως χρειαζεται να επενθυμισω και ολα τα υπολοιπα του διημερου ... απο τα καραγκιοζιλικια εκπροσωπου μακεδονικων ενωσεων αμερικης , που φυλαγε την αγια ασφαλτο της εγναντιας μπρος στους εθνοπατερες , η τον βιασμο της παιδικοτητας μαθητων δημοτικων σχολειων με την μετατροπη τους σε περιφερομενους εθνικιστικους θιασους που ΤΟΥΣ ταξιδευσαν με νταβαντζιδικη (δικα μας ειναι τα παιδια ... τα κανουμε οτι γουσταρουμε) αποφαση γονεις και δασκαλοι στους παραμεθοριους Ευζωνους να επενθυμισουν στους ντεμεκ βρωμοαιματους σκοπιανους οτι η Ελλαδαρα ειναι εδω, εχει συνεχεια και ειναι ετοιμη !!!

Το θεμα ομως περα απο την αηδια η ην απογοητευση που προκαλει , ειναι ησιωπη ιχθυος απεναντι σε αυτα .

Σιωπη ιχθυος σαν φοβος απενατι σε ιερη αγελαδα , σε μαθητες , δασκαλους , γονεις .

Μα ομως εδω τα πραμματα ειναι ξεκαθαρα .

Δεν ειναι οι μαθητες που απο μονοι τους αποφασισαν να ουρλιαξουνε για το ελληνικο αιμα τους , δεν ηταν οι φανταροι που απο μονοι τους αποφασισισαν την συνθηματολογια του μισους .

Πισω απ ολα αυτα φανταζομαι (αλλα αμα λαχει στοιχηματιζα κιολας) βρισκεται η διευθυνση του υπουργειου παιδειας, ο σταρτιωτικος παρελασιαρχης , για να μη πω η ιδια η ηγεσια υπουργειου παιδειας και αμυνης .

σιγα μην ηταν πρωτοβουλια των μαθητων να ουρλιαξουνε την αιματολογικη τους διαφορετικοτητα ... σιγα λεμε .

τεσπα νομιζω οτι με καποιον τροπο θα πρεπει να διερευνηθει το θεμα ... δεν ξερω τι αλλο να πω , αλλα ολα αυτα μου μοιαζουν σαν εκτροπη μεταξικου τυπου , σαν αυτα που εχουνε ζησει οι παπουδες μας με παρελασεις αλκιμων κλπ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το αυγο του φιδιου σπαει και σεις ασχολειστε με τον Γιωργακη και τον Κωστακη .
Πολυ σωστα τα λεει το αρθρο