Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΚΑΛΑΘΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΑΡΘΡΑ

  • ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
  • ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ
  • ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ
  • ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ
  • ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Alexantro Trollientes είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Alexantro Trollientes είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Alexantro Trollientes είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

χμμμ!!
Δεν ειναι και ασχημα να αναδημοσιευοντε σχολια σου απο αγνωστους!!!


μπεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

εσεις τι προβλημα εχετε με την πορνεια στη τελικη που ειστε και προοδευτικοι;

η εκκλησια λεει οτι η εξωγαμιαια σχεση ειναι πορνικη , αυτο λεγανε οι αγιοι πατερες αυτο λεει και ορθα η εκκλησια .

απο κει και περα δεν πεταει εκτος εκκλησιας τους πορνους/ες .

η θεση της εκκλησιας ειναι ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ και οχι ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ... καταλαβαινετε την διαφορα;

Οταν λες ερχεται βροχη η προταση ειναι περιγραφικη , η αξιολογηση ειναι αλλο πραμα που εχει κανει με το αν εχουμε αναγκη η οχι την βροχη , αν ειναι θετικη η αρνητικη κλπ

πχ λεμε

-Εχουμε καπιταλισμο (περιγραφικη προταση)

-Η δεξια ειναι θαυμασια η αθλια (αξιολογικη)

-Ο καπιταλισμος πρεπει να διαωνιστει η πρεπει να ανατραπει (κανονιστικη-συμπερασματικη)

δεν ειναι ολα τα ιδια , ας μην μπρερδευομαστε

Εχει πολλα στραβα η εκκλησια , καταλαβαινω οτι το σαιτ ειναι κομπλεξικο συναθροισμα και αθειστικο και αρα εχθρικο , αλλα ας μην τσουβαλιαζονται τα παντα

Στη τελικη και ο Ιησους συνεζησε με πορνη (Μαρια Μαγδαλενα) :)

ΑΓΡΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

archaeopteryx Says:
March 18th, 2008 at 9:01 am

Αυτό που συμβαίνει στην διεθνή οικονομία δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Η πρώτη και κλασσική κατάρευση ήταν το 1929. Πιό πρόσφατα, το 1971 (stagflation), το 1973 με την πρώτη πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο του Yom Kippur, το 1979 με την δεύτερη πετρελαϊκή κρίση όταν την κοπάνησε ο Σάχης, το 1987 με την κατάρευση του της Νέας Υόρκης, το 2000 με το “.com bubble”. Τώρα είμαστε σε φάση που εύχομαι και προσεύχομαι να μην είναι σαν αυτή του 1929 (για τους περίεργους φιλομαθείς, η wikipedia και το google έχουν εύκολες παρουσιάσεις για τα παραπάνω και τι αποδεκτές αναλύσεις τους)

Οι κρίσεις έχουν όλες κοινούς παρονομαστές, τις προσδοκίες που δεν υλοποιούνται, τον προηγούμενο εύκολο και “φτηνό” δανεισμό, το συστημικό ρίσκο (systemic risk) και την απότομη άυξηση πρωτων υλών (πετρέλαιο και τρόφιμα — τα τρόφιμα, όσο και αν ακούγεται εξωφρενικό επηρρεάζονται από το κλίμα π.χ. ξηρασία στο Ιλλινόϊ ή ήπιος καιρός στη Ρωσσία)

Μετά το 1929 η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ έμαθε ότι η διατραπεζική ρευστότητα κάνει την κρίση πιό ήπια ή λιγότερο απότομη.

Το 2008 φοβάμαι για τα χειρότερα. Εχουμε παραβεί κάθε κανόνα χρηστής οικονομικής και επενδυτικής διαχείρησης. Οι δυτικοί πίστεψαν ότι οι τιμές των σπιτιών τους θα ανεβαίνει για πάντα και υπερχρεώθηκαν. Οι άπληστοι πίστεψαν ότι μπορούν να δανείζονται για πάντα με 6% και να επενδύουν σε εταιρίες που βγάζουν 12% ή 22%. Οι απληστοάπληστοι φτιάξαν αμοιβαία κεφάλαια που δανείζονταν λεφτά για να επενδύουν σε άπληστους (κάτι τέτοιο είναι τα hedge funds και υπάρχουν ακόμα αλήτες που τα φτιάχνουν και κορόϊδα που τα αγοράζουν).

Υπάρχει ένας ιερός κάνόνας στο βιβλίο μου, που λέει ότι δεν μπορείς να έχεις υψηλή απόδοση χωρίς ρίσκο (και δεν πρέπει να είναι όλα τα αυγά σε ένα καλάθι) και η ψευδαίσθηση των τελευταίων ετών είναι ότι μπορείς. Αυτό αυξάνει το systemic risk. Θα πάω τώρα στα πολύ ψιλά γράμματα του συστημικού ρίσκου. Ενας από τους λόγους κατάρευσης του 1929 (που δεν θα βρείτε στην wikipedia) ήταν ότι οι τράπεζες και δάνειζαν επιχειρήσεις, ΚΑΙ είχαν μετοχές των επιχειρήσεων αυτών. Που σημαίνει δεν πάει καλά ο πελάτης σου, πέφτουν οι μετοχές, ΚΑΙ χάνεις αυτά που σου χρωστάει. Οι τότε σοφοί αμερικανοί νομοθέτες φτιάξαν το Glass-Steagall Act (ψάξτε το) που σε περίληψη απαγόρευε στις τράπεζες που δανείζουν να είναι και επενδυτικές τράπεζες δηλαδή να κατέχουν μετοχές. Ετσι δεν ήταν όλα τα αυγά σε ένα καλάθι. Αυτός ο θεομπαίχτης Κλίντον κατήργησε το Glass-Steagall τo 1984. H Κασσάνδρα πιστεύει ότι αυτό είναι το κουτί της Πανδώρας της εποχής μας.

Υποτίθεται ότι το ΠΑΣΟΚ επέφερε την χρηματιστηριακή κρίση στη Ελλάδα. Τρίχες! Η Ελλληνική εκδοχή της κατάργησης του Glass-Steagall (μαζί με την ελληνική απληστία) επέφεραν την κρίση. Ποιός δανείζει τις ελληνικές επιχειρήσεις? οι τράπεζες. Ποιός βάζει τις μετοχές τους στο ΧΑΑ? οι τράπεζες. Ποιός διαπραγματεύεται και έχει μετοχές στα αμοιβαία του? οι τράπεζες. Ποιός “σώζει” το ΧΑΑ? Οι τράπεζες. Όταν μιά εταιρία δεν πάει καλά και το δάνειο είναι “επισφαλές”, τί κάνει η Τράπεζα? βάζει την εταιρία στο ΧΑΑ για να την αγοράσετε εσείς και εγώ και να καλυφθεί προσωρινά το επισφαλές δάνειο. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΡΙΣΚΟ και δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο.

Η Fed επί σειρά ετών διευκολύνει και διευκολύνει κάτι που μεταφράζεται σε τύπωμα χρήματος και πληθωρισμούλη. Λίγο αυτό, λίγο η αδηφαγία για πετρέλαιο, λίγο η φοβία της πυρηνικής (κράξτε με άλλα είναι η μόνη λύση), λίγο οι Κινέζοι που αποφάσισαν και αυτοί να μην κρυώνουν και να τρώνε, νά το πετρέλαιο από το $35 στα $120. (Το 1973 ήταν $3,5 και το 1979 $35… άρα μέχρι τα $350 έχουμε ακόμη δρόμο)

Υπάρχει “κάτι καινούργιο”, πεα κυανεα. Η οικονομία είναι παγκοσμιοποιημένη, η αγορά της Κουάλα Λουμπούρ επηρεάζει την Νέα Υόρκη, η διάχυση της πληροφόρησης είναι άμεση και οι Κεντρικές Τράπεζες συντονίζονται πιό αποτελεσματικά. Ετσι ή θα πάμε όλοι μαζί φούντο, ή η κρίση θα ξεπεραστεί σιγά σιγά, όταν μειωθεί λίγο το βιωτικό επίπεδο των “πλασματικά πλουσίων”, ταϊστούν λίγο (και πληθωριστούν λίγο) οι Κινέζοι, ξεαγγυλωθεί λίγο η Ευρώπη και λυθεί το ενεργειακό. Θα χαθούν σπιτάκια, αυτοκινητάκια, κοτεράκια, θα φορεθούν πουλοβεράκια κοκ.

Μας αρέσει-δεν μας αρέσει, το ενεργειακό είναι το μόνο που ελέγχουμε (το κλίμα, sorry, δεν το πολυελέγχουμε). Οποίο πολιτικό σύστημα και αν διαλέξετε, όποιο μοντέλλο διαχείρισης, όποια οικονομική θεωρία, χωρίς ενέργεια και φαγητό ξαναγυρίζουμε στους σκοτεινούς αιώνες μετά την πτώση των Μυκηνών ή την κατάρευση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Ανώνυμος είπε...

ανταποκριση απο την πορεια

Η πορεια ηταν μεγαλη , πολυ μεγαλη, παρα πολυ μεγαλη , ασφαλως και γινοταν και μεγαλυτερη και καλυτερα θα ηταν αλλα και τοσο που ηταν ειναι αρκετη να θορυβησει την κυβερνηση της μειοψηφιας .

Χιλιαδες κοσμος πλακατ συνθηματα, φωνες παλμο κλπ κααι ως συνηθως μικρομπαχαλα και ψεκασμοι .

Πανω στο τελευταιο θελω να ρωτησω κατι .

Εγω ειμαι κοντη 1,60 με τακουνια τα οποια ομως δεν φοραγα λογω πορειας , αρα 1,56-57.
Ο καλος μου ειναι 1,95-6 .
Οταν μας ψεκασανε αυτος δεν ενοιωσε τιποτα , αλλα εγω σχεδον λιποθυμησα .

θελω να ρωτησω , αν ξαιρετε , αν παιζει ρολο το υψος , μηπως οσο πιο κοντη εισαι τοσο περισοτερο ενοχλουν τα ψεκαγονα και ειναι αυτο η οχι διακριση και τι μπορω να κανω για να ψηλωσω ;

ευχαριστω πολυ

Ανώνυμος είπε...

Καλητερα να κοντινει ο καλος σου!!!!

ειμαι 1.70!!!!

Alexantro Trollientes είπε...

Χωριατη ανεβασε το τραγουδι της Ντεβι ειναι Ινδη φιλη παρα πολυ καλη τραγουδιστρια , ανερχομενο αστερι

ΚΑΝΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ


http://www.youtube.com/watch?v=BZJplzFg9Rk


ΒΡΕΣΤΕ ΤΟ στο youtube ΖΗΤΗΣΤΕ
devi beautiful song

Alexantro Trollientes είπε...

ανεβασε αμα θες απο γιουτουμπ

www.youtube.com/watch?v=LJ65ZdNKslg

ειναι απο τους banda bassotti το luna rossa τραγουδι για τον Τζουλιανι

Alexantro Trollientes είπε...

χωριατη αμα θες προσθεσε επισης το λινκ
www.trollkaipalitroll.blogspot.com/

οπου μπορει καποιος να ακουσει η να κανει και download το bandiera rossa , απο το κουτακι πανω δεξια που λεει


"οι BANDA BASSOTI τρολλαροντας κατι ολ ταιμ κλασικ"

ειπαμε λεμε ρε τρολλινγκ φορ εβερ

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Robert Menard ίδρυσε τους «Δημοσιογράφους χωρίς Σύνορα» (RSF), πριν από είκοσι χρόνια, εκμεταλλεύτηκε το κύρος που είχε αποκτήσει μια άλλη παγκόσμια οργάνωση, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα. Η τελευταία κέρδισε την διεθνή αναγνώριση και σεβασμό, τηρώντας μια αυστηρή στάση ουδετερότητας και μη ανάμιξης στις εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις. Ο Menard και η RSF κάθε άλλο παρά αντικειμενικοί και ουδέτεροι είναι. Από την πρώτη στιγμή, για παράδειγμα, έκαναν πρώτο στόχο τους την Κούβα του Φιντέλ, που ήταν γι αυτούς «η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου για δημοσιογράφους». Την ίδια στιγμή που αδιαφορούσαν προκλητικά για τους δημοσιογράφους που σκοτώνονταν παραδίπλα, στην Κολομβία, το Περού και το Μεξικό. Παράλληλα η RSF διεξήγαγε αντι –τουριστικές εκστρατείες για να πλήξει το κύριο έσοδο της Κούβας. Αποκαλύφθηκε όμως ότι μεταξύ των χρηματοδοτών της RSF ήταν και το αμερικανικό «Center for a Free Cuba – CFC» που έδωσε (από το 2002 ως το 2005) 92.330 ευρώ, γεγονός που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Menard. Το CFC χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το περίφημο αμερικανικό NED, ενώ ο διευθυντής του Frank Calzón, συνδέεται με το FNCA (Κουβανό – Αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα) και υπήρξε και ηγέτης της οργάνωσης «Abdala» που έκανε για λογαριασμό του «Μετώπου Εθνικής Απελευθέρωσης της Κούβας» τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία, την Πορτογαλία και τον Καναδά. Στα έσοδα της RSF πρέπει να συνυπολογίσουμε το γαλλικό Κράτος (11 % του ετήσιου προϋπολογισμού της), η ΕΕ (15 %) και πολλές εταιρείες που ασχολούνται με το Χρηματιστήριο, τα ΜΜΕ και το εμπόριο όπλων (φυσικά).
Ποιο είναι όμως το NED; Τη δεκαετία του70, μετά τα πραξικοπήματα και τις επεμβάσεις σε σειρά κρατών, οι ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι η ανοιχτή προπαγάνδα και η ιδεολογικο/πολιτική διείσδυση είναι προτιμότερη από τις συγκαλυμμένες επιχειρήσεις. Έτσι με τη συναίνεση και των δυο κομμάτων η αμερικανική κυβέρνηση ίδρυσε το 1984 μια σχεδόν μη-κυβερνητική οργάνωση με την ονομασία National Endowment for Democracy (NED). Από τότε το NED προωθεί παγκοσμίως τη λεγόμενη «polyarchy»: Παγκοσμιοποίηση, παρεμβατισμός των ΗΠΑ κλπ. Ο παρεμβατισμός των ΗΠΑ είναι από τότε ένας επιδέξιος συνδυασμός στρατιωτικής επιθετικότητας, οικονομικού εκβιασμού, πολιτικής επέμβασης της NED, προπαγάνδας της CIA, διπλωματίας και διεθνών πιέσεων. Με λίγα λόγια δεν «καταστέλλουν», αλλά «διεισδύουν», σε κόμματα, συνδικάτα, ΜΜΕ κλπ. Σε αυτό το πλαίσιο δρουν και οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα. Και η χθεσινή τους εμφάνιση έχει άμεση σχέση με τα παιχνίδια των ΗΠΑ και των πολυεθνικών με την Κίνα και την ανοικοδόμηση της.

κλεμενο απο το ΑΝΤΙ http://www.blog.anti.gr/

Alexantro Trollientes είπε...

από τον Ιό της "Ε'

Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μην πάει η Φλόγα στη ναζιστική Γερμανία το 1936

«Σβήστε τη Φλόγα!»


Μεθαύριο το μεσημέρι θα επαναληφθεί για ακόμα μια φορά

στην Αρχαία Ολυμπία η περιβόητη «τελετή αφής» της Ολυμπιακής Φλόγας

και θα ξεκινήσει η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία που θα καταλήξει στο Πεκίνο.

Για ακόμα μια φορά, αυτή η «θαυμάσια ιδέα του δρος Γκέμπελς»

-όπως έγραφε η «Εστία» ήδη από τον Αύγουστο του 1935-

θα προσβάλει βάναυσα την αισθητική και την ιστορία του τοπίου της Ολυμπίας

με ένα κακόγουστο τελετουργικό που δεν έχει καμιά σχέση με την αρχαιότητα,

απλά μας υπενθυμίζει την ιδέα που είχαν οι ναζί του μεσοπολέμου για την Κλασική

Ελλάδα: παρέλαση παρθένων, ύμνοι στον ήλιο, βωμοί, ιέρειες και πρωθιέρειες,

χιτώνες και εσθήτες, κάτοπτρα και δάδες. Μια επαναλαμβανόμενη καταστροφή,

χειρότερη κι από την πυρκαγιά που μαύρισε τον Κρόνιο λόφο το περασμένο

καλοκαίρι.

Και θα ακούσουμε πάλι τη φοβερή επίκληση των αρχαίων θεών, σε σκηνοθεσία

που θυμίζει Τσινετσιτά του '50: «Απόλλωνα θεέ του ήλιου και της ιδέας του φωτός,

στείλε τις ακτίνες σου και άναψε την ιερή δάδα, για την φιλόξενη πόλη του Πεκίνου.

Και συ ω Δία χάρισε ειρήνη σ' όλους τους λαούς της γης και στεφάνωσε τους νικητές του ιερού Αγώνα».

Είναι αλήθεια ότι η μορφή που έχουν πάρει οι Ολυμπιακοί Αγώνες τις τελευταίες

δεκαετίες οφείλει πολλά στην Ολυμπιάδα του Τρίτου Ράιχ που οργανώθηκε

με εντολή του Χίτλερ από τον Γκέμπελς στο Βερολίνο του 1936.

Για πρώτη φορά στήθηκε ο τεράστιος προπαγανδιστικός μηχανισμός

που έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε κάθε τέσσερα χρόνια, με πρωτοφανή

για την εποχή εκείνη εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης.

Η ναζιστική εφεύρεση της «Αφής» στην Ολυμπία και της μεταφοράς της Φλόγας

με τη λαμπαδηδρομία μέχρι το Βερολίνο ήταν βέβαια η πιο εντυπωσιακή έμπνευση.

Γι' αυτό και καθιερώθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα από όλους τους μεταπολεμικούς

μιμητές της Ολυμπιάδας του 1936.

Φρόντισε πάντως τις τελευταίες μέρες ο ίδιος ο δήμαρχος της Αθήνας

να μας θυμίσει ότι αυτή η ναζιστική Ολυμπιάδα είναι το πραγματικό σημείο

έναρξης των νεότερων Ολυμπιάδων. Είχε την έμπνευση να οργανωθεί

στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, «Εκθεση Δάδας Ολυμπιακών Αγώνων».

Είναι φυσικό, όταν κάνεις «έκθεση δάδας» να δίνεις ιδιαίτερο βάρος σ' αυτή

την ιδέα του Γκέμπελς. Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης δεν διστάζει στο φυλλάδιο

της Εκθεσης να δηλώνει ότι «το 1936 το σύμβολο της ειρήνης άναψε για πρώτη

φορά στην Αρχαία Ολυμπία». Το σύμβολο της ειρήνης του Χίτλερ; Η πρώτη εκείνη

Δάδα του 1936 ήταν δημιούργημα του κολοσσού της πολεμικής βιομηχανίας Κρουπ,

όπως μπορεί καθένας να διαβάσει στην ατσαλένια της λαβή.

Συλλήψεις για τη Φλόγα

Η πρώτη εκείνη Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στις 20 Ιουλίου 1936

και η λαμπαδηδρομία μέχρι το Βερολίνο δεν ήταν πάντως καθόλου ανέφελη.

Στην Ελλάδα είχε ήδη εγκατασταθεί το αστυνομικό κράτος του Μεταξά που

επρόκειτο να κηρύξει τη δικτατορία του τρεις μέρες μετά την επίσημη έναρξη

των Αγώνων του Βερολίνου. Το ΚΚΕ είχε καταγγείλει ότι «ο χιτλερισμός στη

χώρα μας αποβλέπει στην πολιτική του επέκταση» και πάει να καλύψει «τους

ληστρικούς υποδουλωτικούς του σκοπούς κάτω από την εκπόρνευση της

Ολυμπιακής Ιδέας!» («Ριζοσπάστης», 28/6/36).

Η ελληνική Αριστερά υποστήριζε εκείνη την περίοδο τη Λαϊκή Ολυμπιάδα

της Βαρκελώνης που διοργανωνόταν ως δημοκρατικό αντίβαρο

στη ναζιστική φιέστα, και ορισμένοι γνωστοί Ελληνες αθλητές είχαν δηλώσει

αυτή τους την προτίμηση, με βαρύ προσωπικό τίμημα.

Σχετικό είναι το ρεπορτάζ «Οι Ελληνες αθλητές δεν πρέπει να πάνε στη Χιτλερία!»

(«Ριζοσπάστης», 29/6/36), όπου διατυπωνόταν η ακριβής πρόβλεψη

ότι «οι Ολυμπιακοί του Βερολίνου, παρά το καμουφλάρισμά τους,

αποτελούν μια επιχείρηση εθνικοσοσιαλιστικής προπαγάνδας,

της χειρότερης ποιότητας».

Αυτή η αντίδραση του ΚΚΕ δεν έμεινε μόνο στα λόγια.

Ο Χρήστος Τσιντζιλώνης καταγράφει την απόφαση της Κ.Ε. της ΟΚΝΕ να μη φτάσει η Ολυμπιακή Φλόγα στη ναζιστική χιτλερική Γερμανία: «Κάλεσε όλες τις οργανώσεις της, απ' όπου θα περνούσε η Φλόγα, να τη σβήσουν στον ελληνικό χώρο, και δήλωσε ότι η οργάνωση που θα κατάφερνε να σβήσει την Ολυμπιακή Φλόγα θα έπαιρνε ειδικό βραβείο» («ΟΚΝΕ 1922-1943», εκδ. Σύγχρονη Εποχή - Οδηγητής, Αθήνα 1989, σ. 223-4). Στο βιβλίο περιλαμβάνεται και σχετική αφήγηση του Κώστα Λουλέ γα το πέρασμα της Φλόγας από τη Λάρισα:

«Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περνούσε και μέσα από τη Λάρισα.

Γι' αυτό, τόσο η Επιτροπή Περιοχής όσο και η Αχτίδα της ΟΚΝΕ Λάρισας κινητοποίησαν όλες τις δυνάμεις τους ώστε να σβηστεί η Φλόγα. Υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες επιτυχίας του εγχειρήματος. Συγκροτήθηκαν τρία συνεργεία που θα δρούσαν. Η πρώτη προσπάθεια θα γινόταν έξω από το Νεκροταφείο, η δεύτερη στη γέφυρα του Πηνειού και η τρίτη στη Γιάννουλη. Ο δρομέας που θα περνούσε τη Λάρισα ήταν ο τότε ποδοσφαιριστής Θανάσης Τσουρέλης. Στην κατοχή πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Ο σκοπός μας, παρά τα μέτρα που είχαμε πάρει, δεν πέτυχε, γιατί η Ασφάλεια τρεις μέρες πριν από τη μέρα που θα περνούσε η Ολυμπιακή Φλόγα, έκανε προληπτικές συλλήψεις. Συνέλαβε περίπου 70-80 άτομα. Ακόμα, έπιασε και άτομα που δεν είχαν καμιά σχέση με την ΟΚΝΕ, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Με το μέτρο αυτό, αποδεκάτισε και αποδυνάμωσε την οργάνωσή μας κι έτσι κατάφερε να ματαιώσει τα σχέδιά μας». Ο συγγραφέας αναφέρει ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για παρόμοιες ανεπιτυχείς προσπάθειες στον Ισθμό και έξω από την Αθήνα.

Η αλήθεια είναι ότι και από άλλες χώρες, από όπου πέρασε η Φλόγα του 1936

υπήρξαν αντιδράσεις. Και πρώτα πρώτα στη Γιουγκοσλαβία,

όπου είχε αναπτυχθεί ένα σημαντικό δημοκρατικό κίνημα κατά των Αγώνων,

με αποκορύφωμα τη διακήρυξη των 100 επιφανέστερων αθλητών της χώρας

που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πολίτικα στις 5 Απριλίου 1936, έπειτα από μια

πραγματική μάχη των δημοσιογράφων της που κατόρθωσαν να ξεγελάσουν

τη λογοκρισία. Κατά μήκος της διαδρομής της Φλόγας πραγματοποιήθηκαν

πολλές αντιναζιστικές διαδηλώσεις. Στην Μπάνια Λούκα επενέβη βίαια η αστυνομία

για να σώσει την Ολυμπιακή Δάδα.

Αντιναζιστικές εκδηλώσεις συνόδευσαν το πέρασμα της Φλόγας και από

την Τσεχοσλοβακία. Ειδικά στην Πράγα, όπου είχαν καταφύγει πολλοί

Γερμανοί πολιτικοί εξόριστοι δημιουργήθηκαν σοβαρά επεισόδια και η Φλόγα έσβησε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη Βιέννη τα επεισόδια τα δημιούργησαν οι ίδιοι

οι οπαδοί των εθνικοσοσιαλιστών, που βιάζονταν να εκδηλώσουν την επιθυμία τους

να επιταχυνθεί η κήρυξη του Ανσλους, δηλαδή της προσάρτησης της Αυστρίας στη

Γερμανία.

Ο φιλέλληνας του Χίτλερ

Υπάρχει, βέβαια, και ο αντίλογος σε όλα αυτά. Η ιδέα της Φλόγας

-λένε οι εγχώριοι και διεθνείς απολογητές της- δεν ανήκει στον Γκέμπελς.

Πρέπει να πιστωθεί στο γενικό γραμματέα της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων

του Βερολίνου και στενό φίλο του Πιερ ντε Κουμπερτέν Καρλ Ντιμ,

ο οποίος την επεξεργάστηκε μαζί με τον Ελληνα Ιωάννη Κετσέα.

Μάλιστα οι δυο τους είναι εκείνοι που ίδρυσαν τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία

με έδρα την Ολυμπία, όπου εξακολουθούν να τιμώνται με κάθε σχετική ευκαιρία

σε ειδική κοινή «αναθηματική» στήλη.

Ανεξάρτητα από το ποιος είχε την αρχική έμπνευση για τη Φλόγα,

το σίγουρο είναι ότι ο Γκέμπελς έδωσε τη συγκατάθεσή του και τις οδηγίες του

για την εκμετάλλευση των τελετών στην Ολυμπία και όρισε τη διαδρομή της

λαμπαδηδρομίας. Το πιθανότερο είναι ότι η επιμονή των μεταπολεμικών

στελεχών του «Ολυμπιακού Κινήματος» να αποδώσουν στον Ντιμ την πατρότητα

της ιδέας οφείλεται περισσότερο στη διάθεσή τους να διατηρήσουν αυτό το θεσμό,

απαλλάσσοντάς τον από τη σκιά του Γκέμπελς. Ο Ντιμ στα απομνημονεύματά του,

που εκδόθηκαν το 1974, διεκδικεί την αρχική ιδέα. Ομως στην επίσημη Εκθεση

που συνέταξε μετά την Ολυμπιάδα του 1936, ο ίδιος αποδίδει την πατρότητα

της ιδέας στο υπουργείο Προπαγάνδας του Ράιχ, δηλαδή στον Γκέμπελς

(Amtlicher Bericht, Bd. Ι, σ. 58)!

Το κακό για τους θαυμαστές των τελετών αυτών είναι ότι μετά το 1990

αμφισβητείται σοβαρά στη Γερμανία ο ίδιος ο Ντιμ και ο ρόλος του

την εποχή του ναζισμού. Τα νεότερα στοιχεία για τη δράση του ανατρέπουν

την εικόνα του «αμέτοχου» και «απολιτικού» ανθρώπου του αθλητισμού

και αποδεικνύουν την απόλυτη συνεργασία του με το χιτλερικό καθεστώς (βλ. «Ιός», 21/3/04). Η αποκαθήλωσή του σημαδεύτηκε, μάλιστα, με το σβήσιμο της Φλόγας. Συνέβη τον Ιανουάριο του 1994, όταν η Φλόγα καθ' οδόν προς το Νορβηγικό Λιλεχάμερ για τη χειμερινή Ολυμπιάδα στάθμευσε στην Κολονία για να τιμήσει τον Ντιμ. Δυο φοιτητές έριξαν έναν κουβά νερό και την έσβησαν, διαμαρτυρόμενοι για την τιμή σ' έναν άνθρωπο που υπηρέτησε το ναζισμό. Οι μόνοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι είναι οι δικοί μας θνητοί και Αθάνατοι που συνεχίζουν να τον τιμούν και να τον εξυμνούν.

Και γιατί λοιπόν επιμένουν τόσο πολύ στην κακόφημη αυτή τελετή της «Αφής»

και τη ναζιστικής έμπνευσης λαμπαδηδρομία οι ανά τετραετία οργανωτές των

Ολυμπιάδων; Η απάντηση είναι βέβαια προφανής.

Πρόκειται για ένα απαραίτητο στοιχείο της προπαγανδιστικής και κυρίως εμπορικής

πλευράς των Αγώνων. Για να μη μένει καμιά σχετική αμφιβολία,

αρκεί να θυμίσουμε ότι στους «δικούς μας» Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004

είχε οριστεί ως υπεύθυνος της λαμπαδηδρομίας ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ

και εισιτηρίων της Ολυμπιάδας.

Ο Γκέμπελς πουλάει ακόμα.


(Ελευθεροτυπία, 22/3/2008)

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΕΛΑΔΑ

εκτροπη;;;;;;...

Μαθητικα σχηματα αλλα και στρατιωτικα αγηματα παρελασαν λεει στη σαλονικη και αυτο δεν αποτελει ειδηση .

Η ειδηση ειναι οτι για πρωτη φορα το συνηθες αυστηρο και σιωπηλο τυπικο της παρελασης , υπηρητωντας τις "αναγκες", του εθνικου φαντασιακου των ημερων , μετατραπηκε σε παρελαση/πορεια ακραιφνως επιθετικου εθνικιστικου χαραχτηρα.

Στη διαρκεια της συντεταγμενης παρελασης , συντεταγμενα ακουστηκαν και οι κραυγες, που παρεπεμπαν απευθειας σε φυλετικους ευγονιστες βιολογους , αιματολογους αλλων εποχων , οπως το :

- οι μακεδονες εχουνε αιμα ελληνικο , τα σκοπια δεν θα παρουνε το ονομα αυτο

Μηπως χρειαζεται να επενθυμισω και ολα τα υπολοιπα του διημερου ... απο τα καραγκιοζιλικια εκπροσωπου μακεδονικων ενωσεων αμερικης , που φυλαγε την αγια ασφαλτο της εγναντιας μπρος στους εθνοπατερες , η τον βιασμο της παιδικοτητας μαθητων δημοτικων σχολειων με την μετατροπη τους σε περιφερομενους εθνικιστικους θιασους που ΤΟΥΣ ταξιδευσαν με νταβαντζιδικη (δικα μας ειναι τα παιδια ... τα κανουμε οτι γουσταρουμε) αποφαση γονεις και δασκαλοι στους παραμεθοριους Ευζωνους να επενθυμισουν στους ντεμεκ βρωμοαιματους σκοπιανους οτι η Ελλαδαρα ειναι εδω, εχει συνεχεια και ειναι ετοιμη !!!

Το θεμα ομως περα απο την αηδια η ην απογοητευση που προκαλει , ειναι ησιωπη ιχθυος απεναντι σε αυτα .

Σιωπη ιχθυος σαν φοβος απενατι σε ιερη αγελαδα , σε μαθητες , δασκαλους , γονεις .

Μα ομως εδω τα πραμματα ειναι ξεκαθαρα .

Δεν ειναι οι μαθητες που απο μονοι τους αποφασισαν να ουρλιαξουνε για το ελληνικο αιμα τους , δεν ηταν οι φανταροι που απο μονοι τους αποφασισισαν την συνθηματολογια του μισους .

Πισω απ ολα αυτα φανταζομαι (αλλα αμα λαχει στοιχηματιζα κιολας) βρισκεται η διευθυνση του υπουργειου παιδειας, ο σταρτιωτικος παρελασιαρχης , για να μη πω η ιδια η ηγεσια υπουργειου παιδειας και αμυνης .

σιγα μην ηταν πρωτοβουλια των μαθητων να ουρλιαξουνε την αιματολογικη τους διαφορετικοτητα ... σιγα λεμε .

τεσπα νομιζω οτι με καποιον τροπο θα πρεπει να διερευνηθει το θεμα ... δεν ξερω τι αλλο να πω , αλλα ολα αυτα μου μοιαζουν σαν εκτροπη μεταξικου τυπου , σαν αυτα που εχουνε ζησει οι παπουδες μας με παρελασεις αλκιμων κλπ

Alexantro Trollientes είπε...

Πρωταπριλιατικη αναρτηση

http://trollkaipalitroll.blogspot.com/2008/04/blog-post.html

Alexantro Trollientes είπε...

http://trollkaipalitroll.blogspot.
com/2008/04/blog-post.html

το ξαναβαζω

Alexantro Trollientes είπε...

Πρωταπριλιατικη, "ελπιζω" φωτο

http://trollkaipalitroll.blogspot.com
/2008/04/blog-post.html

ελπιζω τωρα να ανοιγει το λινκ, οποτε κοψερ τις προηγουμενες δημοσιευσεις

Ανώνυμος είπε...

Link (ή σύνδεσμος στα ελληνικά) είναι μια παραπομπή σε μια ιστοσελίδα, αρχείο ή κάτι άλλο (γενικά ονομάζεται "πόρος" - resource). Ουσιαστικά αποτελείται από δυο μέρη:

1. Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, του αρχείου ή γενικότερα του πόρου στον οποίο αναφερόμαστε. Το ...μακρινάρι αυτό ονομάζεται URL (Uniform Resource Locator) και δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταλάβετε γιατί λέγεται έτσι - απλά να το θυμάστε για να …συνεννοούμαστε :))

Συνήθως ξεκινά με http://

2. Τη φράση που θα φαίνεται υπογραμμισμένη και όταν θα κάνουμε κλικ πάνω σε αυτή, θα μας πηγαίνει στην παραπάνω "διεύθυνση".

Έστω π.χ. ότι θέλουμε να βάλουμε link στη γνωστή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia που έχει τη διεύθυνση http://www.wikipedia.org, χρησιμοποιώντας τη φράση "Μπεεεε" ως link.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε έναν ειδικό "συνδυασμό". Πρώτα γράφουμε τα σύμβολα < και a (κολλητά), μετά ένα κενό, μετά τη λέξη href, μετά = και μετά το URL μέσα σε εισαγωγικά. Στη συνέχεια το σύμβολο >, μετά τη φράση που θέλουμε και στη συνέχεια πάλι <, /, a και >. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να γράψουμε αυτό:

μπεεεε

Ανώνυμος είπε...

μπεεε

Ανώνυμος είπε...

href="http://trollkaipalitroll.blogspot.com
/2008/04/blog-post.html"πρωταπριλιάτικο

Ανώνυμος είπε...

πρωταπριλιάτικο

Ανώνυμος είπε...

gjdfdjg
jhggjjh
jhgjhgjk

Ανώνυμος είπε...

Εδω θα βρητε πολλα χρησιμα ....μπεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

takis

test

KOSTAS είπε...

Μπεε, πως γίνεται να υπογράφει κάποιος με την δική μου διαδικτυακή υπογραφή, όπως ο αλήτης εδώ
εδώ

KOSTAS είπε...

hgjgk

Ανώνυμος είπε...

test

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε φιλε Χωριατη ...αλλα υποψιαζομουνα πως γινεται.
Ειναι πανευκολο...μπορεις να γραψεις σχολιο εχοντας 4 επιλογες.
Ως μπλογκερ
OpenID
Όνομα/Διεύθυνση URL
Ανώνυμος

Αν διαλεξεις την επιλογη 3, γραψεις χωριατης και βαλεις το ουρλ της σελιδας σου μενει να πατησεις το "δημοσιευστε το σχολιο σας!!!

μπεεε

Ανώνυμος είπε...

test

Ανώνυμος είπε...

Χαρα που κανει ο αλεξαντρολλ!!!!

μπεεεεεε

Alexantro Trollientes είπε...

re mpe pws me katalabes?

Ανώνυμος είπε...

Μυρισα τα νυχια μου!!!!

μπεεε

Alexantro Trollientes είπε...

πεσ ρε

Ανώνυμος είπε...

Μερικα πραγματα δεν πρεπει να τα μαθαινουν ολοι!!!

Εσυ ως τρολλ περιοπης εμαθες ολα οσα σου χρειαζοντε και ολα οσα πρεπει να μαθεις!!!!

μπεεεεεεεεεε

Alexantro Trollientes είπε...

snifffffffff leme

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα

μπεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Alexantro Trollientes είπε...


href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9E%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B9_%CF%84%C\
E%BF%CF%85_%CE%8C%CE%BA%CE%B1%CE%BC">Pluralitas
non est ponenda sine necessitate

Alexantro Trollientes είπε...

Pluralitas
non est ponenda sine necessitate

Ανώνυμος είπε...

Pluralitas
non est ponenda sine necessitate

Alexantro Trollientes είπε...

test Pluralitas
non est ponenda sine necessitate

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σχόλια με σήμανση "εδώ" ή "βλέπε" από αγβώστους θα σβύνονται, όπως ένα χθές.
Συνήθως παραπέμπουν σε σε ιούς και μαλακίες.

Χωριάτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΑΡΓΟ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΣΚΟΠΙΑ)

Σύντροφοι και συντρόφισσες,
όλες και όλοι παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό την επίθεση που γίνεται ενάντια στη Μακεδονία μας, από τους εθνικιστές της Μακεδονίας τους.
Στο εθνικό μας σύμβολο,
αντικατέστησαν τον τιμημένο σταυρό της επανάστασης του 1821,
με σταυρό από βουδιστικό ναό αντεστραμμένο,
διότι οι Μακεδόνες των Σκοπίων μάθανε με δυσλεκτικό τρόπο να διαβάζουν και να γράφουν, επειδή το αλφάβητο, τους το δώσανε οι δύο θεσσαλονικείς άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος, που ως γνωστό ήταν δυσλεκτικοί.
Επίσης έρευνες ελλήνων γενετιστών (ερευνητές ΑΠΘ) απέδειξαν ότι το DNA των ανθρώπων πέρα από τα ελληνικά σύνορα (Ειδομένη) παρουσιάζουν αυξημένη πρωτεΐνη GP η οποία φέρεται ως υπεύθυνη φαινομένων δυσλεξίας. Και αυτό ένεκα μειωμένης ποσότητας ακτινοβολίας από την Ειδομένη και πάνω
Οι προκλήσεις όμως δε σταμάτησαν εδώ.
Από τη μια προσβάλουν την εικόνα του έλληνα πρωθυπουργού που τον ντύνουν με στρατιωτική στολή αμερικάνου λοχία στο Βιετνάμ, και από την άλλη παρακαλάνε τους βορειοαμερικάνους να τους δεχτούν στο ΝΑΤΟ.
Ευτυχώς για μας, ο πρωθυπουργός της χώρας μας, εμφανίστηκε στο Βουκουρέστι ντυμένος τσολιάς κι έτσι έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι, τόσο
στους εθνικιστές Μακεδόνες των Σκοπίων, όσο και στους ιμπεριαλιστές Αμερικάνους που απέβλεπαν στην ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, με στόχο να ελέγχουν την ανεξάρτητη Ελλάδα μας.

Σύντροφοι και συντρόφισσες.
Μια νίκη δεν είναι αρκετή για να κερδίσουμε τον πόλεμο.
Χρειάζεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα και κυρίως επίθεση στην οικονομία των εθνικιστών γειτόνων. Διότι ο πόλεμος σήμερα διεξάγεται στις χρηματαγορές. Πέρασαν οι εποχές των συγκρούσεων και των βομβαρδισμών.

Σας καλούμε όλες και όλους σε μποϊκοτάζ των Μακεδονικών (των Σκοπίων) προϊόντων. Καλούμε την κυβέρνηση και ολόκληρο το κυνοβούλιο να κηρύξει οικονομικό εμπάργκο στη γείτονα.
Παρατίθεται λίστα επιχειρήσεων με έδρα τα Σκόπια των οποίων τα προϊόντα έχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά:

OKTA-SKOPJE AD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 200.000.000 Διυλιστήριο
STOPANSKA BANKA ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 178.000.000 Τράπεζα
COSMOFON ΟΤΕ 135.000.000 Τηλεπικοινωνίες
USJE CEMENTARNICA ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ 75.000.000 Τσιμέντο 600
PIVARA ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ 60.000.000 Τρόφιμα/Ποτά 400
MERMEREN KOMBINAT ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 50.000.000 Μάρμαρο
VERO-VEROPOULOS ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 40.000.000 Σούπερ μάρκετ 421
ALPHA BANK ALPHA BANK 25.000.000 Τράπεζα 79
ZITOLUKS ELBISKO-ΦΙΛΙΠΠΟΥ 15.000.000 Τρόφιμα 1.200
NIKAS SKOP DOO NIKAS 7.000.000 Τρόφιμα 52
RODON HAPPENING ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΙΝΗΣ 6.000.000 Ενδύματα 608
STRUMICA TABAK L. TOBACCO MICHAILIDIS 4.600.000 Καπνά 400
PASCALIN PASCALIN 3.969.000 Παραγωγή καφέ 24
DS STEEL DS STEEL 3.500.000 Χαλυβουργία 145
LARIN MRAMOR AD ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 3.000.000 Μάρμαρο 42
KRI-KRI KRI-KRI 2.930.000 Γαλακτοκομικά 31
NESTLE ICE SKOPJE DELTA DAIRY HELLAS 2.000.000 Γαλακτοκομικά
ELLASKOM HELLASCOM 2.000.000 Τηλεπικοινωνίες 20
DOJRAN STEEL ΣΙΔΕΝΟΡ 2.000.000 Χαλυβουργία 200
DS FOOD DS STEEL 1.700.000 Χαλυβουργία 22
ELENA-M Κ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 1.400.000 Κλωστοϋφαντουργία 330
KUZMAN&DAMIAN Π. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ 1.300.000 Ιατρικό κέντρο 12
ALUMIL SYSTEMS ALUMIL HELLAS 1.000.000 Αλουμίνιο 2
IRON FROZEN ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΡΟΥΚΗΣ 1.000.000 Τρόφιμα 200
VIMER LTD FACON-GARMENTS 800.000 Κλωστοϋφαντουργία 380
HELENA MOTORS HELENA MOTORS 750.000 Αυτοκίνητα 70
EUROCONSULTANTS EUROCONSULTANTS 750.000 Σύμβουλοι 3
MAKKAR-BALFINKO MIROSLAV VRANESEVIK 707.000 Αυτοκίνητα 17
AMVROSIA ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΕΠΤΣΗΣ 700.000 Εμπόριο κρεάτων 12
AGROEFODIA ΖΗΣΣΗΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ 700.000 Αγροτικά προϊόντα 10
INTRACOM INTRACOM HELLAS 660.000 Τηλεπικοινωνίες 45
PETZETAKIS PLASTIKA PETZETAKIS PLASTIKA 600.000 Πλαστικά 16
KENTAVROS ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΕΠΤΣΗΣ 500.000 Ζωοτροφές 3
GERMANOS TELECOM GERMANOS 500.000 Τηλεπικοινωνίες 97
MICRON Ε. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 370.000 Ηλεκτρικές συσκευές 71
KIRKIS FARM ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΕΠΤΣΗΣ 350.000 Αγροτικά προϊόντα 5
INTERSNACK INTERSNACK 280.000 Τρόφιμα 40
NETFON COSMOTELCO 160.000 Τηλεπικοινωνίες 9
ALPHA COPY NOKIA NOKIA HELLAS 157.000 Τηλεπικοινωνίες 5
IRAKLIS Χ. ΘΑΝΑΣΙΔΗΣ 120.000 Είδη γραφείου, είδη υγιεινής 6
TOYOTA AUTO CENTAR TOYOTA HELLAS 102.000 Αυτοκίνητα 27

ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ (ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αυτό το μήνυμα είναι κάρμα.
Πρέπει να σταλεί σε άλλους εφτά διότι,
ότι θα καεί το παστίτσιο θα είναι το λιγότερο κακό,
απ αυτά που θα του συμβαίνουν επί 70 μέρες και νύχτες!!!

Ανώνυμος είπε...

με καπoια ευνοητη καθυστερηση την ευθυνη της προκυρηξης αναλαμβανουμε οι Τρολλικοί Πυρίνες

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι τρεχει εδω;;;;;;;

το κειμενο των τρολλικων πυρινων , δημοσιευθηκε με υπογραφη "Τρολλικοί Μακεδονικοί Πυρήνες Επαναστατικού Συναγερμού"

(ΤΡΟ.Μ.Π.Ε.Σ.) , στην ναυαρχιδα της ενναλακτικης ενημερωσης αθενςιντυμεντια

Ποιοι ειναι τελικα οι πραγματικοι συντακτες του κειμενου;;;;;;;;

http://athens.indymedia.org/
front.php3?
lang=el&article_id=851629#851629

Ανώνυμος είπε...

το σωστο λινκ ειναι

http://athens.indymedia.org/admin/?display=no&comments=no&sort=id_desc

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/admin/?display
=no&comments=no&sort=id_desc

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
KOSTAS είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υπάρχει ένας αλήτης που βάζει συνέχεια ένα σχόλιο με υπόδειξη να πατήσουμε πάνω σε έναν σύνδεσμο του τύπου see ή here.

Οδηγεί σε κάποιο IO με σκοπό να βλάψει τον υπολογιστή σας.

ΜΗ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ RASS

1ον Καταλληλότητα για πρωθυπουργία
Προηγείται ο Κ. Καραμανλής με 42,1%, έπεται ο Γ. Παπανδρέου με 24,9%, ο Αλ. Τσίπρας με 10,3%, ο Γ. Καρατζαφέρης με 3,9%, η Αλ. Παπαρήγα με 3,1%.

Μεταξύ πάντως των ψηφοφόρων των μικρότερων κομμάτων ο Αλ. Τσίπρας προηγείται με 32,8% και έπεται ο Κ. Καραμανλής με 21,3%, ενώ ο Γ. Παπανδρέου συγκεντρώνει μόλις 5.2%.

Κάνοντας μια πρόχειρη αναγωγή αν το ερώτημα ήταν στο δίπολο Καραμανλής - Παπανδρέου , το αποτέλεσμα θα ήταν περίπου Καραμανλής 53% Παπανδρέου 18%

Επίσης στη δημοτικότητα των πολιτικών στις θετικές γνώμες προηγείται ο Καραμανλής με 56,8%, έπεται ο Τσίπρας με 53% και ακολουθεί ο Παπανδρέου με 47,5%.

2ον παράσταση νίκης

η ΝΔ προηγείται με 76,7% έναντι 15,2% του ΠΑΣΟΚ

3ον Μηνύματα για Παπανδρέου
• το 65,5% πιστεύουν ότι θα έπρεπε στο νέο ΠΣ εκτός των νέων να συμμετέχουν και ιστορικά στελέχη . Μάλιστα το ποσοστό όσων θα ήθελαν συμμετοχή στο ΠΣ ιστορικών στελεχών είναι μεγαλύτερο και φτάνει στο 68,2% μεταξύ των οπαδών του ΠΑΣΟΚ!
Θυμίζω στο συνέδριο έγινε πανηγυρικά αποδεκτό και οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδιναν ποσοστά 80%
• Το ανησυχητικό, επαναλαμβάνουμε, για τον Γιώργο είναι η απαίτηση ακόμα και των οπαδών του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθεί, αν δεν ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ ούτε και με τις αλλαγές που έκανε μετά το συνέδριο

Αυτή την άποψη έχει το 67,3% του συνόλου των ερωτηθέντων, έναντι του 26,6% που διαφωνεί.
Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ανέρχονται στο 59,3% όσοι ζητούν παραίτηση σε περίπτωση μη ανάκαμψης, έναντι του 38% που έχει αντίθετη άποψη.

• η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, συγκεκριμένα το 45,6%, πιστεύει πως η πρόταση μομφής έγινε για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εντυπώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε προτείνει δημοψήφισμα και το 35,1% τη θεωρεί δικαιολογημένη..
Το ερώτημα που μπαίνει μετά από όλα αυτά είναι . Ποιοι πρέπει να χαίρονται και ποιοι να αγωνιούν?
gf

Χωριάτη αν θέλεις ανεβασέτο

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Διαβάζοντας σήμερα εφημερίδες και ακούγοντας τις εκπομπές της τηλεόρασης για το ντόπινγκ της άρσης βαρών είδα την υποκρισία της κοινωνίας μας , σε όλο της το μεγαλείο Άσχετοι και μη έχοντας ανακαλύψει για άλλη μια φορά την πυρίτιδα έλεγαν άλλος το μακρύ του και άλλος το κοντό του. Για ένα θέμα που όλοι ξέρουμε . Πρωταθλητισμός σημαίνει φαρμακευτική στήριξη . Πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχουν πρωταθλητές που δεν ντοπάρονται , υπάρχουν πρωταθλητές που δεν πιάνονται. Όλοι το ξέρουμε γιαυτό πήγαμε 70000 Έλληνες το 2004 και αποθεώσαμε τον Κεντέρη και τη Θάνου. Γιαυτό όταν έρχονται με τα μετάλλια οι αθλητές μας τρέχουν οι ίδιοι που σήμερα ρίχνουν το ανάθεμα να πάρουν κάτι από την αίγλη του χρυσού.
Υπάρχει έστω ένας Έλληνας που πιστεύει ότι τα μετάλλια που παίρνουν οι αθλητές στηρίζονται μόνα στις προπονήσεις .Επισήμως λένε οι ομοσπονδίες , έχουν επίσημους φαρμακοποιούς για να δίνουν φάρμακα στους αθλητές , εκείνα που δεν πιάνονται και μάλιστα έχουν και ειδικό προϋπολογισμό . Τα έχουν βαπτίσει όπως οι καλόγεροι στο μεσαίωνα συμπληρώματα και έχουν ησυχάσει.
Εδώ και 20 χρόνια έχουμε επιλέξει το πρωταθλητισμό και τα μετάλλια . Οι κρατούντες και οι ομοσπονδίες σπρώχνουν τους αθλητές στο ντόπινγκ. Αν ακούσετε τα οφέλη που έχει ένας αθλητής που παίρνει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο είναι απίστευτα .Αν τα πράγματα ήταν χωρίς φάρμακα οι πιθανότητες να πάρει ένας Έλληνας χρυσό θα ήταν απειροελάχιστες ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες αθλητές όλου του κόσμου. Ξέρω θα πουν κάποιοι εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους , εμείς είμαστε απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και του Αχιλλέα .
Φτάνει πια η υποκρισία .Σταματήστε να ρίχνετε το ανάθεμα στους αθλητές . Κοιτάξτε τα μούτρα σας στο καθρέπτη για να δείτε ποιός φταίει .
gf

ΧΩΡΙΆΤΗ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΕΒΑΣΈΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΑΠΟΨΕ
Έγραφα πριν δύο μέρες σε αυτό το blog τις προβλέψεις μου για τις δημοσκοπήσεις που έρχονται . Και η RASS χθες και η mrb απόψε με επαληθεύουν πλήρως.
Ας δούμε τι λέει η mrb απόψε:
1ον Δημοτικότητα Καραμανλής 49,5 , Τσίπρας 49,4 , Παπανδρέου 34,5
2ον Πρόθεση ψήφου: ΝΔ 30,6 ΠΑΣΟΚ 27,1 Σύριζα 16 ΚΚΕ 6,9 ΛΑΟΣ 4,2
Για να δούμε και τις προηγούμενες τελευταίες δημοσκοπήσεις :
Μάρτιος 2008
ΝΔ 28,8% ,ΠΑΣΟΚ 23,7% ,ΣΥΡΙΖΑ 17,9% ,ΚΚΕ 7% ,ΛΑΟΣ 4,7%
Φεβρουάριος 2008
28,5% ΝΔ 25,3% ΠΑΣΟΚ 12,2% ΣΥΡΙΖΑ 7,2% ΚΚΕ 4,7% ΛΑΟΣ 4,2
Οι διαπιστώσεις που έκανα στο σχόλιο μου πριν δύο μέρες ισχύουν απολύτως .
Απλά για την ιστορία θα ήθελα να αναφέρω αποτέλεσμα δημοσκόπησης της mrb στην 1 -2 -2004 για την καταλληλότητα για πρωθυπουργό.
Παπανδρέου 45,3 Καραμανλής 43,3
gf
Χωριάτη αν θες ανεβασέτο .

Ανώνυμος είπε...

Χωριάτη αν θες

βάλε ένα link στο αποκαλυπτικό μου άρθρο Όλη η αλήθεια για τη Μακεδονία

KOSTAS είπε...

Προσκρούει στον κανόνα μη δημοσίευσης, του εθνικισμού και του ρατσισμού.
Συγνώμη αλλά δεν θα το κάνω.

Ανώνυμος είπε...

που τον είδες ρε τον εθνικισμό και ρατσισμό?

απλά λέει ότι ο Bush πουλάει τρέλα

KOSTAS είπε...

Θα λείπω δύο μέρες.
Θα δόσω τους κωδικούς σε έναν φίλο, για όποιον θα ήθελε να ανεβάσει κάποιο κείμενο.

Τα λέμε ξανά την Πέμπτη.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο

Καλά Χωριάτη εγώ να σε δοκιμάσω ήθελα απλά:)


Αρχιμήδης ο εθνικιστής:)

kafeneio είπε...

Χωριάτη τελικά το ανέβασα Περιμένω τις παρατηρήσεις σου .
gf

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση πιό αισχρή φιλοκυβερνητική προπαγάνδα από αυτήν που είδα χτες βράδυ στην εκπομπή του Λαζόπουλου .

Οι χαχόλοι από κάτω ζητωκραύγαζαν . Και η τηλεθέαση στα ύψη .
Παρακμή .


Karl Marx Jr

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ .....

ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
KOSTAS είπε...

Το ΚΑΛΑΘΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ" μας αποχαιρετά σιγά-σιγά και δίνει την θέση του στο συνδεδεμένο μπλόγκ , γι'αυτή την χρήση ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, το λίνκ του οποίου δίνεται επάνω δεξιά.